Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nuur

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolbásztanya A Lidl küldetés 2012.05.11 11:35:24
Szólnék pár keresetlen szót az emberiség egyik rákfenéje, a Lidl ellen, ugyanis a lövöldén pár hónapja nyílt egy ilyen egység. Nem elég, hogy jó nagyot belerúgott a napi forgalmunkba, de oda bemenni felér egy kisebb pokoljárással. A múltkor visszavittem a borosüvegeket, amiket…..
Kolbásztanya tízdeka 2012.05.03 12:22:00
Kezdem nagyon unni, hogy az ossian pólós melós úrak nem értik azzal a félfamentes agyukkal, hogy nálam hiába tízdekáznak. NINCS tízdeka kolbász. Húsz deka van, nincs vagdosás, trancsírozás, nem felezünk. Emberes adag, mustárral, kenyérrel, savanyúval, hatkilencvenért, éhes…..
Hamarosan iskolakezdés, már nyüzsögve támadjuk le a boltok polcait mi, iskolásgyerekek szülei. Kell venni egy rakás cuccot: füzeteket, tollakat, ceruzákat, körzőt, vonalzót, füzetborítót és tartót, csomagolópapírt, de legalábbis fóliát, ragasztót, és még hosszan…..
nuur 2011.08.19 08:32:01
@newtehen:
Á, ne dramatizáld túl. Nem a magyarokhoz szóltam, csakis azokhoz, akik itt és most, teljesen egyértelműen rasszista módon megnyilvánultak. A családom magyar, tehát sosem tennék olyat, hogy a magyarságot - masszaként kezelve - nácinak tekinteném.
nuur 2011.08.19 10:32:40
@newtehen:
Mondd, és tapasztalataid szerint a képen látható kislányhoz hasonlóak mennyire veszélyesek? Mert most róluk van szó! Egyesek úgy fröcsögnek itt, mintha az olaszliszkai lincselők megsegítésére kérték volna őket.