Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viclondonban

10 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebook tulajai figyelik ezt a bejegyzést, és ha megosztod üzenőfaladon, akkor te is részesedhetsz Mark Zuckerber (a Facebook részvények többségi tulajdonosa) vagyonából.Szinte hihetetlen. Én kiraktam és másnap jött a póstás, hogy valami Mark Zuckerber küldött nekem valamit.…..
Na mielőtt beindul a váladéktermelés és magatokhoz nyúlnátok: ezeket nem is egy nő írta, hanem Kozsó  valamelyik bandájának egyik levitézlett táncosa, aki pár napja azzal haknizott Hajdúnál, hogy  megnyerte az angol eurolottó főnyereményét. Egy újságírócsaj írt is…..
viclondonban 2013.05.28 13:07:28
@csakpozitivanb+: mókàs-mókus vagy.
Szívbôl kívànom, hogy pozitivitásodat még jó sokáig megôrizd, egészen a HIV teszted napjáig.
viclondonban 2013.05.28 23:50:17
@Sir Integra:
A családomat érintô anyag a nyomtatott blikk-ben jelent meg, nem az online verzióban. Két cikk volt, egy promofos, aztán egy a mûsor után. Az utóbbi verte ki a biztosítékot.
BTW a blikkbe nem úgy kerül bele hogy az ember, hogy belemászik. Még csak meg sem keresett a firkász. Kaptam egy meghívást egy írásom alapján egy szórakoztató mûsorba, körbenyalták a seggem, aztán meg jött a bilivihar.
viclondonban 2013.05.29 12:13:02
@lobster thermidor: normális?

Miért is akarna valaki normális lenni? Mit is jelent az? Miért is jó az? Kinek is jó az?
Múlt hét pénteken Tomi barátom felvetette az ötletet, hogy menjek el vele reggel edzeni, meghív. Délutánra 4x2,5 km résztávos edzésem volt betervezve, így gondoltam nem árthat valami egyéb mozgás is. "Meddig fog tartani?" kérdésemre adott "csak tizenhat perc"…..
ELNÖK, JELENTKEZZ! Kollár Dávid 2012.01.21 08:18:23
Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..
viclondonban 2012.02.09 16:05:38
@tesz-vesz:
Tenyleg? Ennyit irsz...? Ebben a stílusban...?
Hm. Tobbet elmond rolad, mint amennyire erdekelsz...
Baratsagtalan, leereszkedo stilusod unalmasan tipikus.

Az altalad okosnak velt jelolt-davidhoz hasonload nem olvasta, vagy csak nem ertette meg (okos?!)
a szerintem egyszeru szabalyt hogy "a video ne legyen ket percnel hosszabb" ... a programjat inkabb nem is vitatnam.

Ez az egesz "elnokkeresosdi"szerintem teljesen masnak indult mint ami lett belole...
Gyakorlatilag egy reprezentativ "emberre" lenne valamennyi esely, egy konnyeden elfogadhato programmal... Ehelyett inkabb itt mindenki maris ujraszervezne az egesz naprendszert.
Na de ha ennyire raertek,sok sikert.
A szavazás hétfőn kezdődik! Előttetek a hétvége, hogy megismerkedjetek a jelöltekkel, íme az 50 beérkezett videopályázat: hosszúkarú platánfa - Molnár Péter tolmácsolásában Madarász Csaba…..
viclondonban 2012.01.21 18:23:33
A Milla, ahogy eddig is, ezután is támogatni fog minden olyan kezdeményezést, ami a civilek tiltakozását szolgálja. De tiltakozni kevés. Ha nincsenek felelős állampolgárok, akik nem csak a nemtetszésüket, de az elvárásaikat is képesek megfogalmazni, akkor semmi sem fog változni.…..
Hoppa, pucer csajok vonaglanak a falamon. Nna nem ríl lájf, csak az arckonyvem falan. Nehany kep amolyan erotikusvonaglos jellegtelenseggel. Perszehogy rakozelitettem a puncira meg a csocsre... paff. A felbontas rosszabb mint az okozott verkeringestobblet a peniszemben, vagyis maradt a hemo a…..
Subba LIKE A BUS! 2011.08.31 10:46:00
THX-K..
comment:com Alakul a Való Villa 2011.08.22 11:30:00
Rövid, de annál jobb hírünk van azoknak, akik azt szeretnék, ha a Való Világ lakói a luxusbörtönben többet szívjanak, mint amit egymás (és saját maguk) elviselése jelent: az új villa nem az eddig megszokott kényelem és pucc jegyében kerül berendezésre, hanem csupasz falakkal,…..
Mikor nem volt mobil, es valaki keresett a Nagyim vette fel a telot.... Ha nem voltam otthon, csak siman letette a mondat utan hogy: -Viktorka nincs itthon. Majd mikor hazaertem annyit mondott valaki keresett. Ki? Hat draga gyermekem arra en mar nem emlekszem. Es hagyott valami uzenetet? Hm. Na…..
AVAGY VALASZ ORAVECZNORA "Hova kurvultok csajok" cimu irasara!http://www.oravecznora.com/blog/191-hova-kurvultok-csajok.html Mielott tovabbolvasod ezt az irast, kattints a linkre es olvasd VEGIG Nora irasat.Utana gyere vissza, es erteni fogod mirol…..
Tisztelt Uram! Igen ott fenn. Jaja, maga!! Nem, nem az angyalokhoz beszélek. Te! Most mit lehet ezen nem érteni. Te vagy az Isten nem? Ja? te nem is vagy... te Nő vagy? És akkor Ő most hol van? Hm. Tök jó. És nem mondott semmit mikor jön majd vissza? Fasza.... Naszevasz. ...dee,…..
Emlekezzunk csak az osztalycsínokra. Ha csak en voltam, vagy modjuk a Jablonkai Miki, akkor nagy volt a szivas ha elkapott az ofô. Ha mondjuk tenyleg durva volt a muvelet, akar ki is baszhattak a sulibol. Viszont ha ugyanazt a szelsoseges gaztettet az egesz osztaly egyutt csinalta? Akkor jott…..
Kellene valahonnan egy óriási palacsintasütő! Olyan ami még engem is fel tudna dobni... Egyszer hallottam a dalt, ami valahogy úgy szólt, hogy: "A dalát vajon ki húzza el a muzsikus cigánynak?" -ez lehetett a címe?! ..."Sírni és vigadni, vagy ha kell, ott van ő…..
Londonba jonnel? Most gyere! Olcson talalsz szobat kiadot, foleg ha az egy shop felett van. Ha szakmad festo vagy barmifele epitoiparos, nem kell aggodnod a melo miatt (lesz itt lakasfelujjitas, meg uzletdekoracio) Laptopot Tv-t ne hozzal, olcson talalsz majd a Gumtree-n... foleg ha Tottenham…..
Van egy elmeletem. Mi van ha az olimpia elott mondjuk szuksegesse valik megvaltoztatni a rendfentartasi jogsza-baj-okat?Hogyan lehetne letolni az emberek torkan hogy "bizonyos szelsoseges esetekben le lehet szarni az emberi jogokat, es igenis hogy a rendteremtes erdekeben fel lehet lepni…..
Rugd szajba magad(Ha nem megy szivesen segitek).... vagy legalabb probald meg-ha hires akarsz lenni! Mert megerdemelne mindenki aki hires akar lenni! Hogy mi? Te nem akarsz az lenni? Te leszarod? Elhiszem. De van egy csomo (tobben mint gondolnad) aki viszont ezzel a kodos eletcellal mossa ki a buzt…..
Nos... Ugytunik Androidos telorol lesznek meg bajaim, de majd megoldom.A lenyeg hogy ezentul a suketek idegeit is borzolom majd. A suketek alatt nem a hallaskarosultakra vagy, nagyothallokra gondolok(legalabbis nem kizarolag) hanem inkabb azokra akik suketelesektol megbolondulva mar-mar…..