Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azx

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Azx 2011.08.04 13:19:18
@phaszfej:
én úgy gondolom, hogy az arany középút a legmegfelelőbb mindenre. Egy túl erős és szigorú apai nevelés mellől is kerülnek ki jellemhibás gyerekek. Nem csak nők! Férfiak is.
Nem mellesleg, ha egy férj agresszív, akkor egy akaratlan, jószándékból eredő véletlen véteket naná, hogy elhallgatja nő, hogy retorziót ne kapjon. Egy jó házasság nemcsak a férfin, a nőn is múlik.
Hazugság és ügyeskedés terén pedig a férfiak ugyanolyan rosszul állnoak, mint a nők. Sokszor más téren, sokszor más súllyal, de mégis a mérlegi egyensúly majdnem megvan.
Zsák a foltjával házasodjon.
Erkölcsös embernek erkölcsös párt. Megbocsájtónak megbocsájtó stb. Ha valamerre billen a mérleg, akkor valaki sérül lehet az lelkileg és testileg is.
Ez az eset bogarat ad a fülbe, bizalmatlanságot szül és kételyt a kapcsolatban.
Hagyni kell a nőt a francba.
Ha még a férfi megy utána, akkor előbb-utóbb kinyílik a nő csipája és rájön, hogy a férfivel mindent megtehet, mert szereti őt. Ez fordítva is legtöbbször igaz. Ez egy könnyebb utat választó nő, akinek el kellett játszania, hogy milyen jól érzi magát a szexpartnerével. Álnok....
Azx 2011.08.04 13:29:07
@phaszfej:
én maradok a nőknél 28 felett, addig olyan hülyék és olyan baromi okosnak képzelik magukat tapasztalatlanságuk miatt! A fiatal lányokkal max szórakozás, de komoly kapcsolat?! Nem akarok én megörögedni egy fiatal picsa okoskodásától, butaságától, tapasztalatlanságától, ráadásul pusztulat hazugok és magukat megjátszók, törtetők és mindemellett észre sem veszik, hogy egy felnőtt férfi azért átlát rajtuk és ezért helyén kezeli őket. Utána meg csodálkoznak, hogy csak használják őket. Szép is a tapasztalatszerzés időszaka, rájönni, hogy mindenkit hülyének nézni azért nem lehet.
Azx 2011.08.04 16:02:33
@Büszke_troll:
Aha, akkor személyes varázs biztosan, no meg persze csak is abba trafálás aki kapható:)Te mire gondoltál? Leülök és rögtön ölbe ülnek?
Nem beülök és lerohannak kategória, hanem beülök, fogyasztok és figyelek, gesztikulációkat adok. Arcmimika elkapva kb 2 óra tartózkodás után, az összes tekintetből ki lehet választani a megfelelő példányt. Az tényleg orbitális lúzer, aki tehetős és nem érti a nőket.
Még a ribik nagy része is szereti eljátszani a szüzies kislányt, vagy a megközelíthetetlen nőt.