Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solymosi.Eszter

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feledkezzünk meg egy pillanatra arról a tényről, hogy az ország minden adózója fizetni fogja a végtörlesztést az alkotmányt/EU-t sértő jogellenes törvény bírságai miatt, és helyezkedjünk naiv ügyfél helyzetébe, aki az IEB alkalmazottjaként vett fel devizahitelt, és most hogy…..
Ivettnek problémája akadt az Allegroup egyik online aukciós oldalával, a cég szerint megsértette az site szabályzatát, pedig ő csak egy egyszerű kérdést tett fel az eladónak. Azóta letiltva tengeti napjait, se üzenetváltás, se adásvétel. Problémám akadt a vaterával, már a…..
Solymosi.Eszter 2011.08.06 20:49:15
@dzsonszmissz:
Nagy tévedés, a vatera egy (virtuális) piactér, ahol az ember "helypénzt" fizet, ezért joggal várja el a szolgáltatást. A vaterán nagyon sok üzletlánc, kereskedő is jelen van, akik nem "gyesbeteg mániából" vannak itt, hanem azért mert jó üzleteket lehet kötni, úgy eladói mint vevői szempontból.
Nem ildomos olyasmi fölött ítéletet mondani, amit nem ismersz.
A vaterás accounthoz pedig azért ragaszkodnak, mert ha egy többszáz adásvétellel rendelkező, "Profi" státuszú eladó újra kell hogy regeljen, havi többezer forintos többletkiadással számolhat (teljes feltöltési díjat - akár 40 Ft termékenként) kell fizetni a jelképes 3 Ft helyett.
Solymosi.Eszter 2011.08.06 21:02:54
@bikmakk:
Ha a vevő az eladói válasz után megírja, hogy "Köszönöm, mégsem kérem", akkor máris védve van ilyesmi vádak ellen?
Úgy hallottam, hogy a furfangosabb eladók már a termékleírásban is jelzik, hogy hajlanak a vaterán kívüli egyezségre a "Máshol is hirdetem" megjelöléssel. Így a vevő rá tud keresni a gugliban a hirdetés szövegére és máris ráakad egy hirdetési oldalon névvel, telefonszámmal. Az imigyen megspórolt jutalékon pedig szépen megosztoznak. Szerintem ez is szabályokba ütközik és becsületes ember ilyesmire nem vetemedik, de hát nemhiába híres a magyar ember messzeföldön az ő leleményességéről :-)