Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hulla_hopp

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az őszinte randi 2012.06.11 13:10:00
-Imádok kirándulni, táncolni, jókat főzni, elmerengeni a világ dolgain, bámulni a felkelő napot - én, ha megkérdezem valakitől, hogy hogy van, azt nem formalitásból teszem, hanem tényleg érdekel. (...) A személyes találkozás többet mond ezer szónál.Na itt álljunk meg,…..
Hetvennyolc százalék. A Medián friss felmérése szerint ennyire nőtt azoknak az aránya, akik szerint rossz irányba mennek a dolgok. A közhangulat egyre kísértetiesebben hasonlít ahhoz, amilyen a tavalyi kormányváltás előtt volt. Egy fontos különbséggel. Érdemes alaposan…..
hulla_hopp 2011.11.23 23:06:58
1956.11.04. 7.43 Itt a Szabad Európa Rádiója, a Szabad Magyarország Hangja! Hírszolgálatunk következik. Nagy Imre miniszterelnök ma reggel 5 óra 20 perckor drámai bejelentést tett a budapesti rádióban. Bejelentése a következőképpen szólott. A Szabad Európa Rádió adásának…..
hulla_hopp 2011.11.04 14:15:07
@Mrs. Jackman: az a nagy kérdés, hogy a gondolkodás emelt ki az állati sorból vagy az érzelmeink miatt tartjuk magunkat embernek?
Csak az nem veszi észre, hogy mi zajlik éppen, aki nem akarja, vagy akinek hivatalból nem szabad – mondta a minap találóan egy ismerősöm. Hogy mire gondolt? Arra, hogy a közéleti csalódottságnak, kiábrándultságnak és közönynek a szintje kritikus pontra ért. A korábbi szobrok…..
  Csak úgy robog a rotakapából eszkábált járgány a kukoricaföldön. Zoltán, a terepszínbe öltöztetett, gumicsizmás mezőőr, a Tar Sándor-i értelemben vett káeurópai seriff röfögteti a masinát, amelyhez oda van láncolva Rex, a német juhász. A sofőrbe pedig egy lila…..
autózz! Hova siet, a halálba? 2011.08.02 08:01:00
Ezt a kérdést egy rendőr tette fel Tominak, aki gondolta, a rendőrök teszik a dolgukat és nincs miért megállni, mert nincsen semmi látnivaló. Nem akadályozta meg ebben senki és semmi, legalábbis elsőre úgy tűnhetett. De mégis volt ott egy rendőr, akinek ez nem tetszett. Nem…..