Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kajlat

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
Kajlat 2011.08.02 19:35:42
@ikri:

Ez valami fantasztikus :)) Komolyan egyre jobban élvezem a veled való csevelyt, még nem találkoztam olyan emberrel aki annyira nem képes egyetlen épkézláb ellenérvet se felmutatni, hogy folyamatosan másra válaszol mint ami a kérdés volt. És azt hiszi, hogy nem tűnik fel! :))) E-l-k-é-p-e-s-z-t-ő!

Ja igen, rengeteg frankhitelem van (igazából sose volt) és mindig dugóban araszolok (igazából 11 előtt nem nagyon szoktam felkelni se, tudod nem mindenki csóri alkalmazott) és borazszó frusztrációt érzek amikor a dugóban állva húznak el mellettem a bringások (igazából az frusztrál, hogy a sok hülye öngyilkosjelölt bringás úgy közlekedik mintha egy sérthetetlen pajzs venné körül, miközben csak annak köszönhetik a nyavajás életüket, hogy mi autósok figyelünk helyettük is).
A zárójeles részeket inkább ne olvasd el, szeretnék neked örömet szerezni. :)
Kajlat 2011.08.02 20:02:15
@Dreyfus: Egy vezérigagató is alkalmazott, én a magam ura vagyok. Nem büszkeségből írtam, hanem tényként, bár ha úgy vesszük, végülis büszke vagyok rá. :)
Kajlat 2011.08.02 20:21:30
@Crystah Mastah:

"Olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két vagy több forgalmi sáv van (párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest) - a (2)-(4) bekezdésben említett eseteket kivéve - a külső (jobb szélső) forgalmi sávban kell közlekedni. Más forgalmi sávra ráhajtani csak előzés, balra bekanyarodás, illetőleg megfordulás céljából szabad. Az autóbusz öbölt, az autóbusz forgalmi sávot, a kapaszkodósávot, a gyorsító- és a lassítósávot, valamint a kerékpársávot a párhuzamos közlekedés szempontjából figyelmen kívül kell hagyni."

Ettől most jobb lett? Kár, hogy semmi köze a témához, de ezen ne múljon. :)

Fogd már fel, hogy ahol az út mellett bringaút van, ott te nem mehetsz az úton bringával, tök egyértelműen benne van abban amit elsőre beidéztem. Ha nem bírod értelmezni az az egyéni szoc problémád, csak ez senkit nem érdkel.

Az a legnagyobb gáz veletek, hogy nem fogjátok fel, hogy a ti érdeketekben tépik az emberek a szájukat, azért hogy tartsátok be legalább a legalapvetőbb szabályokat. Engem aztán győzködhetsz arról, hogy szerinted neked mit szabad meg mit nem, csak ez a fizikai törvényeit kurvára hidegen hagyja és ha rosszkor vagy rossz helyen, te húzod a rövidebbet.
De szarok rá, csináld, tekerj a bringaút helyett az úton, sőt hajts át a piroson is, ne foglalkozz semmivel. Csak ha netán kivasalnak, majd ne mondd, hogy senki nem szólt előre.
no emisszió Stresszteszt, rajtunk 2011.08.02 06:41:06
Igaztalanul vádolják sokan azzal a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget és a mögötte álló kormányokat, hogy a japán atomkatasztrófa után elvégzett úgynevezett stressztesztek nem érnek semmit, és nem lehet belőlük komoly következtetéseket levonni. Nekem viszont kifejezett…..