Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janisch

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kínai cuccokat akarunk rendelni, akkor sokaknak az AliExpress jut eszébe először. Az oldal az Alibaba Csoport tulajdonában van, ami a világ legnagyobb és legértékesebb kereskedője. Az oldal már Magyarországon is évek óta szárnyal, egyre több honfitársunkat éri el a kínai vásárlási láz. Azonban…..
janisch 2018.02.19 20:40:40
@Kiss Éva 123556789: Én sem tudom osztani a véleményedet, több tíz - mind free shipping - tranzakciónál még mindig ugyanazt megkaptam ugyanannyiért, amit megrendeltem: a farmerzakótól a tv- szabaantennán át a LED-es asztali lámpáig.
Teljesen le van dokumentálva a folyamat, és volt, hogy Kínából hamarabb megkaptam a cuccot, mint egy magyar webáruházból. Én egyébként virtuális bankkártyát használok fizetésre és így maximum a rendelés árát veszthetném. Sőt szerintem, ha reklamációm lenne, az eladók nagy része ismét megküldené ugyanazt az árut ...

Kösz a cikket a szerzőnek!
Mikor már azt hinnénk, hogy kikecmergünk a télből, akkor jön az északi sí-világbajnokság, és arcunkba tolja a legjobb versenyeket. Ebben a cikkben kifejezetten a férfi síugró mezőnyre szeretnék kitérni, mivel a szezon eddigi összes ugrását figyelemmel kísértem, viszont…..
janisch 2015.02.18 19:53:04
@Max Richard: Ja-ja! Biztos vagyok benne, hogy vastagon bele fog szólni Kamil az érmek sorsába! :)
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..
janisch 2010.01.08 17:26:12
@papptibi:
"...az elektronikus nyilvántartástól függ"

Wazze, most vettem elő a 2003-ban újonnan vásárolt kocsim törzskönyvét.
"Kiállító hatóság: BM KÖZPONTI HIVATAL"
Milyen nyilvántartásba vezették be akkor 2003-ban? Egy sajtpapírra jegyezték fel, amit azóta a kukába dobtak?
Komolyan mondom, hogy ez tragédia; azt hinné az ember, hogy ennél lentebb már nem lehet; és mégis!!!???
A b.... q... a....t minden féleszű idiótának; nem találok szavakat erre az elképesztő dilettantizmusra és pofátlanságra!