Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pudingman

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem számolom, hányszor láttam. Tíznél biztosan többször.  David Lean filmje mind a hét Oscart megérdemelte, amit megkapott, és még jó párat bőven megérdemelt volna. A legjobb férfi főszereplőnek járó díjat mindenképp oda kellett volna adni Peter O'Toole-nak.* Az, ahogyan megjeleníti Lawrence…..
Ma az edzőképzés és a testnevelők oktatása szerint az ellenállás edzés során az izomrostok sérülnek és miközben a szervezet kijavítja a sérült részeket, erősebbre és nagyobbra építi vissza magát. Így leszünk nagyok és erősek. Tényleg így van és ennyire egyszerű ez?…..
pudingman 2018.04.28 16:34:07
@Látens Inszinuáció: Gondolod, hogy meg tudja indokolni az épületes véleményét? :)
11:22:22Nagyon boldog vagyok, hogy megírhatom ezt a bejegyzést. Ez azt jelenti, hogy elindultam a versenyen. Nem volt ez olyan triviális sajnos. Tavalyi IM feladás majd egy bukás után nem igazán voltam lelkes, hogy versenyezzek. Valahol akartam, ezért regisztráltam pár helyre, de sehova se mentem…..
A-lista menni tévé 1233. rész: két veterán színész, a 65 éves Kurt Russell és a 60 éves Mel Gibson is a tévé felé kacsingat, ahogy mondani szokták (vagy nem szokták, de kit érdekel). Már szerepeltek együtt, a Tequila Sunrise (Az utolsó csepp) című 1988-as krimiben, de az film volt, ez meg sorozat…..
pudingman 2016.04.20 13:44:46
@Lady Scarlett: Egy undorító szar alak. Ráadásul még náci is. Mondjuk az apjától megkapta az agymosást.
Ma ilyen hangulatban vagyok, ehhez passzol ez a dal. Minden vallási, hitbeli sugalmazás nélkül amúgy. Ahogy a blog bibliai idézetből vett címéből sem az fontos, hogy "Nem azé, aki fut, nem is azé, aki akarja, hanem egyedü, a könyörületes Istené", csak a metafora. Amúgy ha már…..
Rendhagyó és rapid "beszámoló" következik a 6 órás országos bajnokságról, ahol indultam. Nem kifejezett célokkal érkeztem, nem akartam versenyezni, csak futni egy jót, egy hosszút, elkezdeni az alapozást, ráhangolódni a télre. Részben sikerült, részben nem, mindenesetre sok…..
pudingman 2015.11.16 20:15:03
@haanchee: Ha sikerül zsírt leadni és izomban erősödni, akkor nem fogyni, hanem hízni fogsz.
Csak szólok, ha késöbb ráállsz a mérlegre, akkor ne keseredj el :D
Idén már csak egy versenyre, a Spartathlonra készülök, arra is inkább fejben, mert testben megvolt egy ráhangolódás. a dögrováson kiszenvedett 81 km-es Korinthosz.hu. Amúgy uborkaszezon van, ahogy látom, a nagy sportszergyártó által szponzorált futo.blog.hu-n július eleje óta…..
Vita Maxima-teszt, egekbe szökő pulzus, sokrétű analízis. Antropometriai, szív- és légzési rendszeri adatok, energiafelhasználási és teljesítményi indexek, edzésmódszer-javaslatok. Többet tudtam meg magamról és a testemről, mint bármikor 15 perc alatt. Ráadásul az adatok nagy részét értem és…..
Megvolt 2015 első versenye, rögtön egy 12 órás futás - egyben országos bajnokság - Székesfehérváron, az Optivita Ultrafutó Kupa keretében. Tavaly is ez volt a szezonnyitó, idén sem lehetett másképp, ott volt a helyem. Minden eddiginél több, kb. 750 kilométerrel a lábamban…..
Részben Verőcén lakom, és azt szoktam mondani, itt laknak a magyarok. Itt tartják a Magyar Sziget és az Erdélyország az én hazám fesztivált, és van itt Wass Albert Múzeum és Kárpát-Haza Templom is. A tipikus magyar lovon jár vagy luxus terepjárón, lófarokba van kötve a haja, és…..
Izabella Jones 3.0 Új vagyok 2013.09.09 06:23:15
Gyakran érzem azt, hogy keveset értek a világból. Olyan keveset, hogy felmerül bennem a kérdés, nem újszülöttként ébredek-e minden reggel.  Az embernek nem kellene annyira megszállottan hinnie az emberi jóságban, csakhogy másképpen nem érdemes. Én sem tudok másképpen…..
Izabella Jones 3.0 Klasszik 2013.09.04 05:57:17
Hétközép-válságom van. Ez azt jelenti, hogy egyrészt jelentősen összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, még csak szerda van, még három napot ki kell bírnom, másrészt nagyon is pánikhatáron mozgok, ha arra, már szerda van, és alig csináltam meg valamit abból, amit erre a hétre…..
Izabella Jones 3.0 Temetésre 2013.08.19 08:46:24
Hja, azzal egy ideje nem értünk egyet sok emberrel, hogy kell-e nekem a saját temetésemen gondolkodni. hogy az akkor már nem rólam szól, mondják páran, de én ebben nem hiszek. Önző vagyok azt hiszem, azt az utolsó eseményt még megtartanám magamnak. Persze már mindegy lesz, de a…..
Fegyverviselési engedélyt fogok szerezni. Kell. Ennyi.  Ma délelőtt két órát vártam egy olyan igazolásra, ami még pont 15 napig érvényes, és kurvára nem jó semmire. De szavam sem lehet, segítőkészek voltak. Majd írjak nekik e-mailt szeptemberben, akkor küldenek másikat. De…..
Izabella Jones 3.0 Másik ország 2013.08.18 09:01:05
(Zaphodnak szeretettel - bár ebben végeredményben nincs pipacs, viszont az is lehetne.) Azt mondták, hogy van egyfajta stílusa, de későn mondták sajnos. Illetve talán nem is sajnos, mert hogy akkor nem mentem volna el,  és akkor most nem is tudnék erről a másik országról. Mit…..
pudingman 2013.08.18 14:09:53
Izabella Jones 3.0 Perszeidák 2013.08.10 11:11:13
Na jó, ma valami rövid és vidám lesz, mert holnaptól kórházbloggá avanzsálunk, az meg nem biztos, hogy annyira feldobja az embert. Persze ha mákotok van, nem lesz se wifi, se net, se semmi, csak a fetőtlenítőszag, meg az altatás utáni félálom színes látomásai. Azokat meg ráérek…..
Ősz lett. Ezt akartam napok óta, hogy legyen egy kicsit ősz, erre tegnap délután tényleg ősz lett. Milyen érdekes, hogy az ember akar valamit, aztán meglepődik, ha tényleg az van, amit akart. És nem örül, csak a meglepetés marad, meg valami keserű, visszamaradt, álomszerű…..
Sokan mondják felnőttek, hogy nem tudják mit akar a gyerekük, még középiskolában sem. Nem tudja mi az amit szeretne, nincs elképzelése mivel töltené legszívesebben élete hátralévő részét. Ezt én is éreztem magamon fiatal éveim során. Az általános iskolában sem volt még…..
Izabella Jones 3.0 Csak egy 2013.07.27 12:13:29
Nagyon meleg van, úgyhogy legjobb, ha az ember egyáltalán meg sem mozdul, csak fekszik hason a hűvös hálószobában zuhanyzás után egy lepedőbe csavarva, és olvas. Nem agyal azon, hogy nem tudja beadni a pályázatát a főnöke miatt, és azon sem, hogy vajon miért hülye körülötte…..
Izabella Jones 3.0 Összeadás 2013.07.03 07:21:42
Biztosan van annak pszichológiája, mikor, miért és milyen szituációban sírja el magát az ember először ebben az archívumban nézelődve. Elég sok interjúba belenéztem már eddig, de tegnap délutánig nem sírtam. Jó, lábadt könnybe a szemem, persze, voltam már nagyon megindult, de…..
Így mint napra éj következik, hogy ma is vizsgáztatok. A tegnapi etap, 28 vizsgázó, erőltetett menet volt, el is csúsztunk, mert a beosztás tíz perces ütemezéséhez sehogy sem sikerült tartani magunkat, pláne, hogy minden vizsgázó után meg is beszéltük a jegyeket. Egy új…..
Izabella Jones 3.0 Egyenérték 2013.05.24 08:51:45
Fáradt vagyok és türelmetlen. És elég sokat hibázom. Többnyire abban hibázom, hogy megenyhülök például Bridge irányában, ezért az elmúlt napokban néha már azt hittem, tudom szeretni. Vagyis pár pillanatnál tovább. Amikor például tegnap nem kaptam fegyelmit, mert elfelejtettem…..
pudingman 2013.05.24 09:34:23
Van a facebookon egy Szórakoztató Valláskritika elnevezésű egylet, amelyre Erzsi barátném hívta fel a figyelmet hónapokkal ezelőtt. Nem arra, hogy milyen gyalázatos és szentségtörő, hanem éppen ellenkezőleg: nagyon jó meglátásaik vannak, és jogos kritikával illetik a…..
pudingman 2013.05.02 21:08:45
@Kéry Zsuzsanna: Szerintem a kereszténységet nem kell gyalázni, gyalázza az magát rendesen.
Sátán kb. ott létezik, ahol isten: beteg emberek agyában:-)
pudingman 2013.05.02 21:21:25
@Kéry Zsuzsanna: pár kérdés. légyszi, válaszold meg öket, hadd okosodjak, hadd emelkedjen a szellemi nívóm:-)
ha az isten mindenható, akkor kinek a kedvéért áldozta fel egyetlen? fiát, akit egy megeröszakolt zsidó lány szült. Hogy tud ember istent szülni?
Miért kell imádkozni? istennek orgazmusa lesz töle?
Minek neki templomot építeni? Ha csak úgy a semmiböl fingot egy Földet, miért nem csinált magának egyböl templomot is?
Milyen nyelven beszélt ádám és éva, vagy ádám és lilith, mert a mese szerint, ö volt ádám elsö asszonya?
Hogy alakult ki a két emberöl 4vércsoport, és honnan lettek a feketék, sárgák?
Izabella Jones 3.0 Köszöntő 2013.04.27 09:04:21
Jó estét kívánok, (Doktor) Valaki vagyok a Valmiügyi Minisztériumból, az Iparkamarától, a helyi Intézményeket Fenntartó Nemtudomkimondani Központtól, valamint a Helyi Menő Csávók egyesületétől. Nagy szeretettel köszöntök mindenkit abból a szép alkalomból, hogy én most itt mindenféle mondatokat fogok…..
pudingman 2013.04.27 09:35:50
Izabella Jones 3.0 Maginot 2013.04.18 05:53:02
Beástuk magunkat, barátaim, és nem áll szándékunkban engedni a túlerőnek. Beástuk magunkat a könyveink, a kijavítatlan dolgozataink mögé, és kivárunk. Így szoktuk, mert egyszer nekünk is lehet szerencsénk. Sosem volt, de hogy is mondjam, ennek a matematikai lehetőségében…..