Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H. Viki

30 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim! Húsvéti nyereményjátékot hirdettem a blog facebook oldalán, melyet a következő linken érhettek el: https://www.facebook.com/Tunderkert.viki/Részletek a játékról: A játékban úgy vehettek részt, ha kedvelitek, és megosztjátok a játékról szóló bejegyzést a blog facebook oldalán,…..
Tündérkert 2016. január-február 2016.02.14 17:02:09
Kedves Olvasóim!A mai bejegyzést nem szánom túl hosszúnak, mert ahogy az előző bejegyzésben is írtam, pihenni szerettem volna egy kicsit és újult erővel hozzálátni a teendőimhez. Azért nem volt teljesen eredménytelen a pihenés,  sikerült 2 db gyerekjátékot, 2 féle dekorációt és 1 db játék maci ruhát…..
Kedves Olvasóim! Mindenképpen szerettem volna még egy utolsó bejegyzést írni ebben az évben, ugyanis még adós vagyok a szeptember és december között készült munkáim bemutatásával. Kicsit összegezve az évet, azt kell mondanom 2015 a Minon-ok, a virágok és a nyereményjátékok…..
Kedves Olvasóim! A Tündérkert Facebook oldalán megígértem, hogy még a hónapban írok egy bejegyzést. Kicentiztem, mint általában, de itt vagyok :) Az utóbbi hónapokban kifogtam 1-2 időigényes munkát, így sehogy sem jutottam el odáig, hogy a bloggal foglalkozzam. Igyekeztem…..
Kedves Olvasóim! Az utóbbi bejegyzésemben azt ígértem, hogy a tavaly ősszel készült munkáimat fogom legközelebb bemutatni.Mielőtt belevágnék a témába, ha van még aki nem ismeri a blog facebook oldalát, az az alábbi linken elérheti és likeolhatja…..
Kedves Olvasóim!Karácsony előtt írtam utoljára és bár hamarabb terveztem a következő bejegyzés megírását, de a tervek tervek maradtak, az idő pedig elszaladt... Szeretném a korábban megkezdett pótlást folytatni a tavaly nyáron készült munkáimmal. A pótlással kapcsolatos…..
Kedves Olvasóim!Úgy döntöttem akkor is megírom ma a beígért bejegyzést, ha piros hó fog esni, pedig lenne 100 dolgom és ha 1000 felé szakadnék, azt hiszem az sem lenne elég. Ha már a hóról van szó, az igazi az már tényleg jöhetne, mert nagyon hiányzik a fehér karácsony. Évek…..
Kedves Olvasóim!Megint elkövettem azt a hibát, hogy nem foglalkoztam a bloggal, de most szeretném megmutatni nektek miket készítettem Húsvét vagyis az utolsó bejegyzésem óta. Elsőként egy közérdekű információ, aki még nem ismeri a blog facebook oldalát az az alábbi linken…..
Kedves Olvasóim!Akik követik a Tündérkert facebook oldalát, azok már tudják, hogy elkezdtem egy Kézimunkák A-Z nevet viselő blogot is szerkeszteni a Borsod Hírei nevű hírportálon. A Kézimunkák A-Z-ig, nem nehéz kitalálni a neve alapján, mindenféle kézimunkával foglalkozik,…..
Sziasztok!Szilveszter napja már elég régen volt, és már kissé idejét múlt a karácsonyról beszélni, de még tartozom nektek az ajándékokkal, amiket készítettem. Dolgozom december közepétől, megrendeléseim is voltak, amikkel bíbelődnöm kellett többet, mint vártam, ezért…..
Kedves Olvasóim!Idei utolsó bejegyzésem írva akaratlanul is visszatekintek az elmúlt egy évre és látom, hogy van értelme csinálni ezt az egészet. Itt a blogon ugyan nem tudom számon tartani hányan követtek, de a nyáron létrehozott facebook oldal segítségével már pontosabb képet…..
Tündérkert Újra itt! :) Part 5. 2013.09.08 13:15:42
Kedves Olvasóim!Majdnem 1 hónapot késtem ezzel a bejegyzéssel, de elég hosszú volt az augusztus. Munkát kerestem, papírokat intéztem, nálam nyaralt az unokahúgom, Depresszió koncerten voltam, érkezett egy megrendelésem és egy terítő szettet is be akartam fejezni, hogy biztosan…..
Tündérkert Újra itt! :) Part 4. 2013.08.10 14:57:25
Kedves Olvasóim!Ezen a héten, 7-edikén volt a párom születésnapja, így legelőször azt szeretném megmutatni nektek, hogy  milyen "tortával" és ajándékokkal készültem neki! A torta csokis pudingból, háztartási kekszből, meggyből és egy kevés mogyoróból állt. Először…..
Tündérkert Újra itt! :) Part 3. 2013.08.04 13:11:36
Kedves Olvasóm!Kicsit nehézkesen sikerült megszerkesztenem a mai bejegyzést,  mert elég zsúfoltra sikeredett a  hetem, de még időben vagyok :)  A blog Facebook oldalának kedvelői további 10 fővel gyarapodtak, ami lehet nem tűnik soknak, de én nekik is szívből…..
Tündérkert Újra itt! :) Part 2. 2013.07.27 16:58:18
Kedves Olvasóim!Ígéretemhez híven, újra jelentkezem egy bejegyzéssel, melyben a tavaly őszi-téli munkáimat szeretném bemutatni nektek! Előbb azonban szeretném bejelenteni nektek, hogy a blog Facebook oldala 1 hét alatt sikeresen elérte a  63 kedvelőt, ami számomra nagy szó és…..
Tündérkert Újra itt! :) Part 1. 2013.07.19 22:28:58
Kedves Olvasóim!Rég nem jelentkeztem , aminek megvan a maga oka, de most megújult erővel itt vagyok! Legelső hírem, hogy létrehoztam a blog számára egy Facebook oldalt, amit a következő linken érhettek el:http://www.facebook.com/Tunderkert.viki Egyenlőre azonban gyerekcipőben jár az…..
Tündérkert Képek 2012.06.03 22:27:00
Sziasztok!Szinte végszóra, de itt vagyok és már mutatom is nektek a képeket, amiket múlthéten megígértem :)A blog szünetelése alatt az első munkám amit készítettem egy kör alakú játék volt. Egyszerűen elkészíthető, mégsem jutott eszembe magamtól megcsinálni, szükségem…..
Sziasztok!Ígéretem szerint ma újra jelentkezem! Úgy gondoltam, hogy elmesélem, miért hagytam ki ilyen sok időt, miért változtattam meg a blog nevét és megmutatom az utóbbi hónapok alatt elkészült munkáimat, de úgy döntöttem, egyenlőre csak mesélek, a képekkel pedig…..
Tündérkert Coming soon :) 2012.05.21 22:28:31
Sziasztok! Bocsánat a hosszas kimaradásért, de már nem kell sokat várnotok! Terveim szerint a héten jelentkezem egy új, érdembeli bejegyzéssel, amiben megmutatom nektek miket készítettem az elmúlt hónapokban! Mint láthatjátok a blog neve a napokban megváltozott, Viki kézimunkáiról…..
Többen is arról panaszkodtatok, hogy azért nem készítetek farsangi álarcot (legfeljebb dísznek), mert a boltban kaphatók egyszerűen nem passzolnak az arcotokhoz. Túl nagyok, túl szűkek, nem látni ki alóla stb. Erre is van megoldás. Házilag is lehet mintát venni saját arcunkról,…..
Kedves látogatók! Végre eljött a téli szünet, már csak 4 nap van karácsonyig és én minden munkával elkészültem, méghozzá időben! Időközben elmúltam ám 20 éves, már, elég vicces, egészen 20 napja :D Édesanyám  nagyon finom csokitortát sütött  nekem, sajnos nem…..
Tündérkert Még élek :) 2011.10.31 22:20:00
Sziasztok!Sajnálom, hogy már egy ideje nem adtam hírt magamról, de nem nagyon megy egyszerre annyi dolgot csinálni, amennyit én általában szeretnék... Szerencsére kitört az őszi szünet, tudok egy  kicsit pihenni és néhány lemaradást is betudok hozni, mint például, tudok…..
Erre a hétvégére ezeket a tényleg gyönyörű és roppant egyszerűen elkészíthető füzetdíszítéseket ajánlom nektek. Megint az van, hogy a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Nagy kár, hogy a gimiben nem jutott eszembe szalagot csomózni a füzetek spiráljára, mert bombajól néz…..
Tündérkert Hírek 2011.10.10 17:40:00
Kedves Olvasóim! Ma csak néhány hírrel szeretnék szolgálni nektek, technikai gondok miatt képeket nem tudok feltölteni egy ideig...egész pontosan addig ameddig lusta vagyok elemet venni a fényképezőgépembe :D De itt és most megígérem nektek, hogy a következő bejegyzésben már…..
Tündérkert Elhavazva... 2011.09.29 18:31:00
Sziasztok Kedves Látogatóim! :)Mint látjátok,  jó pár napja nem írtam, ez annak az oka, hogy el vagyok havazva tanulnivalóval és kötni valóval is. Az egyik ismerősöm kb. másfél hete megkért rá hogy kössek neki egy sapkát és ha tetszeni fog neki még 1 sapkát, 3 párnát és…..