Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csapdaguru

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van 1 éve, hogy előbújtam édesanyámnak, és elmondtam: meleg vagyok. Egyik barátom egy rögtönzött riport keretében kérdezett a homoszexualitásom megéléséről, valamint arról, hogy mit adott az elmúlt egy év számomra, így most mesélek nektek. Mi változott, mióta…..
csapdaguru 2012.10.23 08:51:01
@Márti1986: ez egy nagyon érdekes állás pont.hidd el ilyen nem lehetséges, tapasztalatból mondom.Tehát neked az az ember testileg lelkileg segít, heteroszexuálissá válni? Akkor most hagyd ott. Ha 2 év alatt nem sikerült akkor mire vársz még? Én is próbálkoztam heteroszexuálissá válni, gyermekeim lettek és éltem a boldog családi életet.Nem ment mert bennem volt és mikor megláttam egy srácot aki bejött hét a biológia mozogni kezdett.Nem lehet mert benned van, veled született. El kell fogadni, azt el tudom képzelni, hogy élhetsz vele családanyaként, de mindig ott lesz a fejedben hidd el.Tudom. Személyesen.Az a pszichológus akihez jársz az egy elmebeteg, ha pedig nem doki akkor csak kihasznál téged szexuálisan.
Végre megírhatom azt a bejegyzést, amelyet szívem szerint már 3 évvel ezelőtt megírtam volna.Az utóbbi időben nem sokat írtam a blogra - ennek oka az volt, hogy írtam egy könyvet, felvállalva a valódi nevem, a szcientológiával kapcsolatos "élményeimről", valamint…..