Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bizony mondom

57 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atzél Mária írása Van az úgy, hogy az ember nem választ: megtörténnek vele dolgok. Engem nem érdekelt, mit él át egy olyan ember, aki rádöbben arra, hogy azonos nemű emberbe szeretett bele. De kétszer is akaratlan tanúja lettem. Két, teljesen átlagos emberről van szó.…..
bizony mondom 2014.05.29 17:31:58
We won't stop! - kiáltotta a világba Conchita Wurst az Euróvíziós Dalfesztivál megnyerése után. Az LMBT közösség nevében elhangzott  - már elsőre is agresszívnak tűnő - mondat újra felszínre hozta a melegházasság megítélésnek kérdését. Ennek kapcsán néztünk körbe a…..
   Az egész azzal kezdődött, hogy felszerelték a mozgásérzékelős lámpát a folyosón, épp az én lakásom ajtaja fölé. Feltűnt, hogy a lámpa csak az én mozgásomat nem érzékeli. Kivéve fényes nappal. Akkor világít orrvérzésig. Ha elmúlt este hat óra, a lámpa is nyugovóra…..
bizony mondom 2014.03.07 20:48:12
  Békében akarunk élni! Olyan világban, amelyben a problémákat nem erőszakkal próbálják megoldani, hanem közös erőfeszítéssel. Ahol a nehézségek láttán megoldást keresnek, nem pedig bűnbakokat.(...) így együtt már hangosabbak vagyunk a gyűlölet minden szavánál…..
Már egészen kiskorodban megmondták, hogy ronda vagy. Ha elég kitartóan mondják, beépül a személyiségedbe. Eléggé alapvetésként. Mert egy nő az legyen szép. Eljön az a pont – öt vagy hat éves korodban -, hogy evidenciaként kezded kezelni. Ronda vagy és kész. Szóval nem te…..
bizony mondom 2013.08.03 16:04:29
Vitéz budapesti Bencsik András ismét nagyot alkotott a haza védelmében. Nyílt levelet fogalmazott, amelyet alá is íratott számos ismert jobboldali-konzervatív értelmiségivel, Bayer Zsolttól Huth Gergelyen át nem tudom, hogy meddig, a csuda fogja végigolvasni.  Ezt a nyílt…..
Az az egy biztos, hogy nem az Isten tehet róla.   ... meg vagy gyõzõdve arról is, hogy te a vakok vezetõje vagy, meg a sötétben járók világossága, az oktalanok nevelõje, és a kiskorúak tanítója, mivel tied a törvényben az ismeret és az igazság teljessége: ha tehát mást…..
És azt a hülyeséget természetesen nem gondoljuk, hogy nem tehetett másként, mert mindig lehet másként tenni. Azt hittem, tényleg azt hittem, és most haragszom is – magamra, Elnök Úr. Nem Önre, magamra, hogy ilyen naiv voltam, holott itt nem játszik más, csak a gránitrideg…..
Az sem hatotta meg őket, hogy  Selmeczi Gabi mosolyogva nyújtja feléjük az aprósüteményt! Az olajozottan működő igazsággépezet révén tudhatjuk: a Bajnai Gordon, valamint a magyarellenes liberálcionista, buzidrogos lobbi által felcukkolt vandál fiatalok főképp amiatt…..
bizony mondom 2013.03.12 11:38:34
@fidesz = népirtó csőcselék: vegyél vissza légyszi
Mindenféle hazugsággal ellentétben, a közmunkások havi hetvenvalahány-ezer forintot keresnek. (Miniszterelnök évet értékel.) A kormányfő láthatólag nem elégszik meg az igazmondó juhász szerepével (vö.pl. „én nem hazudtam soha az embereknek”), le is rántja a…..
bizony mondom 2013.02.24 13:36:11
@okostojgli: ne durvuljunk sztem
bizony mondom 2013.02.24 13:37:15
@hazug fidesznyik: biztos tudtok vitatkozni sértegetés nélkül is
  A Nemzeti Színházat a jobboldali gondolat építette és tartotta életben, a másik fajta gondolat láttuk, mit csinált belőle. (Vidnyánszky Attila)   Ha Vidnyánszky ilyen megnyilvánulásokat tesz, úgy végképp kiiratkozik a komolyan vehető közszereplők közül, de ez a…..
Leslie Mandoki a Heti Válasznak adott interjújában azt állítja, a Magyarországgal kapcsolatban az elmúlt két évben megfogalmazott, szélsőségesen túlzó nemzetközi vádak mögött mindössze kilenc magyar közéleti szereplő áll. Ez kétségkívül túlzó leegyszerűsítésnek…..
Ha ilyen mondatokban beszélünk, akkor vége van, lehúzhatjuk a redőnyt, és nem marad más, mint a tajtékzó, vak, feneketlen gyűlölet. A Magyar Narancsban minap  megjelent cikk Wallenberg, a zsidók és amerikaiak ügynöke címen egy bécsi lapra hivatkozva azt állítja, hogy…..
Tisztelettel szólok, hogy a 2014-es választásokat a Fidesz-KDNP fogja nyerni, vélhetően nagy arányban. Erre az eshetőségre készül valaki, mármint őrajtuk kívül?   A Nézőpont Intézet felmérési eredménye szerint  (ami valamennyi tévedést nyilván…..
Libertarian Ezt már ne! 2013.01.22 12:08:11
Bayer Zsoltot el lehet és el is kell ítélni. De nem így. Hogy Bayer Zsolt úgy írt a cigányokról és olyan véleménye van róluk, amilyen, az – rossz hírem van – az ő egyéni, szuverén joga, beletartozik a szólásszabadságba. Nem kell, sőt, magam is azt hirdetem, nem is szabad…..
bizony mondom 2013.01.22 16:30:02
Balavány Poszt A zöld ruhás nő 2013.01.22 11:33:07
Muszáj valakit tönkretenni egy indulatos vitában született, szerencsétlen megnyilvánulása miatt? A zöld ruhás nő nevét, pontos korát, sorsát, körülményeit nem ismerjük, Internet Népe,  mégis velünk él, mióta egy sajtótájékoztatón – ahol felháborodott…..
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
bizony mondom 2013.01.09 22:43:12
@Nácik haza !!!!: Szerintem elég fontos különbségek vannak. soha senki ellen nem uszítottam, viszont sajnos, írtam általánosító módon, amiért elnézést kértem. Egyébként, ha Bayer valami csoda folytán belátná, hogy ez így gáz, és abbahagyná, az miért is lenne baj?
bizony mondom 2013.01.09 23:06:25
@politikus-omm: „Bayer hol uszított? Miért nem tetted be az írását a posztba?” Ízlés is van a világon. Meg aztán: ezt itt internetnek hívják, utána nézhetsz bárminek.
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
Jó, tudom, itt az ész már meg sem áll, mit nekünk egy kis cenzúra, a közmédiának hazudott pártcsatornák rég így működnek: aki barátunk, mehet, de ne mondjon bármit, aki nem barátunk, azt meg kikockázzuk, letagadjuk, nyilatkozatát elferdítjük. Most történetesen…..
Jézus a mi igazi ellenségünk. Régi tétel, tudjuk jól, de nem eléggé: a gondolkodásunk eredendően ellenségképekkel dolgozik. Szükségünk van ellenségre, mert  a bajnak oka van, és a baj oka nem lehetek én, sem az enyéim. Az ovis gyerekektől is is folyton ezt hallani:…..
Balavány Poszt A mások étele 2012.12.23 16:25:08
Több mint 30 százalékkal nőtt a gyermekszegénység – mikor a hatalom fényezi magát, elég ennyit mondani. „Erősek vagyunk, szépek vagyunk, okosak vagyunk, győztesek vagyunk, állunk, mint a cövek, megmentettük a devizahiteleseket, megmentettük a munkahelyeket, megvédtük a…..
Találkoztam az Úrral, de ezt most nem részletezném. Ha a majáknak igazuk van, akkor 21-én délelőtt beüt a világvége, és e földi pályafutást tisztelettel és kollektíve befejezzük – túlzás lenne azt állítani, hogy minden szép volt és jó, de azért akadtak kellemes…..
E napokban a gyerekeink csinálják a politikát. És hát lássuk be: jobbak, mint mi. Ebben is. Nagyon szégyellném magamat azok helyében, akik törvénysértéseket emlegetnek, meg arra tesznek körülményeskedő utalásokat, vajh melyik párt kottájából játszanak a napok óta…..
Tisztelt Olvasók, az alábbiakban teszünk egy gyors kirándulást a Jobbik képviselőjének agyába.…..
Mandiner blog A sárga csillag 2012.11.27 12:31:00
Érkeznek a reakciók Gyöngyösi Márton tegnapi botrányos, a zsidók (de legalábbis az izraeli állampolgárok) listázását kezdeményező javaslatára. Kivétel nélkül elítélőek, még saját pártja is visszakozik/pontosít. És jönnek sajnos a sárga csillagos tiltakozások is, szinte…..
bizony mondom 2012.11.27 12:59:47