Regisztráció Blogot indítok
Adatok
allaskereses

63 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cigány bemegy a munkaközvetítőhöz: - Szeretnék dolgozni! - Tessék, itt van egy vezérigazgatói állás. - Na ne vicceljen! - Maga kezdte.***A munkahelyemen én vagyok az isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....***- Mi a véleménycsere? - Amikor bemész a saját…..
Az Egyesült Államok száz legnagyobb vállalatának munkaügyi vezetõit kérdezték az álláskeresõk viselkedéséről, extrém megnyilvánulásaikról. A következõ esetek megtörténtek, a pályázót azonban nem alkalmazták… 1. A munkát keresõ azt mondta, hogy õ nagyon jól…..
A modern piacgazdaságban a fő mérőszám: a teljesítmény. A munkáltatónak meg kell fogalmaznia a munkakörre és a munkatársra is vonatkozó teljesítmény-követelményt.A munkaköri leírás a munkavállaló számára éppen olyan fontos, mint a munkáltató számára, hiszen a dolgozót…..
 Szakértők szerint komoly lépéselőnyre tesznek szert azok a főiskolások, egyetemisták, akik szakmai gyakorlatukat külföldön töltik. Az önállóság, a nyelvtudás, és a szakmai tapasztalat kifizetődik.Azok a diákok, akik szakmai gyakorlatukat külföldön töltik, óriási…..
Sziasztok!Nagyon sok minden megváltozott, mióta összegyűjtöttem, illetve írtam a blogomat. A munkaerőpiac elég csehül áll, egyre többen keresnek melót, és egyre kevesebb akad belőle. Igyekszem újra minél több infot összegyűjteni nektek, hogy egy helyen találjatok meg mindent ami…..
A napi munkaidő teljesítése Általános és egyenlő munkaidő esetén meg kell határozni a munkaidő kezdetét, a munkaközi szünet létét vagy nem létét, ha van, a munkaközi szünet igénybevételének keretét, illetve…..
Takarítónőből menedzserasszony? Egy tanfolyam elvégzésével diplomás munkavállaló? Három év kihagyás után perfekt nyelvtudással büszkélkedő vezető munkatárs?Összeállításunkból kiderül, melyek azok a trükkök, hazugságok, amelyekkel a jelentkezők feltupírozzák…..
Légy udvarias! - az aranyszabályt az állásinterjún is érdemes észben tartani. Igen ám, de mit tehetsz, ha az interjúztató indokolatlanul udvariatlan, támadó vagy lekezelő? Íme néhány stratégia, amellyel leveheted a lábáról a kötözködő kérdezőt!Egyből megfagy a levegő,…..
Otthagyta a munkáját. Vagy esetleg a munka hagyta ott Önt. Mindaz, amit ott felépített, már a múlté. Ami Önre vár: bizonytalanság, vidámság, nyűg és öröm egyszerre, ráadásul pedig a lehetőség, hogy újraépítse karrierjét. Ám ahhoz, hogy túlélje a fordulatot, sőt,…..
A munkavállalási lehetőségek sajátos szabályozására lehetőséget adó átmeneti időszak Azt a lehetőséget, hogy egy tagállam állampolgára egy másik tagállamban szabadon, az adott tagállam munkavállalóival azonos feltételek mellett vállaljon munkát, a közösségi jog…..
Ajánlom, hogy látogassatok el erre a blogra, sok érdekességet olvashattok itt, és nem utolsósorban némi pénzre tehettek szert!http://stockphoto.blog.hu/..
Magyarorszag.hu Magyarorszag.hu portál Ügyleírások - kérdések, válaszok Elktronikus ügyintézés Hivatalok feladata és elérhetőségei Európai Uniós információk Jogszabályok FMM Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium Foglalkoztatás Felnőttképzés Európai…..
 Próbaidő: a munkaszerződés megkötésekor, írásban kiköthető próbaidő, amely arra szolgál, hogy munkáltató eldönthesse, a munkavállaló alkalmas-e a munkaszerződésben meghatározott munkafeladat ellátására, illetőleg, hogy a munkavállaló meggyőződjön arról, az adott…..
    Munkaviszony: a munkáltató és a munkavállaló között munkaszerződés alapján létrejövő, munkavégzésre irányuló jogviszony. A munkaszerződés alapján a munkavállaló köteles meghatározott helyen és időben, munkára képes állapotban megjelenni és…..
A mai pályakezdőknek fel kell készülni arra, hogy akár hosszú hónapokig sem találnak a végzettségüknek megfelelő állást. Aggodalomra ad okot, hogy az összes munkanélküli több mint ötöde 24 évesnél fiatalabb, és arányuk növekszik. Ez azt jelenti, mintegy 50 ezer fiatal mondja…..
A pályakezdő fiataloknak nyújt segítséget a munkaügyi tárca interneten elérhető tájékoztatója. A honlapon egyebek közt a munkaviszony legfőbb szabályairól és a dolgozók jogairól lehet információkat találni. "Dolgozni mindenképp kell, viszont nemcsak fizetésed, de jogaid…..
How To Write A Good CV - Part 1.Your curriculum vitae (CV) is the key that unlocks the door to an interview. It should contain the information required to achieve that goal, and no more! It is not an autobiography.Employers will make snap judgements as to whether to interview you or not, based on…..
MAKRAI KRISZTIÁNSZEMÉLYI ADATOK: Lakcím: 3531 Miskolc, Gyiri kapu 56. 5/4. Telefon: (46) 399-445 Születési idi: 1963. november 11. Mobil: (70) 326-4456 Családi állapot: Nis, 1 gyermek édesapja E-mail: makrai@axelero.hu ISKOLAI VÉGZETTSÉG: 1981 -1984 Nehézipari Mőszaki Egyetem…..
ÖNÉLETRAJZNév: Hegedősné Nagy MariannaSzületési idi: 1978. március 12.Lakcím: 3535 Miskolc, Besenyii u. 45.Telefon: (46) 356-890ISKOLAI VÉGZETTSÉGEM: Fáy András Közgazdasági 1992 -1996 Gyors-és gépíró Szakközépiskola, Miskolc (kitőni eredménnyel érettségiztem) SZTÁV Szakmai…..
KISS JÓZSEFCím: 3534 Miskolc, Iván utca 9. Városi telefon: (46) 323-008 Mobiltelefon: (30) 9247-629 TEVÉKENYSÉGEM: Lelkiismeretes és sokoldalú villanyszereli vagyok, aki haladó életpályát futott be a Gépipari Berendezéseket Gyártó Rt-nél. Magas szintő vizsgálati és karbantartási…..
Terhes nők, fiatal munkavállalók Különleges munkajogi szabályok védik az állapotos kismamákat és a 18. életévüket még be nem töltött dolgozókat. A védelem szükségszerűen munkáltatói többletkötelezettséget jelent, az eltérést nem engedő szabályok mögött…..
Pályakezdők válsághelyzetben Ahogyan a pszichológus látja      …..
A munkaviszony legfőbb szabályaiDolgozni mindenképp kell, viszont nemcsak fizetésed, de jogaid is lesznek, ha munkavállaló vagy. Az alábbiakban erről lesz szó. A munkaviszony csak akkor jön létre, csak akkor jogszerű, ha munkaszerződést kötnek Veled, még pedig írásban. Ha a…..