Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imre28

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 esti híradója riportot készített az egyházaknak átadott iskolákról. Ebben megszólalt Lévai István Zoltán, kerületünk fideszes alpolgármestere, aki több ponton is ellentmondásba keveredett a hivatal által eddig az ügyben elmondottakkal. Mint ismeretes, a képviselő testület…..
Imre28 2011.08.10 11:50:35
Na... Erről írtam az előbb, hogy hogyan próbálnak manipulálni a szocialisták... Kérem, ha nem is szeretik a kritikákat, de olvassák el... Ijesztő, ahogy próbálkoznak :(((
lorincimagazin.blog.hu/2011/08/02/botranyos_valasztas_a_psk_ban

ÉS HÁT ITT ez a CIKK is...
Csak a címig jutok... :((( Miért?

Ha valamit hatásvadász szóval kezdek, plusz felkiáltojellel (Leleplezés!), akkor hogyan lehetséges, hogy a kvázi magyarázó címrész végén kérdőjel van? (Ellentmondás a Hunyadi-ügyben?)
Újra és újra a hiteltelenség.
Leleplezem, hogy felmerül egy kérdés? :)))
Már egy kérdőjeles cím is kvázi manipuláció, hiszen ahol a címben kérdőjel van, milyen konkrét állításokat fogalmazhat meg?
... - no comment...
A cikk címe lehet, hogy meglepő, de nem mulatságos. Nemrég még lépten-nyomon azt hangoztatta Miszívügyünk Ughy Attila, hogy az Ő ajtaja mindig mindenkinek nyitva áll. (Most már a WC ajtaja sem) Manapság már biztonsági kódos zárral ellátott ajtó választja el…..
Csalás gyanús módon zajlott a napokban a Pestszentimrei Sportkör (PSK) tisztújítása. A tisztségét több éven át közmegelégedéssel ellátó elnököt és több vezetőtársát úgy váltatta le a korábbi beosztottja, a jelenleg sportügyeket intéző alpolgármester, hogy előtte…..
Imre28 2011.08.10 11:11:05
Jó napot!

Szerintem vakvágányon vagyunk.
Szeretném elmondani, hogy nekem mi a bajom a cikkel, és szívesen meghallgatom az erre való reakciókat is akármelyik MSZP-hívőtől.
Szimpla észrevételezések.
1. A blog önálló, kevéssé jol definiálható műfaj. Nem köti semmi (web freedom), ergo tartalma lehet igaz, vagy fiktiv. A legnagyobb gondom az, hogy itt a fiktiv és teny dolgok keverednek. Nem tudjuk, mi az, ami alatamasztott; nem tudjuk, mi az, ami politikai manipulacio. Erre itt nem figyelnek: itt tényként közölnek fikciot, és feltételezéseket közölnek igazságként ujsagiroi eszközök és felelősség nélkül. Mondhatjuk: ez egy mesefüzér, ami azért kelt zavart, mert a helyszin és a szereplo "igaz", a mellé tett sztori viszont – elemzéseim szerint – "hamis". Ezért veszélyes, az meg pláne, hogy ennek a papiros valtozata dettó ugyanezt csinalja.
Konkrétan:
2. "Csalás gyanús módon zajlott"
Gyanús... nem tény, gyanús – segít a jelző, mert nem mond semmit. Bármi lehet gyanús. (Gyanús, hogy Szaniszló Sándor sokat szeretkezik Rudas Katalinnal, mivel róla kevés "terhelőt" lehet itt olvasni.) Hogy ezt ki mondja, nem tudjuk. Se név, se nyilatkozó.
3. "előtte heteken át a támogatásáról biztosította, majd a második körben megtartott választás előtt egy órával tájékoztatta, hogy megvan az új klubelnök."
Ez amolyan "bennfektes információnak" hangzik, de nem tudjuk, honnan van. Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem - névvel, forrással nem rendelkezünk. Fiktiv talajon kezdunk el epitkezni.
4. "Lévai István alpolgármester nem látott semmi kivetnivalót az eljárásban"
Milyen eljárásban? Ez az eljárás igaz vagy nem? Miért higgyünk bármit is el ebből? Ki mondja? Miért nem vállalja a felelősséget érte? Az eljárást be kelle mutatni, és minimum egy megerősítés és/vagy cáfolat nem ártana.

5. "habár olyanok is részt vehettek a szavazásban, akiknek időközben tagdíj nemfizetés miatt megszünt az egyesületi tagsága"
Honnan tudjuk? Van jegyzőkönyv? Megszolal egy nemfizető szavazó? Ezt suttogják a folyosón? Hol a bizonyíték? Hol van olyan elem, amitol ezt elhiszem?

6. "és az sem zavarta különösen, hogy a szavazás kihírdetése után a volt elnökre kitöltött szavazólapokat találtak kidobva."

Fotó van? Ki találta meg ezeket? Vállalja a nevét? Előkerül egy tanú? Hol van? Kérem az ujsagirot, hogy mielott ilyet ir, mutassa meg, mi alapján teszi mindezt.

7. "Minden jel szerint Lévai alpolgármesternek útjában állt a sok esetben saját véleménnyel és elképzeléssel rendelkezó elnök"
Helyben vagyunk: saját "jeleinket" persze hogy elfogadhatonak tartjuk, mivel azert tettük le őket, hogy erre a következtetésre jussunk, amit itt leirtak.

8. "nyilván az a bűn sem segítette a helyzetét, hogy a sport érdekében együtt tudott működni a korábbi kerületvezetéssel is."
Az elnök nevét sem tudjuk ezidáig, az érdemeiről meg pláne semmit. Hogy együtt tudott működni, az mit jelent? Ezek szerint vélelmezhető bármilyen kapcsolat, ami nem az együttműködésről szól? Ez felmerülhet sportvezető és városvezető között?

9.
"Az egyesületi sportpályán gyakran téma, hogy Lévai úr mindenhol tiszta helyzetet teremt"
Ki mondja? Megszolal egy sportpályán jólértesült? Nem... Pletykát irunk le akkor? Ha ez igaz, miért nem konkretizálunk? Pld: Azt mondják, úgy hírlik - tökéletes neutrális, sugallmazó, manipulációs szófordulatok.

10."nem riad vissza az útszéli zsarolástól sem annak érdekében, hogy eltanácsoljon a helyi klubéletben való részvételtől mindenkit, aki nem a hivatalos világképet követi."
Szerintem ez már büntetőjogi kategoria: valakit zsarolással vádolni... Hangfelvétel? Nyilatozo? Nincsen, mivel nem errol szol a történet. A blogiro a negativ kép festésére hasznalja fel a mendemondákat. Hangsulyozom, ettol még lehet, hogy ezeket igazak, de minden alátámasztás nélkül nem hiteles.

11. "Jó példa erre, a pestszentimrei férfi kézilabda egyesület önkormányzati támogatása megszüntetésének kilátásba helyezése",
Ez mikor, hol, milyen körülmények között történt? Kitől tudjuk?

12."ha egy ellenzéki színekben induló képviselő jelölt hölgy fiát nem zárják ki az egyesületből".
Húha.. megint.. Ezzel mit kezdjek? Ismerek egy valakit, akinek az ismerősének a valakije...

Ezek alapján azt mondom, hogy ez egy fiktiv alapokon nyugvo, a saját logikánkat igazolo, felelősség és konkretum nélküli "fogalmazás", amely csak hangulatkeltésre és lejáratásra alkalmas.
Azt gondolom, ez az oka a Lőrinci Magazin tökéletes lejáratódásának, és sajnos, a lapban is ez van.
Egy különbség azért mégis van: ott van felelős személy, itt meg nincs.

De a névtelen mesélő, aki névtelen mesélőkre hivatkozik, pont annyira hiteles, mint Lendvai Ildikó gázár-emelés cáfolata, Orbán Viktor a kétharmad alázatos kezeléséről szóló indián közmondása, vagy éppen a Gyálon lakó Kőrös Péter kerületi MSZP-s vezető havannás e-mail címe...