Regisztráció Blogot indítok
Adatok
töltőttroll

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking van! Gyorsan mondom, le ne maradjon valaki. A Gyurcsány már megint kavarja! Vagy nem kavarja? De, biztosan kavarja! Most olvasom kedvenc objektív hírforrásomat...mit olvasom, falom! Mit látok? Na, tessék! Tehetséges sajtódógozó akkor is előkotorja nekünk Gyurcsányt, ha…..
Ha elolvasod, valószínűleg meg fogsz sértődni. Kikéred magadnak. Menjek én a búsba.  Ha túl vagy ezeken, gondolkodj el egy percre. Nem biztos, hogy igazam van, de hátha. Egy kicsit. Valamiben. Azon töprengek, miért ver minket a sors. Illetve a SORS! Valahogy soha nem sikerül. Nem…..
töltőttroll 2015.01.22 11:04:20
Hol a hiba? "...Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha sem akar többé a Kelet része lenni. ...Szerencsétlen és igazságtalan nagyhatalmi paktumok szorítottak ki a nyugati világból. Egy nyugati kultúrnemzet életére rátelepedett a Kelet…..
töltőttroll 2014.11.03 09:19:11
Nem mennek jól az ország dolgai sem a nagyvilágban, sem idehaza. A nagy geopolitikai játszmában sikerült a magyar hagyományoknak megfelelően a vesztes oldalra állni a keleti nyitás nevű stratégiának köszönhetően. Úgy néz ki, az oroszok kezdik elveszíteni ezt a mérkőzést az…..
Kakukkfészek Két nulla 2013.03.12 11:37:33
Megszavazta, és ugyan, miért is ne szavazta volna meg? De tényleg, miért ne? Miért várt, aki várt mást? Mert ezrek tiltakoztak ellene? Számoljunk: nyolcmillió választópolgár mínusz ezrek az annyi mint kerekítve nyolcmillió választópolgár. Ezrek tiltakoztak, ezzel szemben…..
töltőttroll 2013.03.12 20:01:14
. . Ezt a lakóközösséget 2 építész, 2 divattervező, és 1 reklámszakember alkotja. Az öt 30 alatti kreatív Brooklyn erősen rehabilitált Bushwick negyedében tett magáévá egy 250m2-es loftot, komoly áldozatok árán: amellett, hogy aláírták a 10 évre szóló bérleti…..
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
Volt egy régi világ, talán igaz sem volt, amelyikben egy jobb sorsú ország mellett létezgetett egy nagyon szerencsétlen, nagyon szánni való, illetve inkább lenézni való, kicsi szépséghibával ugyan, hiszen abban a szörnyülködésre késztető országban elég sokan beszélték…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
töltőttroll 2012.05.03 10:50:22
Egy kedves olvasónknak feltűnt, hogy a Rákóczi hídon készítés közben lefestettek egy félkész alakot az elhunyt Nemzet Szinészeit ábrázoló óriásfreskón. A félreértés hamar tisztázódott (részben): Raksányi Gellért portréja átkerült a tervezett balszélről a jobbszélre…..
 A hvg.hu egy rendkívül egyszerű kérdést tett fel a FIDESZ parlamenti képviselőinek. Le kell-e mondania Schmitt Pálnak ha kiderül róla, hogy plagizált ?  A nemzeti együttműködés rendszerének képviselői, megkérdőjelezhetetlen demokratikus elkötelezettségű…..
Hétvégén eldől, melyik előadó/együttes képviseli hazánkat az Azerbajdzsánban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon. A műanyag  pophappening legalább annyira abszurd verseny, mint amilyennek a legújabb azeri fejlesztés tűnik. Azerbajdzsán nemcsak olajtartalékairól szeretne híressé válni,…..
Octopus betévedt a kiskőrösi Borászparadicsomba, és a kígyó rögtön a tiltott gyümölcsökhöz vezette. Ilyenekből lehet itt csemegézni: "Cabernet aroma 25 kg-os (olasz) Legkisebb rendelhető mennyiség: 1 kg (11250 Ft/kg). Szölőből kivont természetes aroma. Adagolás 0,1 g/l.…..
töltőttroll 2011.08.04 08:21:02