Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namnam

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falon I. Mindenki emlékszik, hol hagytuk abba, a véres hóban, ott, Havas fekszik, és az élet szó szerint folyik kifelé belőle, mert megbicskázta Ser Alliser Thorne és áruló bandája, köztük a kretén Olly, aki tulajdonképpen egy óra alatt zárkózott fel Ramsay és Joffrey mellé a sorozat legnagyobb…..
Én sajnos nem ismerek fel senkit az új promóvideókban, remélem a kedves olvasók igen! Hajtás után megvillantunk pár videót! Rubint Réka, Tokár Tomi kolégánk, a herevasaló Berki, Kozsó (vagy a tincs nélküli ikertornya, Hevesi Tamás?) és a balesete után lábadozó Rékasi talán mintha felvillana…..
Esküszöm, ezt direkt csinálja az HBO: most éppen Nataile Dormer, a Trónok harca Margaery Tyrellje szólat meg Jon Snow-ügyben, és azt mondta, hogy Jon Snow halott. Mindezt úgy, hogy az HBO ugyan nem erősítette meg egyszer sem, de a hatodik évad plakátjain is feszt Snowt szerepeltetik,…..
Addig is itt van ez: Holnap meg képregény. A csúszás oka: félrekommunikáltuk rovaton belül...
namnam 2015.11.16 15:59:11
@namnam: jóvanna, nem videó, csak gif. De akkor is :D
namnam 2015.11.16 16:43:43
@Mostanában: az is lehet, felőlem :P
Én egy szórakoztató műsoron röhögni akarok. Nem elmélkedni, nem elgondolkodni, nem jobb emberré válni és tanulni valami Nagy Dolgot, megtudni magamról, esetleg a világról valami olyat, hogy a fal adja a másikat, lófaszt. Röhögni akarok, és kész. A magyar tévék műsorán…..
Ha a múlt heti adás az volt, amiben nagyjából minden stimmelt, akkor az e heti meg az, amiben két, na jó, három produkciótól eltekintve nem nagyon jött össze a dolog. A Wolf Kati köré felépített produkció valóban szuggesztív volt, de az átlényegülésből az énekesnő pont nem…..
namnam 2015.10.26 19:46:01
Alapvetően bírtam régebben Wolf Katit, de amit a zsűri művel hetek óta, attól kezdem nagyon megutálni szegényt. Ennyire nyilvánvalóan nagy hátszéllel eddig még egyik szériában sem toltak senkit. Nem állítom, hogy rossz a csaj, de eddig még olyan hűdenagy eredeti dolgot nem mutatott. Valóban jó hangja van, de gyakorlatilag mindig a saját hangján énekel. Még talán most éreztem a legjobban, hogy próbálja levenni hangban is az eredeti előadót. Tényleg szépen elénekelte a Sia dalt, hasonlított is a hang, a stílus, de ha a kislány nincs ott, egy átlagos jó produkció maradt volna. Így viszont semmilyen formában nem érdemelte meg sem az ajnározást, sem a 40 pontot.
Főleg úgy nem, hogy az est két legjobbja, Rácz Gergő és Gáspár Laci azért nem kapott 40 pontot, mert nehogymá ugyanannyit kapjanak, mint Wolf Kati. Én ezen tegnap nagyon felhúztam magam. Kati jó, sokat is melózik, de max 4-5. helyre való nálam. Komolyan, ez már valamiféle fideszes befolyás a TV2-nél? A főnök kedvencét nyomni kell? Vagy csak egy hülye vagyok és már ebben is rémeket látok? :P Bocs, az összeesküvés elméletért, de annyira értehetelen ez a hátszél.

Győző meg pl. rengeteget melózott tegnap (ez meg a Scatman tényleg jól ment neki), meg is dícséri szépen mindenki és kap 8 pontokat.
Arról meg ne beszéljünk, hogy valóban szerencsétlen választásokkal volt tele aműsor, k*rva jó, de utánzásra kevésbé alkalmas előadókkal. Ha meg szar az eredeti előadó, akkor, már bocs, ne az utánzó énekes szívja már meg (lásd SP vagy Lányi Lala), hogy a zsűri nem szereti. Ha az a feladat, hogy őket kell utánozni, akkor őket kell utánozni. Mégha ez most nem is nagyon jött össze, de már több adásban megfigyeltem, hogy az erdetit pontozza le a zsűri.

Szóval, tegnap valahogy tényleg nem jött ez össze, de a képregény marha jó lett.
namnam 2015.10.26 20:54:49
@Nagy Endre: Csak jelzem, Tóth Gabi a legismertebb és legnézővonzóbb név, az óriásplakátokon (ami a műsor előtt készült, ugye), jóhogy őt tolták előtérbe, Ha jól figyeltél, már Gabi és Laci is kapott negatív kritikát. Ehhez képest Kati még sosem. És igen, Varga Viktorként is (és George Michaelként is) gyakorlatilag a saját hangján énekelt.
Szerintem.
Három sorozatpremierre is sor kerül 24 órán belül: jön a Hajsza és a Fear The Walking Dead első és a Hannibal harmadik évada a magyar tévébe, lehet hullámozni. Elsőként a Paramount mutatja be (nem fizetős kábelcsatornán) a Gillian Anderson és Jamie Dorman főszereplésével…..
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
namnam 2015.08.06 21:50:57
@Vízválasztó:
"Soha senki nem állította, hogy mind terrorista."
Akkor olvasgass itt még egy kicsit...

"Atricitás lehet hogy nincs. De atrocitás több is... "
Óó, elgépeltem. Meg tudsz nekem bocsátani??? Amúgy érdekes, amikor én arra járok, se atricitás, se atrocitás... de mindegy.
Oké, annyira nem rossz, sőt, a hetedik rész kifejezetten jó lett, de még mindig vannak bajok. ..
Hát, minőségi cserének nem neveznénk az újabb RTL Klub-hoz köthető arc elcsábítását, de hát szegény ember vízzel főz, vagy mi, ugye. A lényeg: a Blikk infói szerint a múlt héten kirúgott/felmondott Hajós András helyére az X-Faktor nyertes Vastag Csaba ülne be a Sztárban…..
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
A köztévés dalverseny első blikkre pontosan olyan, mint egy kereskedelmi tévés tehetségkutató. Pont úgy néz ki, mint az X-Faktor (nem csoda, ugyanaz a főrendezője), vérprofi az egész produkció, minden takkra megy, nincsenek benne bakik, belógó mikrofonok, hanghiba is csak kevés…..
namnam 2015.02.22 15:06:55
A vicc az, hogy a másik három zsűritagon látszik, Pierrot-val nagyon bevásároltak. És, szerintem, már Pierrot is lazítana egy kicsit a szíjon, de most már csak azért sem. És nagyon jól teszi! Most már csak feszengjen a másik három, hogy van valaki, aki végre mer igazi kritikát is mondani. Na, nem mintha minden szavával egyetértenék, mert korántsem, néha totál mást gondolok, mint ő, de ahogy pl. a Dal+-ban Csiszár papa vágta a pofákat meg finom utalásokat tett arra, hogy a melette ülő Pierrot-val mennyire rohadtul nem ért egyet és hogy ő nem úgy zsűriz, ahogy a másik, az már nekem volt kínos. Pedig régen Csiszárt bírtam, és emlékezzünk, az első Dalban ő is sokkal kritikusabb volt, de, gondolom, a kenyéradó gazdája (értsd a mellette ülő diplomás esztéta úr) "megformálta" kissé az ízlését :P

Amúgy meg, ha a döntőbe jutó dalokat nézzük, én már csakazértis Gájer Bálintnak drukkolok (akit a zsűri persze ki fog ejteni, mert a végén még a nézők kiszavazzák Bécsbe), mert lehet, hogy giccs, amit csinál, de az eurovízión pont elférne.
Wolf Kati dala vizont nagyon tizenkettő egy tucat és azért nem értem, ha szegény Tóth Verát lecseszték, mint a pengős malacot, hogy mennyire utánérzés a dala, akkor Katival miért nem teszik ugyanezt. (Oké, költői kérdés volt, na...)
Ha már nagyívű meg közönségkedvenc, akkor menjen inkább Szabó Ádám. Nekem jobban bejön a dala. Vagy Ív (jajj, de béna ez a név, tényleg ez volt a legjobb ötletük a művésznévre?), benne látok még némi fantáziát. Boogie ne menjen, a dala nagyon direkt és hatásvadász. Pedig sanszos, hogy a szavazó nézők őt küldik majd.
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
Elindult az ötödik X-Faktor, és aki azt várta, hogy ez a kiadás más lesz, mint a többi, az kurva nagyot csalódott az első műsorban, aki viszont a bolhacirkuszért szánt rá másfél órát az életéből, az jól járt. A szegedi picsaembertől a hetvenéves, fürdőruhás, a dereka…..