Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doki'1981

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Malév csődbe ment. Ez annyira nem meglepő, mert már évek óta a levegőben lógott. Sajnos, az erre adott reakció sem meglepő, mert mindig is így szoktuk intézni a dolgokat. A Malév egyike volt a szocializmusból fennmaradt állami mamutoknak. A sztereotípiának…..
  A végtörlesztési hajrá után lecsitulni látszik a devizahitelesekre fordított figyelem a médiában.Pedig a probléma nem oldódott meg. Az adósok többségének nem sikerült kiszállni avészkijáraton, és továbbra is utazni kénytelenek az adósság vonatán. A vonatozás sokaknak…..
doki'1981 2012.02.19 10:33:42
@puszták éhes vándora:

A bank fenyegetőzése jogszerű. Te nem fenyegetnéd meg a jogi következményekkel azt, aki kölcsönt kér tőled és nem adja meg?
doki'1981 2012.02.19 10:35:19
@Cica7:

Ha nem marad annyi pénz az ingatlan eladása után, amiből másikat vehetsz, és nem lennél hitelképes, akkor választhatod az albit. Másrészt ha megszívtad a hitellel, akkor miért akarnál újabbat?
Egészen különleges bánásmódban részesülhet, akinek a Budapest Banknál van svájci frank alapú hitele, és akár egyszer is volt 15 napon túl tartozása. Nekik ugyanis a frank árfolyamának visszaerősődésével párhuzamosan a jóságosan csökkentett kamatok helyett a régi kamatot…..
Hogyan takarítsunk meg jelentős összegeket a hiteltörlesztésben, vásárlásban, háztartásban, közlekedésben? Nem kell rosszabb életszínvonalon élni. Egy kis pénzügyi intelligenciával, tudatos vásárlással, odafigyeléssel sok energia és pénz takarítható meg. Fejlesszük…..
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Liberatórium Karácsony a várban 2011.12.24 12:56:00
Nem tudok teljesen karácsonyi hangulatba kerülni, ezért írok. Tegnap írta valaki, hogy "elszomorito figyelni, amint az ostromlott var lakoi, a vedoket tekintik ellenfelnek, es meg szelesebbre kivanjak tarni a kapukat az ostromlok elott." A következő történet a képzelet…..
  Bajnai Gordon, a Magyar Köztársaság volt miniszterelnöke arról a négy alapkérdésről ír, amelyek helyes megválaszolása képessé teheti az Európai Uniót a jelenlegi válság megoldására. Ám a válságból kivezető út is hosszúnak és fájdalmasnak ígérkezik, a…..
  Kivártam. Körbejártam ezerszer a témát. Találkoztam Budaházyval, beszélgettem a feleségével, barátaival és az ellenségeivel is. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazságot tenni, ezért csak tudósítok, s várom, hogy végre a bíróság megállapítsa, mi történt. A bíróság…..