Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papagájos Blogger

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az indok némi igazságot tartalmaz. Ha egy madár fiatalon nem volt megfelelően kiképezve, és felnőtt korában zabolátlanná válik, szárnynyíráson fog átesni, utána pedig repülésképtelenné válik. Ez nagyban korlátozza a "visszavonulás és közeledés" lehetőségeit. Ezáltal megszűnik a menekülés…..
A tavaly népszerű miniórák számát idén növelték. Kisebb, 20-40 fős közönség kérdezhette az oktatót. A hallgatók kérdéseket tehettek fel az oktatónak, és meghallgathatták a képzéssel kapcsolatos nézeteit. A mesterkurzusok megtartották a korábbi rendezvények magas színvonalát, amelyeket olyan előadók…..
Könnyű reagálni a nemkívánatos viselkedésre, ha látjuk azt. Ez azonban nem mindig hatékony módja a viselkedés megváltoztatásának. Nézzünk gyakorlati példákat! Például, ha a papagáj figyelemért kiabál, amikor elsétálsz a ketrece előtt, akkor az valójában egy erőszakos és rossz követelőzés, amire, ha…..
Gazdagított környezet, bőségesen rendelkezésre álló játékidővel. Ezek a helyes papagájtartás alapjai. Ami még nagyon hasznos, az a rendszeres fürdés vagy permetezés, különösen meleg házakban. Papagájok esetében gyakori probléma a tollkopasztás, ez ellen sokféle módszert találni a neten azoktól, akik…..
4 évvel ezelőtt volt szerencsém ellátogatni a Northern Parrots által szponzorált és a Parrot magazin szervezte, sorrendben ötödik Think Parrots show-ra. Ez már a harmadik olyan alkalom volt, amikor a júniusban megtartott esemény helyszíne a Kempton Park volt. 2016. június 19., micsoda kiváló nap a…..
Régi szokásom, hogy a másoknál bevált nyári szünetet, vakációt én kicsit máshogy töltöm: papagájképzési műhelyekre, workshop-okra megyek. Most fejeztem be egy három napos tréninget, a Haladó papagáj képzést, Barbara Heidenreich vezetésével. Nekem erről szól a külföldi nyaralás, úgy is lehet mondani,…..
Az állati képzésről gyakran hallani, hogy az emberek a pozitív megerősítés dicséreteit hangoztatják. Én is! Szeretem ezt a nevelési módszert. De ezen kívül van még két olyan eszköz, amelyek nélkül nem tudok élni (pontosabban nevelni), ezek a szisztematikus érzékenyítés és a klasszikus kondicionálás.…..
Egy állatorvos egyszer azt mondta nekem, hogy egy madár életében kétszer van, amikor úgy néz ki, mintha meghalni készülne: ha haldoklik és mikor tojást rak. Nem csoda, hogy néha e-maileket kapok a pánikba esett papagáj-tulajdonosoktól, amikor látják, hogy tollas barátai "szülnek" egy olyan tárgyat,…..
  Hallottál már arról a csodálatos, emberfeletti munkáról, amelyet a Madár Alapítvány végez Bolíviában annak érdekében, hogy segítse a vadon élő kéktorkú arákat? Mindenki résztvevő fantasztikus munkát végez annak érdekében, hogy ez a kiszolgáltatott papagájfaj túlélhessen Bolívia északkeleti…..
A botos edzés beépítése a napi rutinba a nagymértékben javítja a papagáj viselkedését. Ebből az eszközből többféle is létezik, az alapelve pedig mindnek ugyanaz: egy olyan alakú játékkal nevelni a madarat, amit a természetből már jól ismer. Ennek az eszköznek a segítségével gyakorolhatóak és…..
Ha 8.0-t, vagy 8.1-et használsz, akkor lehetséges, hogy miután hozzáadtál valakit a partnereidhez, nem jelenik meg a listában.Amit tenned kell: Lépj ki az MSN-ből (jobb gombbal az óra mellett Kilépés).Nyisd meg a Start menü -> Futtatást.Írd be, hogy regedit.exe .Keresd meg a…..
Papagájos Blogger 2011.11.29 10:37:37
Modi-fikáció 945, akció közben. 2011.10.24 15:06:33
Csak hogy valami kis alátámasztása is legyen a dolgoknak. Persze akad több is, de csak szépen sorjában :-) http://www.youtube.com/watch?v=VJwtyGQEQNIhttp://www.youtube.com/watch?v=HKs3vaNn1TEhttp://www.youtube.com/watch?v=EPI7ZNYI378  ..
Kérdeztem, hogy mi az amit 3 hónap után érezni kell, hol van ez előírva. Csak hebegett-habogott. Minden 3 hónappal ezelőtt kezdődött. Én a húszas éveim elején járok, már másfél éve voltam ’szingli’ amikor rámtalált a szerelem (?). Legalábbis szegény fejem…..