Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DA

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végül is ahhoz képest, hogy valamelyik értelmi fogyatékos egy országos napilapban azt is kifejtette, hogy az olaszliszkai lincseléshez Orbán hülyeségei vezettek, már az apróbb Orbán-démonizálások nem is olyan durvák. Sőt, egyből védelmembe is venném Fridit! Hiszen ő még el sem…..
Miközben újra dübörög a banda/csőcselék/megbántott magyarság/játéktehénhez imádkozó pogánysereg a budapesti utcákon, tankokat köt el, és sorozatvetővel lövik őket a rendőrök, a három közszolgálati adó kizárólag az állami ünnepséget közvetíti. Zúgnak a…..
comment:com Mi az a játéktank? 2006.10.23 20:19:00
Hát azért az este legviccesebb bakiját sikerült elkövetnie a Tv2-nek. A "játéktankokról" van szó. Az esti Híradóban ugyanis többször is elmondták, jól megnyomva a szót, hogy játéktankokat kötöttek el a tüntetők. Ez egyrészt azért esett nekem rosszul, mert…..
 Elképesztő a konkurenciánk: nálunk még az Árpád-sávos forradalmárok is tévéanalízissel töltik az idejüket, ahelyett, hogy Molotov-koktélt gyártanának. Az előbb kaptuk meg a Magyar Nemzeti Front forradalmi petícióját, aminek az eleje nem más, mint egy – amúgy…..
comment:com Hősök 2006.09.19 11:19:00
A tegnapi eseményekről mindenki beszámolt már, sokan, sokfélekéépen fogják értelmezni, nekem ami lejött a HírTv közvetítéséből annyi, hogy a kissé remegő hangú riporter egy kis szerepzavarba került - minden bizonnyal a könnygáz miatt - és úgy képzelte, hogy a lyukas…..