Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágota a 18-ból

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csalás gyanús módon zajlott a napokban a Pestszentimrei Sportkör (PSK) tisztújítása. A tisztségét több éven át közmegelégedéssel ellátó elnököt és több vezetőtársát úgy váltatta le a korábbi beosztottja, a jelenleg sportügyeket intéző alpolgármester, hogy előtte…..
Ágota a 18-ból 2011.08.05 11:55:39
Üdvözlök mindenkit!

Annyira örülök, hogy végre vannak emberek, akik megelégelték a hazugságokat, amiket ez a lap és ez a blog ír. Köszönöm szalmasak_vagytok-nak! (A neved azért kicsit sületlen :) )
Nem akarok bántani senkit, de azt hiszem, hogy a kerület szégyene, hogy ilyen ellenzéke van... Elnézést Petrovai és Gönczöl úrtól, mert ők legalább szerintem reálisan látják a dolgokat. A felfuvalkodott és levitézlett szocialisták viszont undorítóan játszanak megint. Amikor ők vezették a várost, semmit nem tettek érte. Vagy inkább, tettek... Adóságggal és félrevezetésekkel. A kerület HALOTT város volt. Egyelőre nem sokat változunk, de isten segítsen, érdemben fél év telt el, és egy sor dolog változik, és ez jó!!!. Nekem speciel az új imázs nagyon bejön (szellemes és korszerű, nem ilyen szocreál fantáziájú parkváros-baromság), és szerintem imponáló, ahogy faragjuk az adósságokat, és végre normálisan kezdünk létezni. A kiskirálykoskodó, MSZP-s házi rendőrség, a városőrség megérdemelte, hogy eltűnjön, van már kártyánk is, szerintem a hivatal sokat fiatalodott és dinamikusabb, a sajtó olvasható és élvezhető. Tisztelt maszopos brigád, inkább mélyen kéne hallgatni... Nagyon mélyen, és elgondolkozni azon, hogy most már nem lehet elintézni mindent azzal a buksicsóváló Mester László mosolllyal, és a mögöttük dolgozó lekes amatőr, rabló pártkatonák magyarázataival.
Valahol olvastam itt, hogy Kőrös Péternek Gyálon van háza. Ez igaz, magam is megerősítem, és hadd tegyem hozzá, hogy ott is lakik... Az emailcíme viszont valami ilyesmi: havannakepviselo@... Na, ez az... A kétszínű, hazug, buta rétorok, akik kutyákkal pózolnak a facebook-on, meg tüntetést ( :))))))))) ) szerveznek, meg kiadják ezt a nagyonnagyonanagyon innovatív magazint, magukat cáfolják állandóan. A saját anyám elröhögte magát, amikor meglátta ezeket a lapokat. Pedig bele sem olvasott.
Én tényleg szeretném, ha lenne itt normális baloldali csapat. De nincs. Csak ilyen gyurcsány-hagyó-szaniszló-kőrös féle gőgös, kikent KISZ-táborban labdaszedegetőnek is kevés munkanélküli. Sajnálom őket.
Ágota a 18-ból 2011.08.09 14:50:55
@Hígagyú: Kedves Hígagyú! Jól értem, hogy te burkoltan édesanyámra teszel megjegyzést a kézcsókokkal? :( Azt gondoltam, hogy itt lehet értelmesen beszélgetni, de nem, Önökkel nem lehet. Sem eddig, sem valószínűleg, ez után sem. Sajnálom az ittélőket, sajnálom, hogy rendes, bérből és fizetésből élők ilyen baloldali pártot kaptak, amely velejéig gusztustalan és kínosan válogatott butákból áll.
Én nem jövök ide többet, egyszer szóltam, és ezt ilyen tisztelettel vették... Ez van. Legyen boldog mindenki.