Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabby999

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Szabby999 2011.08.03 18:35:27
Kedves Levélíró!

Én is csak amiatt válaszolok, hogy ígéreted szerint az összes kommentet elolvasod. Az én véleményem kevésbé borúlátó, összegezve:

1. Hülyén hangzik a "kurvából lesz a legjobb feleség" mondás, de van benne igazság. Ha a barátnőd azért tette ezt, mert pl. nem volt pénze fizetni a tanulmányait, akkor - bár nem dícsérendő -, de szerintem nem feltétlenül kell őt elátkozni ezért. Ráadásul ő is ember és érző lény, és ha az a helyzet, amit fent írtam, akkor talán pontosan az érzelmekre és szerelemre vágyik, nem arra a gépies szexre, amiből valszeg jutott neki éppen elég. Miért ne lehetne megbízni benne ezután is?
2. Régi dilemmám: voltaképpen ki a kurva? Az a nő, aki ugyan nem készpénzért szexel, de jól kiéli magát, furikáztatják, italok, vacsik, cuccok, éppen attól, akivel alkalmilag kavar, majd szexel, az nem kurva? Vagy éppen az a nő, akivel összehoz az élet, és aki frankón kiélte már magát, simán lehetett annyi szexpartnere, vagy még több is, mint egy pár évig dolgozó "hivatásosnak", a legvadabb vágyainak is teret engedve? Honnan tudja az ember, hogy nem egy ilyen nővel hozta össze az élet? Mert ugye a másik múltjára senki nem lehet féltékeny. De ez akkor mennyivel jobb, mintha kiderül, hogy pénzt is kapott érte (amit tanulásra fordított, és nem bulikra meg drogokra - ha valóban ez a helyzet jelen esetben)?
3. Mi lett volna, ha a lány, sosem mondja el? Akkor te valószínűleg sosem tudtad volna meg. Messziről jött ember azt mond, amit akar, annyi év távlatából bármit le lehet tagadni! Mégis csak érezhet valamit irántad, ha legalább volt benne annyi, hogy a lelkiismerete ne engedje, hogy eljegyezd őt ezzel a titokkal.

All in all: Még egyszer mondom: ha egy "normál" csajjal hoz össze az élet, akkor is benne van, hogy előtted már lefeküdt 100 pasival. Azt könnyebb elviselni? Mert szerintem nem, hogy kapott-e ezért pénzt vagy nem, mindegy. Én a helyedben nagyon elbeszélgetnék a lánnyal, te ismered milyen ember, de ha tényleg szeret és te is szereted, akkor ez áthidalható! Nem tartom halálos bűnnek, amit tett, különösen, hogy ezek szerint okkal tette és korlátozott ideig, továbbá nem életvitel-szerűen, mint a sarkon ácsingózó 50-es ribik az Üllőin. Mindig azt mondom, hogy egyikünk se sokkal különb, rohadtul könnyű ítélkezni más fölött, holott mindenki múltjában vannak olyan dolgok, amikre nagyon nem vagyunk büszkék.

Remélem, segítettem.

Szabi