Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homár Simpson

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét jobban jártunk volna az angol címmel (And Then There Were 7), mert kiderül belőle, hogy a rész végére a Májkül úttörőcsapat egy fővel bővül, innen a hetes szám a címben. Az epizód romantikus szála Májkül a postán vett asszonykájának beszerzett gyémántgyűrűvel…..
Homár Simpson 2006.11.10 09:27:05
Elhaqngzott már sokszor mindenféle fórumon, hogy a "házibarkács" feliratok így nem jók, úgy nem jók, azonban ez szerintem a Victorpictor-féle PB feliratokra egyáltalán nem iaz.
Nem vagyok perfekt angolból, de azért azt bőven le tudom szűrni, hogy az általa készített feliratok mind minőségben, mind nyelvhelyességben, valamint a szleng terén is magasan hozzák az elvárható színvonalat.

Arra azért kiváncsi leszek, hogy ha majd egyszer kijön a hivatalos DVD, rajt aa hivatalos magyar felirattal, az mennyire lesz tré a "házibarkácshoz" képest.

Ne felejtsük el, hogy azok, akik házilag, sokszor egyedül készítenek feliratokat, azok általában hobbiból teszik ezt, amiből CSAK MI profitálunk, hiszen nekik általában semmi anyagi előnyük nincs belőle, ellentétben a hivatásosokkal, akik pénzért gyártják a sokszor nagyságrendekkel silányabb fércmunkákat.

Nem egyszer volt példa arra is, hogy a hivtalos DVD-n egy S***erSu****es-ről szedett felirat ékeskedett.... na, erre tényleg nem lehet mit mondani.

Ha valaki pedig azzal érvelne, hogy szegény profi fordítónak szűk a határideje egy-egy dvd-megjelenés előtt, az lesse meg a pl. (hogy ne legyek nagyon offtopic) a PB feliratokat.... sokszor 10-12 órával a tengerentúli vetítés után, (5-6 órával az angol időzített sub után) kinnt van a magyar fordítás...

Ezzel persze nem azt mondom, hogy minden sufni-felirat jó, mert ez nem igaz, de konkrétan a PB feliratok szerintem maximálisan színvonalasak.

Ehhhh..... és mielőtt megkapom, hogy kim nekem Victorpictor, hogy így szárolom, közlöm, hogy se kutyám, se macskám, csak egyszerűen maximális köszönettel tartozom neki azért a soksok kellemes percért, amiket a felirataival szerzett nekem, és még néhány ezer-tízezer embernek INGYEN!

Guzsányi monnyon le (a la Fekete P/Dákó)aztán VictorPictor for President! :)
Amikor megláttuk, hogy a HírTv előzékenyen kipixelezi archív felvételein azokat a vandálokat, akik sörösüvegnél nagyobb méretű tárgyakat dobálnak, rögtön arra gondoltunk, hogy a csatorna talán a forradalmárok névtelenségét védi. Az igyekezetet már akkor sem értettük, mivel…..