Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lunatik69

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A turistacsalogató Krisztusnő biztos, hogy a Balatonban áll, mert a Tihanyi apátság egyik feszületéről lépett meg. Majd magára kapott egy selyemstólát, amit most a szertelen parti szél akar megszerezni. De hajó-orrdísz is lehet...
lunatik69 2012.01.01 17:39:20
@Dinsdale Piranha: Csak egyet tudok értenei veled.Ez az egyik kedvenc ruhátlan nőt ábrázoló képem,szerintem csini,nem provokáló.
A hozzá írt szöveg szerintem is erős,de ez nem ok arra hogy ordenáré módon egymásnak essünk.Nem lehetne már a politikát kihagyni?!!!!Most komolyan egy csinos,meztelen nőről a többségnek csak baromság jut eszébe?
Mell a hegyekben, sziklák közt villanyírógéppel. A modern installáció ’86-ból köszön vissza. Vajon a Korda Gyuri bácsinak vagy Derrick főfelügyelőnek volt meg előbb a hölgy ?..
lunatik69 2012.01.01 17:29:44
A drámai szoci-szoborrá dermedt lány kezéből ellopták a kaszát. ..
lunatik69 2012.01.01 17:23:25
@559: A hölgy neve Jiraszek Zsuzsi,és akkoriban profi aktmodell volt,Jung Zseni,Módos Gábor,de még a Fenyő-Bacsó páros is fotózta sokmindenkivel egyetemben.Nyúlánk,sportos alakja sok kiadványon fali és kártyanaptárak,stb megjelent.
Na, mit vadásztak apáink, amikor először kalandoztak az NDK-ban? Csokit? Turmixgépet? Lófaszt! Ilyen trófeákkal tértek haza, és vihogva botránkoztatták meg vele Rózsika elvtársnőt a brigád kiránduláson. Aki szereti mozgásban látni az ilyesmit, katt ide.   ..
lunatik69 2011.12.30 17:09:23
@bushoka: Bocs, nem lehet hogy ők,mármint a keletnémetek is úgy kapták mondjuk a bundesrepublikból?Nem tudom elképzelni hogy a létező német szocializmusban ilyet kiadtak volna.
    ...abba az időbe utazunk most vissza, amikor a bimbózó pornóipar még hitt a kócos nőkben és a virágos tapétában, valamint képesek voltak tetemes mennyiségű alpesi tejfölt elfröcskölni a pornóalanyokon…    ..
    Minden családba kell egy ilyen oktatókönyv, és a felvilágosítás így már nem a szülő reszortja, hanem a gyerek titkos felfedezése lesz, amint levadássza a polcról, ahogy elhúztunk a tescóba. Egyébként a gyerek már úgyis tud mindent, talán jobban, mint…..
lunatik69 2011.12.30 16:58:47
@Nulligravida: Picit vitatkoznék.Szerintem senki nem azért vette meg annó, hogy ebből tanuljon meg szexelni,habár néhány kép talán ötletadó lehetett.Akkoriban,hivatalos,magyar kiadványként
explicit szexet ábrázoló újságot,pláne könyvet csak ilyen idióta tanítgatós,felvilágosítgatós formában lehetett csak megjelentetni,
közben a kíváncsiság meglehetősen nagy volt(mármint a szexre képeken,takarás nélkül).Úgyhogy ilyen, manapság megmosolyogtató kiadványokat szült az érdeklődés.Mai szóval mondva egy még érintetlen piaci szegmensbe nyomultak be egymás után különféle szerzők,érzékelve az igényt.1989-után aztán mindez okafogyottá vált a megváltozott rendszerrel együtt az itézményesített prüdéria is visszaszorult.Viszont nem értem miért bántod Dr.Szilágyi Vilmost.A korosztályában meglehetősen merész,progresszív gondolkodást képviselt szexológusként a boldog emlékezetű Dr.Veres Pali-bácsival egyetemben a 70es évektől kezdve.Többek között Nekik volt köszönhető hogy a különböző korosztályok,persze elsősorban a fiatalok elkezdtek nyíltan kérdéseket feltenni a szexről,tehát valami elindult.Az más kérdés hogy hova jutottunk,mert ami most van közbeszéd szintjén,azt még nem nevezném szexuális kulturáltságnak.
Nem tudni, melyik szőnyegcég tűzte zászlajára ezt keblét takaró, pulifrizurás szende hölgyet, de nem is számít. A naptár 1971-es - ebben az évben még minden meztelen nőnek így kellett ülnie, különben megbüntették. ..
lunatik69 2011.08.05 10:23:09
@ZöPö (inda): Ja, tisztességes munkásember csak ennyit láthatott akkoriban hivatalosan,
minthameztelenséget.