Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mucosa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divat lett asztmásnak lenni az élsportolók között. Mi ez, kóros tüdővész vagy csak komplett hülyének nézik az embert?Takács Krisztián minapi nyilatkozata mindenesetre alaposan kiverte a biztosítékot. 50 méteres gyorsúszónk 6. lett a sanghaji vb-n, és a hazaérkezés után a…..
mucosa 2011.08.06 20:22:23
@estrella negra: Legalább most megtudtad :D
mucosa 2011.08.07 03:13:02
@The Last Outlaw: Az asztma nem egyetlen betegség, de nem kell tudnod okoska. Gondolom az ízületi kopásos nagyid miatt erősen csodálkozol és doppingot képzelsz a huszonévesen kopásos vagy műtött focistákba is. Sorra halnak meg a pályán, szezonokat hagynak ki sérülések miatt de egészségesek mert nem lehetnek mások :D
mucosa 2011.08.06 20:20:07
@kéne 1 nick: Ez mikor volt? Akkor amikor a sportoló civilben is dolgozott a sport mellett. Nem az elmúlt 40 évben amikor csúcsrajáratott állatok lettek napi 5-8 óra edzéssel és gyógyszerekkel. Beszéljél nyelvészkém egy 30 éves sportolóval annak már mindene fáj, kész nyomorék. Kolonics is ezt mondta mielőtt meghalt:

"Kolonics: – Én huszonnyolc évesen sem gondoltam arra, hogy ott leszek a következő olimpián, de így alakult. Bár megmondom őszintén, néha mindenem fáj. A vízen is gyakran érzem, nem mindig megy úgy, mint ahogy szeretném, de egy-egy hétre azért még csúcsformába tudom hozni magam, és ez elég lesz az olimpiára."

Fájdalomcsillapítókon élnek, asztmásak, ízületeik kopottak, betegebbek mint az átlag. A gyerekek meg nem tudnak már egészségesek lenni:

" Számos, különböző országból származó tanulmány jelzi a betegség gyakoriságának jelentős növekedését: becslések szerint az elmúlt húsz évben megduplázódott az esetek száma. Magyarországon például 1987-ben végeztek vizsgálatot 903, 6-14 éves gyermek között, és 8,1 százalékosnak találták a rhinitis allergica előfordulását. 1997-ben, majd 2002-ben azonos körülmények között megismételve a vizsgálatot 14, illetve 17 százalékosnak találták a gyakoriságot. "

www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view/Szenanatha?id=397