Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Jones

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár az utóbbi időben más csoport ellen folyik csőstül a gyűlöletbeszéd, a romaellenesség állandónak számít a magyar közhangulatban. Egy korábbi kutatásunkban - melyhez a most elkészült adatvizualizációt szeretnénk bemutatni - ez utóbbi jelenséget vizsgáltuk a kuruc.info…..
Különösebben nem rajongok a formabontó, új koncepciójú írószerekért, legalábbis ami a kinézetet illeti. Ennek ellenére vannak olyan típusok, amelyek bejönnek. Az egyik ilyen a Zebra Expandz SL-F1 teleszkópos (összecsukható) golyóstoll. A formája alapján biztosan nem vettem volna…..
Dr. Jones 2015.05.06 15:57:24
@golyóstoll: Ugyanilyen tollam van és imádom, viszont itt-ott leütődött a festék róla sajnos, igaz az enyém nem gyűjteményi darabnak lett szánva :D
Apropó, betétet ehhez hol lehet kapni? Még nem fogyott ki belőle a gyári, pedig sokéves már, de szerintem már túl sokáig nem húzhatja...
Orálisan és vokálisan fikszált (nano technológiás--->mikroszinkron) bíborosan lilás, ill. vendégszerepléssel (frontasszonnyal) kiegészülve az ausztrál post-grounge zenekar. Kompakt formátumú selymes pszichedelia a 70' évből. Felidézvén a rainbow-wombatot helyez lsd csöppöket…..