Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JayGetsby

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mától gyorsabban, egyszerűbben és kényelmesebben lehet parkolni a kerületben annak az okostelefonos applikációnak a segítségével, amelyet az Appsters munkatársai fejlesztettek. Aki letölti, vagy frissíti okostelefonján a Hegyvidék applikációt, az azonnal tudja használni az új…..
JayGetsby 2014.03.21 14:27:53
Váczi János blogja Rosé 2012.05.08 08:00:00
Kifejezetten jól sikerült az első Rosé Garden és Magyar Rosé Mustra a Gesztenyéskertben. Remélem, hogy egy évente visszatérő, hamarosan hagyománnyá váló, a magyar borászokat segítő rendezvényt indítottunk ezzel útjára. Ráadásul ez az esemény kiváló kedvcsináló volt a…..
JayGetsby 2012.05.14 15:38:14
„Ha netán megítélnél valakit, jusson eszedbe, hogy ezen a világon nincs mindenki olyan előnyös helyzetben, mint te.” A minap a kezembe akadt F. Scott Fitzgerald regénye, a Nagy Gatsby, amely ezzel a mondattal indul. Érdemes egy pillanatra elgondolkodni az író javaslatán,…..
JayGetsby 2012.01.23 12:31:28
Váczi János blogja Amnézia 2011.09.19 11:28:00
Tegnap Tarlós István meglepő kijelentést tett a Budapesti Önkormányzati Szövetséggel kapcsolatban a Hír Tv esti műsorában.  Pokorni Zoltánt és Rogán Antalt névszerint kiemelve, kifejtette, hogy ő már akkor fontos ember volt, amikor „ezek a barátaink még a…..
Váczi János blogja ÖTV 2011.08.18 08:17:00
Tegnap indult kormányzati egyeztetés az önkormányzati törvény tervezetéről. Szerintem sok területen befolyásolja majd a mi működésünket, illetve a kerületben élők életét is az új törvény. Az új feladatmegosztás mellett a legérdekesebb a helyi önkormányzatok és a…..
Stanley Kubrick zseniális "Mechanikus Narancs" című filmje jutott eszembe a londoni zavargások illetve fosztogatások hallatán. A beszámolók szerint ideológiai háttér nélküli, a fogyasztói társadalom elvárásaitól megzavart, tanulatlan és kilátástalan…..
Váczi János blogja Hol’a shitt! 2011.08.09 07:55:00
Most, hogy véget ért az idei lomtalanítás, gyorsan visszaáll a Hegyvidék megszokott nyugalma és a különböző fórumokon is teret kapott indulatok szintén alábbhagynak. Többen tévedésből úgy gondolják, hogy az önkormányzat szervezi a lomtalanítást. Pedig mindössze annyi…..
Egyfelől óriási csalódás a vízilabda-válogatott VB negyedik helyezése, másrészt pontosan ez a kudarc adhat erőt ahhoz, hogy a következő egy év emberfeletti edzésmunkáját a sikerre éhesen hajtsa majd végre a csapat. Így ismét a „kihívó” bizonyítani akarása…..
JayGetsby 2011.08.02 14:36:15
Szerintem egyáltalán nincs ok elkeseredésre. A kapitány talán egyetlen csapatnál sem tapasztalt taktikával készíti fel most már olimpiáról olimpiára a csapatot. Azok a fő versenyszámok, azok számítanak, a többi felkészülés. És ha valaki fanyalogna ezen, kérdezze meg a szerbeket. Sapics egyszer azt nyilatkozta, hogy az összes vb-címét odaadná a mi egyik olimpiai aranyunkért. Jól állunk, erős a csapat, kicsit kell odatenni fejben, és érni még egy kicsit, és nem lesz ellenfél Londonban (sem). Gondoljunk csak bele: valamennyi elődöntő, valamint a döntő és a bronzmeccs 1-1 gólos győzelemmel végződött. Kb. azonos képességű, és egy szinten játszó csapatok kerültek szembe egymással, és a pillanatnyi forma döntött. Ezek a csapatok mindent kiadtak, elkészültek az erejükkel, megmutatták mit tudnak. Egy csapat lógott ki közülük: a mieink, ők ugyanis messze nem 100%-on pörögtek. Ebben a gárdában sokkal, de sokkal több van még, nemhiába mondta Kemény Dénes, hogy hosszú idő után utolértük az előttünk haladó, olimpiai bajnokságra esélyes csapatokat. És azt se felejtsük el, hogy milyen veszteségeket kellett kibírni a csapatnak: Benedek Tibi, Kásás vagy Molnár Papesz, hogy mást ne említsek. Ők mindhárman egymaguk nyertek már meccseket nekünk. És még van az olimpiáig egy teljes év! Szóval nem elkámpicsorodni, hanem továbbra is biztatni a fiúkat, úgy ahogy eddig. Jó úton haladnak.
 Hozzám érkezett a Tesco levele, amelyben az áruházlánc képviselője részben az önkormányzattal fizettetné meg a cégvezetés által számára előírt költségspórolást. Szerintem teljesen félreértette a kormány szándékát és az adó célját is. Itt olvasható a ma…..