Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vyvywestwood

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még múlt héten kaptam egy személyes felhívást, hogy nézzek utána néhány bérkommentelőnek, vagyis ahogy mostanában pontosabb, fake usernek. A dolog alapja a Kreatívban és a Kreatív Online-on megjelent cikk volt arról, hogy a korábban fórumokban és blogokban tanyázó…..
vyvywestwood 2011.08.03 11:02:20
@pseudoo: Az e-bola médiát én is hiányolom a leleplező cikkből, sok más nagy ügynökséggel egyetemben.Gondolom a Myrtis Creativenak nem voltak haverjai a szerkesztőségben, ezért most ők húzták a rövidebbet.Sándor Szabolcs az e-bolát elfelejtette megemlíteni, mivel köztudott, hogy van némi magánéleti kötődése az ügynökséghez, ezek után furcsának találom, hogy szükségét érezte, hogy a nagy leleplezésben részt vegyen.
@lausekesther:Leleplező ciknnél érdemes az újságírás alalpvető szabályait betartva több forrásból tájékozódni a témáról, azt is furcsállom ez a félig-meddig bevállalós cikk miért nem a Kreatívon olvasható,miért kell eldugni a blogra? A témában született óvatoskodó, konkrétumokat gondosan kerülő cikk még olvasható volt a lapban.
Nem értem miért nem a szakmai lapba jelennik meg az etikátlan ügynökségek leleplezése, minössze ennyi fájdalmam van a fenti bejegyzéssel kapcsolatban.:) Bizakodva várom a következő leleplezést a témában.
vyvywestwood 2011.08.03 12:38:23
@SándorSzabolcs: a korrekt és tisztességes csatornára való átállást én másképp tapasztaltam, és nem kellene hozzá sok utánajárás, hogy ti is hasonló következtetésre jussatok.Nagyon bosszant, hogy a piac tisztulása egy nevesincs ügynökséggel kezdődik, és érzésem szerint azzal is végződik majd, mikor szakmán belül tudható, hogy kik azok a nagy ügynökségek akik folyamatosan diákmunkásokat castingolnak a applikációk likeolgatásra, mégsem fog róluk soha leleplező cikk megjelenni a Kreatívon.Szal mutass példát bevállalósságból, és előveszem a real accountom ;)