Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neo84

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érzésem szerint Zsola némileg mazochista személyiséggel van felvértezve, hisz a lenti párbeszéd alapján őszintén szimpatikusnak érezni valakit, aki undorítónak nevez és végig sem hallgatja a mondandómat, meglehetősen furán veszi ki magát. Most nálam is kiverte a biztosítékot…..
neo84 2009.04.24 17:41:13
@Zsola777: Pontosan ezt mondom én is: Nem véletlen lett a KRESZ így kitalálva. Ahol max 50, ott max 50, ahol max 60, ott max 60, stb. (Itt szokott előjönni, hogy mennyit csal az óra, stb.) Mindkét nézőpont mellett és ellen is lehet érveket sorolni. Egyszerűen senki sem tolerálja a másikat és felsorol minden szabályt, amit a másik szerinte megszeg, mert ezzel úgy érzi, a saját szabálytalankodása nem számít. Ez szerintem hülyeség, csak úgy, ahogy azt hasonlítgatni, hogy ki okoz nagyobb veszélyt. Azt, hogy miért lassítanak 35-40-re ha meglátnak egy rendőrt, nem tudom, de gondolom, rossz a lelkiismeretük. :)
Sokféle jótanáccsal lehet ellátni a friss jogosítvánnyal rendelkezőket, persze a biztos KRESZ-tudáson és bizonyos rutin megszerzésén túl. Akadnak ijesztgetős tanácsok, hasonlóak, mint a "...fél lábbal a sírban, fél lábbal a börtönben vagy mostantól..."…..
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
Megrázó infót kaptunk egy olvasónktól, aki a T-Online egyik ügyfélszolgálatosától azt hallotta, hogy a régi előfizetők már nem tudják "átkérni" magukat az aktuális legjobb díjszabásra, hiába járt le hűségszerződésük: Szeretném kijelenteni, hogy netfüggő vagyok…..
Ismerkedjenek meg a modern Tantalosszal, azaz Píterrel, aki mindössze egy nyomorult telefonvonalat szeretett volna, hogy később internetezhessen, de a T-istenek gőgössége miatt pokoli büntetést szabtak ki rá: a lakóparkban folytonos éhség és szomjúság gyötörte, nyakig állt a…..
El kell keserítsük azokat, akik vmi pornóipari áthallásra számítanak. Sándor kedvenc Opelje kormányán szerette volna hivatalos márkakereskedőileg befoltozni az ott tátongó lyukat, amiről kiderült, hogy megdöbbentő költségvonzattal járna: Van egy 4 éves Opelom. Hű jószág,…..