Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pesukarhu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Fészbúkgyász 2011.10.07 06:00:00
Arra kérlek titeket kedves ismerőseim, hogy legalább ma próbáljátok meg félretenni magatokban a nagymagyart, hiszen trianoni gyásznap ide vagy oda, ma egy világviszonylatban is nagyformátumú EMBER távozott közülünk. Igen így, csupa nagybetűvel. Újításai, zseniális ötletei…..
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
Vastagbőr Az Asztal Ideológusa 2011.09.12 11:51:00
Az Alaptörvény Asztalának jó esélye van arra, hogy ha évek múlva visszagondolunk a II.Orbán kormányra, akkor az ő képe elsőként bukkanjon elő a homályból. Szeptember 1-én, a "telepítéskor" éppen nyaraltam, megfogadva, hogy se internet, se tévé, se újság, így…..
Nyáron, mikor a portásig bezárólag nyaralnak a minisztériumokban, és nincs bent ember, aki szivárogtatna, elszólná magát, a kormány 1 hónapon belül másodjára szalad bele önként a késbe. Ügyesen csinálják, nem kell uborkaszezon. Először önként kitették az új Munka…..
Modorosblog A Nyelvtudor II. 2011.06.26 14:53:00
-És tanulnak a gyerekek nyelveket rendesen, Marikám? Nagyon helyes, ebben a mai világban anélkül ma már nem viszed semmire sajnos. Heti tíz órában? Bizony, a Zsoltikáéknál volt egy nulladik év, ott húsz órában tanulták az angolt, emelt szinten. Amit ezek a számítógépekkel…..