Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mates11

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Hasselhoff Nick Furyról 2012.05.26 11:20:00
Mielőtt a Marvel Samuel L. Jacksont szerződtette le a SHIELD igazgatójának szerepére készült egy film, ahol Nick Fury akciózhatott. Ebben a B kategóriás alkotásban David Hasselhoff vehette fel a szemfedőt. A színész éppen a Piranha 3DD kapcsán ad interjúkat, a Moviehole pedig…..
Két aranyos részlettel gazdagítom ma az indiai szekciót. Az elsőben Singham felügyelő ránt ki valakit a repülő kocsiból. A másikban egy ismeretlen bajszos gyilkolássza le a köntösös bőrkabátos embereit. Ennyire durva főgonosz halált régen láttam:) ..
Filmdroid Bosszúállók előzetes 2012.02.29 20:41:00
Két szuperhős csapat jogait sajnos a Fox birtokolja, az X-Men és a Fantasztikus Négyes valószínűleg jó ideig nem kerül vissza a Marvelhez. Ám a Bosszú Angyalai különítményt  sikeresen össze tudták hozni, ami itthon Bosszúállók néven kerül a mozikba.Emlékeztek még, hogy A…..
Az első kézenfekvő kérdés biztos az, hogy miért egyben posztolok erről a két sorozatról? A válasz egyszerű: a készítők , a stáb és a színészek ugyanazok és a két sorozatot párhuzamosan csinálták. Az egyik a napbarnított , olajos testű , Harley-Davidson bőrnaciban sétáló…..
Dwayne Johnson hol kőkemény, hol humoros oldalát mutogatja. Ezúttal Herkulest keltheti életre, a Skorpiókirály után ismét félmeztelenül rohangálhat és csapdoshatja le az útjába kerülő szörnyeket.A rendezői székből Brett Ratner osztogathatja az utasításokat. Néhány évvel…..
Úgy két évvel ezelőtt a Warner megszerezte a Bleach manga-és animesorozat megfilmesítési jogait. Az sem zavarta őket, hogy az Akirával csak nyűglődnek. Peter Segal, a ZseniKém (Get Smart) rendezője gyalogolt be a projekt háza tájára és szépen beállt a produceri térfélre.…..
Filmdroid Bosszúállók tv spot 2012.02.06 10:47:00
Már az elején megmondták, hogy csak akkor van értelme egy ütős csapatot összehozni, ha olyan veszély fenyeget, amelyet senki más nem képes elhárítani. Először úgy tippelték, hogy a Hulkkal méri össze erejét Nick Fury által alapított Bosszúállók, de hamarosan kiderült, hogy a…..
A legutóbbi Halálos iram rész irgalmatlanul gyors tempót diktált a kasszáknál, a produkció a franchise legsikeresebb darabjává vált. Természetesen bejelentették a folytatást, majd megpendítették, lehetséges, hogy a egyben forgatják le a hatodik és hetedik felvonást. Vin Diesel a…..
Christopher Nolan megerősítette, hogy a The Dark Knight Rises első hat percét le fogják adni a Mission Impossible negyedik része előtt. Ugyanígy jártak el A sötét lovag esetében, akkor a Legenda vagyok bevételét dobta meg a Batman rajongók hada. A harmadik rész eleje Bane-t mutatja…..
Ismét néhány kép a Superman munkálatairól, ezúttal egy hatalmas zöld vászon előtt vettek fel egy jelenetet, a szakállas, szakadt gatyájú főhős néhány fickónak segít eljutni egy helikopterhez. Vajon mi elől menekülhetnek?..
mates11 2011.10.30 17:28:20
@countrypecos: Ha annyi pénzünk lenne személyi edzőre és táp. kiegészítőkre mint ennek,pár hónap alatt rólunk is elhinnék,hogy mi vagyunk superman! :D
 Richard Donner 1978-ben hozta el a gyöngyvászonra a DC univerzum egyik leghíresebb alakját, Supermant. A film hatalmas sikert aratott, természetesen jöttek a folytatások, amelyek már egyre kevesebb és kevesebb bevételt termeltek, a negyedik rész esetében pedig már érezhető volt…..
1976-ban Slyvester Stallone elindította a Rocky franchise, amelynek negyedik része 1985-ban került a mozikban. A rendezői teendőket ismét Sly látta el, aki már a második felvonás óta nem engedte át másnak ezt a posztot. A negyedik részben Ivan Drago orosz bokszbajnok szó szerint…..
Ismét kikerült a netre pár kép a Superman forgatásáról. Úgy tűnik, hogy a forgatási szünetben Henry Cavill nem viseli a köpenyt, így bizonyára könnyebb a mozgás. Bár a Slashfilm azt írja, hogy még az is elképzelhető, hogy később effektek segítségével varázsolják rá a…..
Érdekes pletyka látott napvilágot. A Warner fejesei állítólag megpróbálják meggyőzni Christian Bale-t, hogy vegye fel még egy film erejéig a denevér kosztümöt. A stúdióhoz közel álló források szerint a DC két legnépszerűbb szuperhősét eresztenék össze. Superment Hanry…..
 Folytatódik a Top 10-es rovatunk. Jövő héten kerül a hazai mozikba a Green Lantern Ryan Reynolds főszereplésével. A kritikák és a nézők véleménye egyaránt lesújtó volt a DC szuperhőséről készült filmről és épp ezért gondoltam összeszedem az igazán rossz szuperhős…..
mates11 2011.08.04 14:04:01
Csak egy filmet tennék hozzá ehhez a listához:
www.imdb.com/title/tt0118365/

A magyar név "Az ötödik hős" és hát borzalom,hihetetlen hogy 1997-ben képesek voltak egy ilyen filmet összehozni,vetekszik az itt bemutatott fantastic 4 c.borzadállyal...
mates11 2011.08.05 22:13:48
@Barnileonidasz: Az új X-men film neked tetszett?(táltott száj)

Hát annak annyi köze nem volt az x-menhez,mint a wolverine mozinak. XDXD
Az idei nyár egyik nagy vesztese a Zöld Lámpás film, a DC képregényhőse nem hozta a vártakat, nagyot bukott. Habár még néhány országban nem mutatták be elég nagy az esélye, hogy a Warner egy cent profitot sem fog látni. Ennek ellenére a folytatás továbbra is lehetséges.…..