Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mise19

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Most már elég! 2011.08.01 11:38:00
Most már elég! Értem én, hogy kétharmad van. Értem én, hogy most ők a játszótér urai, még szűk három évig őket kell elviselni, túlélni - hát ha kell, elviseli és túléli az ember. Ez is a demokrácia. De koncepciós pereket, kreált váddal és visszamenőleges hatállyal ne…..
mise19 2011.08.05 18:20:35
@Polónium Hidrid: engem őszintén érdekelne ez az igazság és önfeláldozás...mit is értesz ez alatt?
mise19 2011.08.05 18:20:35
@Zébácsi: tetszik a kérdés, nagyon tetszik, olybá tűnik, valamely nemes tudásnak hitt birtokon egyszerre világosodik meg a sokaság egyik fele....erről egy társadalom kutató többet tudna mondani.

A baj csak az, hogy egy kertből szedtük az almát.
Fontos eszmélésem az első fdsz.kormány alatt jött, amikor kedves szomszéd asszonyom sírva szaladt haza tőlem, pedig csupán beszélgettünk...az fájt neki, hogy én nem látom milyen jó lesz...a reakciót egy jó szakember pontosan tudná elemezni, ezért fontos az Ön kérdése.

Szóval a társadalom elvileg együtt érik meg arra, hogy felelősen válassza meg vezetőit...

...itt orkán jár, és a leszaggatott gyümölcsből nehéz lesz lekvárt főzni...de pálinkának még jó...az addiktológia pedig sajnos feljövő ágban.

Valóban hittem, semmilyen emberirtás nem ismétlődhet...valóban hiszem ez nem igaz...

teljesen mindegy, hogy nyilas, don, auswitzh...
néhány ember csak a saját sorsából tanul, vagy abból sem.
Michael Knight Megértő lennék... 2011.07.20 17:54:00
Határozottan tele a hócipőm mostanság a politikával. Csömöröm van tőle. De mondhatnám nyugodtan azt is: szar az egész, úgy, ahogy van. Olvasom ma az Indexen, hogy "Orbán pusztított Bács-Kiskun megyében". Háromszor el kellett olvasnom, mire rájöttem, hogy nem Orbán,…..
mise19 2011.08.04 19:36:00
@intruderjani: olvasom...olvasom sorait Uram, gondolom szólíthatom így. Komoly esszenciális tartalmakkal rendelkeznek mondatai, gondolkodása, érzelmi intelligenciája a mai MAGYAR társadalom egyik ráktípusának okát illetően, mely egyre gyorsabb ütemben emészti fel maradék erőinket. Mindig elgondolkodom, ha valaki, valamely nagy bölcsesség vélt birtokosaként indul harcba igazságot szolgáltatni és szentnek tartott karddal vágja projektált ellenfelei torkát (ahol éppen éri-a fájdalom okozás a lényeg) még ha éppen mentálisan is. Csakis a rák jelenségéhez tudom hasonlítani mindezt, hiszen a test maga növeszti, de éppen önmagát öli meg, olykor végleg. Nemes dolog a becsület és az igazság, de önmagában nem áll meg egyik sem. Együtt érző tolerancia, fejlődést hozó vitaképesség, a másik ember méltóságát tiszteletben tartó véleményalkotás híján, írásai csupán tanúja marad hiányos önismeretének, mély agressziós elfojtásainak, melyet jobb híján a más politikai nézetet vallókra vetít ki (ez az enyhébb eset)és térképe a jelenleg társadalmunkban zajló valódi és nagyon veszélyes folyamatoknak. Ennek ékes bizonyítéka: becsületet hirdet, de fogalma sincs olyan alapvető erkölcsi normákról, mint például a tisztelet. A történelem épp íly okokból ismétli magát látszólag, egészen addig, míg az összes diák megtanulja a leckét. Azt, hogy önt a magány, betegség, pénztelenség tanítja-e meg rá, csak a jó Isten tudja.
Üdvözlettel