Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keksugar

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 24-én kezdődtek meg az élményszerző nyári táborok a Dózsakerti Közösségi Házban az általános iskolásoknak. Az első héten Tuba vezér, majd Barát István ismerteti meg a tábor ifjú lakóival a régi magyarok szellemi és kulturális örökségét, kezdve a nyelvtől a…..
  ÉLMÉNYTÁBOROK 2013 REGISZTRÁCIÓS LAP Gyermek neve:       Született:       Anyja neve:       Lakóhely:   . Gondviselő elérhetősége (telefon ÉS…..
JELENTKEZÉS   Információ: 30/3737-038; www.facebook.hu/Elmenytaborok..
http://tatabanya-dozsakert.blog.hu/2013/04/19/mi_varja_a_gyerekeket_a_dozsakerti_taborokban ..
JELENTKEZÉS A Dózsakerti Közösségi Ház nyári táborairól szóló tájékoztatókat akár úgy is kezdhetnénk, hogy hol volt, hol nem volt, még az Óperencián innen, de már az csúnya tanéven túl, amikor kitört a nyári szünet, jött a sok gyerkőc, hogy a régi és új barátaival…..
Nyitnikék Már hallottál róla? 2013.03.24 10:30:58
A 2-3 éveseknek is kipróbálhatják a Micimackó fejlesztőprogramot a Dózsakerti Közösségi Házban, amely két részből áll: hétfőnként a Barangoló Zenede nyitja ki kapuit, keddenként pedig a Mocorgó Mackó Mozgásfejlesztő várja a gyerkőcöket - és szüleiket. ..
http://tatabanya-dozsakert.blog.hu/2013/03/21/maris_vannak_jelentkezok_a_dozsakerti_taborokba ..
Az idei nyári élménytáborokat több tematika köré csoportosítottuk, akárcsak a korábbi években. Most azonban két új és látványos témát is ajánlunk az érdeklődő, sőt, kalandvágyó gyerekeknek: a történelmi kalandozások a jurtától a görkorcsolyáig mottó jegyében…..
ŐSMAGYAR TÁBOR – 2013. június 24. – június 28. Szent István legendája; a gebe, a parázs és a táltos csikó kapcsolata; a tűzrakás tudománya és napi szertartások; íjászat…   ŐSTUDÁS TÁBOR – 2013. július 1. – július 5. A világ természeti népeinek világa;…..
A TEKE-Nyitnikék Családi Napközi a nyáron foglalkozásokat szervez általános iskolásoknak. Heti turnusokban várják majd a gyerekeket a szervezők és a szakemberek. Az egész nap itt lévő táborlakók természetesen reggelit, ebédet, uzsonnát is kapnak. A táborok helyszíne:…..
A hagyományokhoz híven az idén novemberben is a tatabányai Földi Imre Sportcsarnok adott otthont az egyre népszerűbb bababörzének – a gyerekruhák, gyerekjátékok és bútorok, kellékek vásárának. A zord időjárás dacára délelőtt sokan keresték fel a sportcsarnokot: volt, aki…..
Családi "örömködés" 2-5 éveseknek (évesekkel) a Dózsakerti Közösségi Házban.A körnek nincs se eleje, se vége. Kerek, egész. Ha van kedvetek a családotokkal együtt részesedni a körből, gyertek népi gyerek- és drámajátékokat játszani Kovács Évi tánc- és…..
Mézeskalács Bölcsi-Ovi első alkalommal meghirdetett Kalács Táborának utolsó napja a játékos, zenés angol foglalkozással telt el. A gyerkőcök Hella néni irányításával az angol nyelvű gyerekdalok kíséretével ismerkedtek az alapszavakkal, a színek, testrészek neveivel, és a…..
A Mézeskalács Bölcsi-Oviban történtekről további részletek a facebook.com oldalon is olvashatók...
Képgaléria és további információk: http://www.facebook.com/MezeskalacsBoliOviA Mézeskalács Bölcsi-Oviban augusztus utolsó hetében, augusztus 27-étől 31-éig naponta 9 és 11 óra között Kalács Tábort, bemutató hetet szerveztünk. A néhány nap alatt lehetőség nyílt arra, hogy…..
Új névvel, új csoporttal és új fejlesztő programokkal folytatja munkáját a bánhidai családi napközi. A „Mézeskalács Bölcsi-Ovi” legfőbb küldetésének tekinti a 0-3 éves kisgyermekek kiscsoportos fejlesztését, nevelését, valamint ezzel párhuzamosan a szülőkre…..
Nyitnikék Táborból táborba 2012.07.08 20:06:00
Tematikus táborokat hirdetett az idén is a családi napköziket működtető Tájak, Emberek, Környezet Egyesület. A mesés- és a kézműves táborban a lurkók játékokat, ajándékokat készítettek, megtanulták azokat a technikákat, amelyek segítségével és  némi szorgalommal…..
A Tájak, Emberek, Környezet Egyesület által működtetett Nyitnikék és Kéksugár Családi Napközi munkatársai mosolygós gyermekszigetet alakítottak ki az I.  KEMEXPO ideje alatt. A kicsiket játékok, a nagyobbakat MeseTV és kézműves foglalkozások, a felnőtteket könyvismertető…..
Kellemes hangulatban telt Bajon a Nyitnikék családi napközi bemutatkozója. Az anyukák és kicsi gyermekeik játszóházzá alakították a Közösségi Házat szombaton. Sugár Gabi, a napközi szakmai vezetője bemutatta a szolgáltatásokat, majd énekelt és verselt az anyukákkal,…..
"Anyukám, anyukám, találd ki, hogy az én kincsem ugyan ki?...." zárták a húsz perces előadásukat a Nyitnikék és Kéksugár Családi Napközi kis lakói szerdán délután, az anyukák és nagymamák köszöntésére rendezett meghitt ünnepségen. Anyukák és nagymamák mellett apukák…..
Az idén első alkalommal megrendezett Kemexpón a vásárok rendszeres résztvevőjeként a Nyitnikék és Kéksugár Családi Napközi is bemutatkozott Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban.Csütörtöktől vasárnap estig igen sokan álltak meg a játszóház…..
A Nyitnikék és Kéksugár Családi Napközi működtetői áprilistól vidéken is népszerűsítik e családbarát szolgáltatást. Már bemutatkoztak Héregen és Vértessomlón, és készülnek Bajra is. A programot megfelelő helyszín biztosításával támogatták a helyi önkormányzatok.A…..