Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NE használd

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
39 fokot mértek egy nappaliban az OMSZ munkatársai. A Kossuth utca 12. egy ürömi 1987-es rekordot utasított maga mögé.„Amikor néztük az RTL-en az ítéletidőjárás-jelentést, akkor pánikba estünk és akkor kezdtünk fűteni. Mindent eltüzeltünk, amit találtunk, és amikor már…..
NE használd 2012.02.10 09:09:19
@Ottis van Doogom:
I speak only French and German, translate, please,
what the "shot'em"?
Szemtanúk szerint Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba megmutatták a helyieknek, hogy néz ki a húszezres.  A miskolci Avas lakótelep azon lépcsőházában, ahol Gyurcsány Ferencék kaptak szállást, szombat reggelre a következő, letéphető cetlis apróhirdetés jelent meg:…..
NE használd 2012.02.08 22:00:22
@lhr:
Hiába zrikálod Ildi nénit! A Fletóék nyolc év alatt nem szúrtak el annyit, mint ez a szarházi banda másfél év alatt! Téged az sem zavar, hogy a zemberek
"érdekében" tett intézkedéseikkel tönkreverték több millió ember életét?
Vagy te is azok közé tartozol, akinek az egykulcsos adó miatt több százezer
plusz maradt a zsebében?
NE használd 2012.02.08 23:15:08
@Szomjas Gödény:
Inkább igyál!
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
NE használd 2012.02.06 19:36:55
@Salaxxx:
"Jó író volt, de szar ember."
Az egyedüli, tökéletes megfogalmazás.
Mellesleg, akik most ÁL emberiességre hivatkozva védik őt, jusson eszükbe, miként nyilatkozott szeptember 11.-e után:
Amerika megérdemelte....( pedig ott elpusztult pár ezer VÉTLEN ember. De
ez Csurkát nem hatotta meg.)
Legyünk már tárgyilagosak, és mérjünk azonos mércével!
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
NE használd 2012.01.15 00:07:39
@bagir:
Sajnos, erre csak azt tudom mondani, hogy a külföldi tulajdonosok is olyanok, mint a magyarok.
Az egyik tisztességes, a másik aljas.
Nem vagyok jogalkotó, tehát arra sem tudok válaszolni, hogy miért ilyenek az adójogszabályok.
Feltételezem, hogy a kormányok (pártállásra való tekintet nélkül, és a világon mindenütt) a "jót" feltételezik a külföldiekről: munkahelyet teremtenek, helyi adókat (pl. iparűzési), társasági adókat fizetnek stb. A "nagy" multik szoktak 10 éves társasági adó-adókedvezményt kapni, ha egyszeri , 10 milliárdot meghaladó beruházásokat hajtanak .
Az, hogy ilyen helyzetbe kerültünk, ez főképp az Antall-kormány "mindent eladni (magánkézbe adni, mert az állam nem gondos gazda) címszó miatt történt. És mit gondolsz, ki volt ennek a gondolatnak a legfőbb támogatója akkoriban? Hát a mostani gazdasági miniszterünk, a Matolcsy! Nézd meg a youtube-on Róna Péter nyilatkozatait ebben a témában.
Kész az új egyházügyi törvény. Néhány érdekesség csak a Hírcsárdán! A törvény 100 évi működéshez kötné az egyházak elismerését, újdonság viszont, hogy eztán magánszemély ugyanúgy lehet egyház mint egyéni vállalkozó, csak éppen ki kell várnia a 100 évet (Orbán…..
NE használd 2011.12.24 08:10:53
@Bokortalan Hajléktalan:
Én nem írtam, csak olvasgattam a bejegyzéseket. Most azonban felállt a szőr a hátamon a nagyképű és gusztustalan bejegyzéseid miatt.
Addig, míg csak sértegetted a blogolókat, azt mondtam : oké, ocsmány , de még belefér!
De - érdekes módon- a musculus erector spinae, meg a kognitív funkciók felemlegetése után akadtam ki. Jó vagy biológiából, lehet hogy orvos vagy,
(gondolom, az a fajta, aki a nép pénzén tanult, a betegeket meg a boríték alapján minősíti és kezeli), de EMBER nem vagy! Minden sorodból árad a
"felsőbbrendű" ember alpári gőgje.
...és miként azt valaki megjegyezte, te tényleg nem tudsz vitatkozni, érveket ütköztetni. Csak bántani. Hányok az ilyen típustól. Most aztán sértegethetsz engem is, nem érdekel. Előre bejelentem, nem válaszolok rá. Mint, ahogy a többi (értelmesebbje) is abbahagyta -NEM GYÁVASÁGBÓL!- hanem , mert az ilyeneket el kell szigetelni a többiektől, hogy egyedül "feredőzhessen" saját gőgje mocskában !
NE használd 2011.12.24 09:08:03
@Dour.:
A csimpánzokról majd még elbeszélgetünk. Most el kell búcsúznom: tudod, az ünnep, a család....
Legyen békés az ünneped, jó a társaságod, kellemes a "hungarikumod"....
Vastagbőr Berágott a bankunk 2011.12.16 13:10:00
Orbán a múltkori megtört arcú tévéinterjújával szemben ma reggel már ismét a régi fényében ragyogva, sziporkázva, mosolyogva, büszkén és magabiztosan nyilatkozott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Fő téma a Bankszövetséggel aláírt megállapodás volt a…..
NE használd 2011.12.17 17:37:55
@Meridian74:
Ha meg nálam lenne az a távcsöves puska, hát én meg a szar, tróger seggnyalók fejét lőném szét!
A diktatúra ugyanis az ilyen, elvtelen mocskok miatt tud kialakulni és megerősödni és fennmaradni.
Ha egy diktátor légüres térbe kerülne, - megszűnne a hatalma -és nem tudna több millió embert tönkretenni a politikai és gazdasági ámokfutása miatt.
Dopeman Bazmeg-száma miatt büntetőeljárás folyik a rapper ellen, mert a dal szövegében a himnusz sorait idézte. És most jöhet a sorban a nemzeti színű lobogó. Lelkes Dopeman-rajongók a Hírcsárda olvasói kedvéért elegyítették a nemzeti színű zászlót is a bazmegolással,…..
NE használd 2011.12.11 14:36:21
@Nem Máté:
Az hagyján, hogy kihallgatásra mész, de a vallásos emberek (Tömjénzsóti)
lelkivilágának megsértéséért kiűzettetsz a Paradicsomból! ( és lekerülsz
a pokolba. Bár, ott sokkal jobb a társaság....)
A hétfői diplomácia incidenst követően a Külügyminisztérium elnézést kért Teherántól és különleges ajándékot küldött az iráni külügynek. „Kínos tévedés, de 100 százalékban kárpótoltuk az iráni kollégákat, és küldtünk nekik egy kis jó magyar…..
NE használd 2011.11.30 11:51:07
@Lendvai Ildi néni:
Ildi néni, Ildi néni....Téged már nem csak a TEK-es fiúk fognak meglátogatni, hanem a fekete öltönyös CIA-és urak is. Hát nem hallottad, hogy Amerika fejbe somja azokat, akik bárminemű gazdasági kapcsolatba lépnek Iránnal? Te meg föld-levegő rakétákat küldenél nekik?
Ha Téged elvisznek Guantanamora, mi lesz velünk (itthon maradókkal), a "Nemzet Költője" nélkül?
Gubcsi Lajos, a Fidesz-éra eddigi legviccesebb figurája egy szép hosszú bejegyzéssel búcsúzott a lemondása kapcsán. Napsugaras emlékeztető 15 hónapról barátaimnak! És még nagyobb áldást osztott rám, amikor kineveztek a HM Zrínyi Kft. ügyvezetőjének 2010. június végén. A…..
NE használd 2011.09.30 20:06:54
@Sarkalatos hozzászóló:
Rákontrázok! Csak a halott fasiszta/ nyilas a jó fasiszta/ nyilas
Csípem Tarlóst, mert egyáltalán nem az a simamodorú átlagpolitikus. Tegnap is egy nagyon jó interjút adott az Origonak, ebben keményen odamondogatott a kerületi kiskirályoknak. Beszélt a parlament folyosóin való intrikálásról, az 5-6 állásos reneszánsz politikusokról, a…..
NE használd 2011.09.25 21:55:33
@gyilkos fűegér: Miért cseréljek avatárt? Neked tán nem szimpatikus a "nyugdíjvédő", kiflicsücsök királykisasszony?
NE használd 2011.09.25 22:00:47
@gyilkos fűegér: Bocs, javítom az első mondatot! Helyesen : Miért cseréljen?
NE használd 2011.09.27 13:48:48
@TaTa86.:
Tény, hogy az utolsó kommentjeid hangvétele már nem olyan agresszív, mint az elsőké volt , de az alábbi "mesémet" olvasva, tán okulsz belőle.
Esti gimnáziumban tanítottam /felnőttképzés /. Minden osztályban volt 4-5, Erdélyből áttelepült fiatal. Ők voltak azok, akik vihar gyorsan lakáshoz jutottak, jó állásokat szereztek. Akkor még élt a magyarban a "segítsük szegény erdélyi testvéreinket" . Eltelt 1-2 év, és ezek a --- volt erdélyi-- fiatalok elkezdték "fikázni" a magyar viszonyokat : milyen szar ország ez , milyen rosszak a kereseti viszonyok, itt mindenki hülye komcsi, mindenki átmosott agyú, miért nem települtünk át
inkább Németországba, és a többi...És ezek a szövegek a végén már permanensé váltak. Elérkezett az az idő, amikor állandóan csatároztak a "magyar" magyar és az erdélyi magyar diákjaim. Tudom, hogy ebből az egyedi esetből nem lehet általánosítani / elnézést is kérek a többi, nem hőzöngő erdélyitől/, de bizonyos soraidat olvasva, nekem bizony déja vu érzésem támadt...
Az oktatási államtitkár, Hoffmann Rózsa tervei szerint az iskolai kettes jegy nem elégséges, hanem gyenge osztályzatot jelentene a jövőben. A parlamenti pártok támogatják a már elavult osztályzási kategóriák cseréjét, de természetesen saját javaslatokkal álltak elő.Az LMP…..
NE használd 2011.09.17 15:38:57
@Equinoxe: Min háborodtál fel ennyire? Gyurcsányon, vagy a "Nemzeti Szar Gonosz törpén"?
NE használd 2011.09.21 15:19:40
@Equinoxe: Mondd, nagy ,öngerjesztő hőzöngésedben nem tévesztettél össze valakivel? Én egy kérdőmondattal reagáltam az egyik bejegyzésedre, mire Te azt írtad: ".....saját csökött nézőpontodat tolod az itt lebzselő kommentelők arcába.......kurvára nem érdekel senkit a szánalmas kis véleményed, vagy hogy kit húznál szíved szerint lámpavasra. Irreleváns vagy" Ha Neked egy kérdőmondat mindezt tartalmazta, akkor Te nem egy "éppen hogy írástudó bögöly" vagy, hanem egy látnok. Nem is, inkább próféta! De hamis próféta....
Vastagbőr A légyfogó vakradar 2011.09.20 10:01:00
Szeretnénk kiküszöbölni az esős idő okozta rosszkedveteket, ezért elmeséljük Nektek a Honvédelmi Minisztérium sztárjával, az KISZ KB-tagból Orbán-rajongóvá lett Gubcsi Lajossal kapcsolatos legfrissebb hírt. A HM kommunikációs cégének, a Zrínyi Média Kft.-nek…..
NE használd 2011.09.20 15:28:16
@derelyegrádi szellem: A "@ sárkányfő"-t cikiző írásodról csak annyit: egy nyilvánvaló elírásnál /gyengült az euró a ft-hoz képest/ rögtön azt írni, hogy olyan "molnár csabás", háááát akkor a tiéd meg "szijjártó péteres".. / .Én szándékosan írtam kisbetűvel a személynevet/ Egy kis jogi ismerettel rendelkezel, ez vitathatatlan /csak nem a Pázmány Péteren fejezted be az első évfolyamot? Ugye milyen ciki, ha gúnyolódnak az emberrel?/. Én nem vagyok jogász, de még én is tudom, hogy a bíróság valóban módosíthatja a felek szerződéseit, ha az egyik fél számára aránytalanul kedvezőtlen /ezeket most nem sorolom/ feltételeket tartalmaz. Hát, bármennyire cikizzük is a bankokat, számukra a végtörlesztés fix árfolyamon kedvezőtlen lesz. Bár engem a bankok helyzete kevéssé érdekel, de az annál inkább, hogy a jómódú végtörlesztők miatt az árfolyamok megugranak /ez nem mese, egyszerű közgazdasági tézis /, és a végtörleszteni képtelen többség szopja meg ismét ezt a baromságot. A makrogazdaság alaptörvényei egyértelműen kimondják , hogy a GDP növekedésének legfontosabb kritériumai : 1.a belső fogyasztás növelése /ez most lehetetlen/ 2. a beruházások növelése / ez multiplikatív módon növeli a jövedelmet , de ehhez pénz kell. Na mármost, ha a bankoknál tőkehiány keletkezik, nem tudják ellátni a vállalkozásokat megfizethető, olcsó hitelekkel.... Hááát, magántulajdon szentsége valóban nincs / magánnyugdíj-pénztári vagyon lenyúlása és egy részéből Mol részvények vásárlása/........"az ügyészség közérdekből pert indíthat" : ez az ügyészség, Polt Péterrel az élén?!? ......"..érdemes megvárni az AB döntését" - azét az AB-ét, amelyik a Manyup -pénzek ügyében sem mer döntést hozni??? Summázva: észérvekkel meggyőzhető lennék, de propaganda-dumával, soha!
A színházigazgató megkezdte az Alaptörvény Experience további fokozatainak kidolgozását - mi pedig megszereztük a terveket. 1. Szuper felsőfok: A törvény megemésztése Az igazgató első ötlete egy receptpályázat: ki tud minél több receptet összeállítani az Alaptörvény…..
NE használd 2011.09.20 09:57:54
@halál megdögIesz kinyírunk: Ki vagy Te? A "fasza, nagyon fasza" nép-nemzeti bejegyzéseid után /amit már megszoktunk, és nagyon sokan plagizáltak is /, most egy Majakovszkij -vers idézésével borzolod a nagybecsű "elvtársak" és cenzorok idegeit?
NE használd 2011.09.20 10:56:14
@czejp: Hát persze, hogy "teccik" a vers! Csak az a szomorú, hogy még mindig aktuális: csak a nevet kell kicserélni....
NE használd 2011.09.20 12:56:50
@halál megdögIesz kinyírunk: @Devil: Na, akkor folytassuk a verset /a jelen korra leginkább jellemző sorokkal/: "Adunk már ruhát a mezíteleneknek, több már a szén s az érc- ez, ugye, szép? De persze, emellett - hadd mondjam el Önnek, sok még a szenny és a buta beszéd." Aktualizálás: Adunk ruhát....= megruházzuk, betapasztjuk a száját, rabláncon elvezetjük , Több már a szén....= a kiválasztottaknak most jobb , hadd mondjam el Önnek= seggnyalók, besúgók hadának kialakítása , sok még a szenny és a buta beszéd= ezeknek a bunkó proliknak semmi sem jó!
Holnap 18:30-kor valamennyi televízió és rádiócsatornán, a nyomtatott sajtóban, bannereken és a közterületi reklámfelületeken is fehér villanás lesz látható, hogy az emberek elfelejtsék a Kormány valamennyi ígéretét.  Egy informátorunk szerint villantással már…..
NE használd 2011.09.18 11:02:55
@2002: Én elolvastam, és minden sorával egyetértek! Húuuu! Mi volt ez az erős fény?!? Egyébként, miről is beszélgettünk eddig?.........
NE használd 2011.09.18 14:16:15
@Dour: Jókat somolyogtam írásodon - no, nem a tartalmi részén,mert azzal egyetértek -, hanem azon a részén, hogy "...szeretném a hazug szájából valósként hallani, hogy a jelenlegi kormány a nép ellensége." Hát hol élsz Te? Ez a szabad lehetőségek országa! Itt alkotmánybíró lehet egy volt igazságügyi miniszter, aki visszamenő hatályú törvényeket fogadtat el, kormányszóvivő marad, aki /debreceni társával együtt / úgy bedöntötte a jó magyar forintot, hogy rögtön közel 4O eFt-tal megnőtt a CHF-ben felvett építési kölcsönöm havi törlesztőrészlete, elszámoltatási kormánybiztos az, akinek lenne miről elszámolnia /honvédségi lakás jutányos áron történő megvásárlása, halott tanú /,stb Ja, hogy sem Te, sem én /és még sok millióan/ nem tartozunk ehhez a körhöz? Pas de chanche! Ez az igazi szopás... Nekünk csak a goebbelsi propaganda-szöveg jutott: "...addig ismételd a hazugságokat, míg igazságnak nem hiszik!...". Szerintem, Goebbels forog a sírjában, hogy milyen kiváló tanítványra akadtak Szijjártó személyében...Na, már megint felhúztam magam!
NE használd 2011.09.18 18:08:08
@Dour: Nem kötekedni akarok, de az a mondatod, hogy: "Nos, azért gondolni szabad, azt soha nem tudják elvenni....." -és az Orwell-i "gondolatrendőrség"?!? / "ezek" már azt is megcsinálnák, ha módjukban állna...../ Apropó, Orwell: a múlt héten egy kis városkában jártam. A könyvesbolt kirakatában új kiadású Orwell könyvek sorakoztak / Állatfarm, 1984, stb./ Minden tiszteletem a kiadóé. Ezeket a könyveket el kéne olvastatni a sok átmosott-agyú hülyével!
Na, 15 hónap alatt hamar kihozták döntetlenre: Nem volt elég ezen a héten az Országvédelmi terv, most pénteken megkaptuk az újabb csomagot (Országvédelmi Költségvetés néven fut) Matolcsytól, aki mesélt a 2012-es költségvetésről végre számokkal, ami így egyben egy durvább…..
NE használd 2011.09.17 12:51:51
@zero: Miként azt Te is írtad, a minimálbéresek fele "kamu" kisjövedelmű. Ezért nem értem, hogy miért akarod a 14o eFt /hó nyugdíjakat radikálisan csökkenteni? Ők becsületesen adóztak magas jövedelmük után, ezért lett magas a nyugdíjuk/ nem úgy, mint a vállalkozók zöme, akik csak minimálbérre jelentették be magukat, s a nagy pénzeket meg különböző könyvelési trükkökkel kiszívták a vállalkozásaikból/. Ingatlanadó: remélem, nem egységesen kívánod kiterjeszteni , a vagyoni viszonyok figyelembe vétele nélkül / a lakosság 6o-7o%-a falvakban, kisvárosokban él, a maga 5-15 milliót érő kis házában/ Adóbehajtás: maximálisan egyetértek, de: amíg a mostani "főelvtársak" némelyikének, vagy a retyerutyájuknak 1oo millát meghaladó adótartozása van, de az Apeh nem találta őket/ holott, lakossági bejelentés alapján csak 3 házzal kellett volna lejjebb menniük a behajtóknak/ addig mit vársz?!? Egy újabb "hosszú bájtok éjszakáját" ? A munkahelyeket nem teremtő, EU-s pénzekből épült beruházások radikális szankcióival egyetértek.
Bár a menedzserszerződése 2012. februárig köti az Index volt főszerkesztőjét, ő „ezt leszarva” már októberben kezd a HírCsárdánál. Uj szerint a mai magyar átpolitizált médiavilágban egyetlen orgánum maradt, ahol teljesen függetlenül dolgozhat, ihat, és…..
NE használd 2011.09.14 15:51:11
@Cigiző: Halkan megjegyzem, a küklopszoknak csak egy szemük volt /de az jó nagy/, "isteni" kovácsok voltak, és természetfeletti nagy erővel rendelkeztek /Zeusz a segítségükkel tudta legyőzni a titánokat/. Úgyhogy, nem nagy sértés valakit "leküklopszozni"...Igaz, hogy a mostani rezsim szerint/ a fél szemük miatt/ nem jogosultak rokkant-nyugdíjra, de a küklopszok ezen bepipulván, irtanák az új titánokat!
NE használd 2011.09.14 22:22:50
@Dour: Elismerem, Jumurdzsák valóban félszemű volt, de nem egyszemű. A "rezsim" kontra rezsinövekedéses dumád fenomenális volt/kár, hogy nem nekem jutott eszembe!/. Csak azt magyarázd meg, kérlek, hogy a nyuggereknek milyen jövedéki adót kell előre/visszamenőlegesen/ befizetniük? Csak nem a mennyországba vezető röges utak használati díjára gondolsz/mármint a benzinbe beépített jöv.adóra/? Ááá, nem hiszem, mivel az égi járművek napelemmel működnek.
NE használd 2011.09.14 22:25:03
@Csibu78: Miért bántanálak? Aranypofa vagy.