Regisztráció Blogot indítok
Adatok
communicator

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Megújul a magyar tanügy elnevezésű országjárás eddigi tapasztalatait firtató kérdésre válaszolva Hoffmann Rózsa azt mondta, hogy a várható változásokról szóló fórumokon még nem találkoztak "erős kritikai hanggal". És nem szakad rá! De legyen. Ha ez a büdös…..
communicator 2011.09.30 14:57:12
@fuhur: "A gyerekem most ment elsőbe. Adjatok tanácsot, hogy mit tegyek ha nem akarom, hogy ezek a faszok neveljék? Tényleg el kell vinnem az országból?" - ugye költői volt a kérdés:) Amint lehet, vagyis right now.

Ez a rózsa (a kisbetű nem véletlen elütés) csak nem akar hervadni... H.R mint a Fidesz Oktatási tagozatának "megtisztújított" elnöke. Nagy Feróval élve: eszem-f...om megáll.

Azt hiszem, nálam is kezd eljönni az a pont, amikor már képtelen az ember politikailag korrekten fogalmazni
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
communicator 2011.09.14 19:40:05
@silkent: gondolom akkor, ha a kozigallasról közvetlenül lehet az adott pozícióra jelentkezni. Én még ilyet nem láttam, de lehet rossz munkakörökben gondolkozom:))

Eklatáns példa: szervezői munkakör - publikálás időpontja: szeptember 9, jelentkezési határidő szept. 24. ha a megjelenés napján rátalálsz, akkor sem biztos, hogy 14 nap alatt megérkezik az ahított erkölcsi... Természetesen NEM, ismétlem, NEM "lebulizottak" a meghirdetett állások:D
Az MTVA zseniális reklámkampányba kezdett, hogy megmutassa amije van, és azt is, hova tart. A Paint-tanfolyam mentőfeladatának tűnő plakát szerint egyenesen az égbe, vagy még tovább. Ha elhisszük, hogy az emelkedés nem csak a bukás előtti pillanat, hát a stratoszférában lesz a…..
communicator 2011.08.27 13:45:22
"A rendezvényeken készült nyilvános fotókon jól látszik, hogy a résztvevők főként a legfiatalabb korosztályt képviselik" - az általam megnyitott képeken, nem láttam öntudatlanul fetrengő fiatalokat. Tehát mi is a gond?

@un.no.1.: "ő csak egy kis senki" - jelen helyzetben mindenkinek így a jó.

Másrészről ki tud olyan szervezőről, aki több ezer fiatalt képes megmozgatni, nekik szervez bulikat?!
zoli voltam "Üdvözlöm, Zoltán!" 2011.08.26 07:15:00
Nincs nekem rangkórságom, a "dr." is csak hivatalos iratokon kerül a nevem elé, nem dobálok névjegyet, nem mutogatom, hogy itt és ott vagyok. Nem öltözök komoly-fontos embernek, sőt, inkább alálövök a koromnak, ezért sem lepődök meg, ha alapból letegeznek; 32 éves…..
A kereskedelmi csatornák legnépszerűtlenebb műsorainak listáján minimális a változás, a köztévé azonban alkotott. Múlt hét kedden a 23 órakor kezdődő Barangolások öt kontinensen című műsort csupán 134 ember követte figyelemmel a kereskedelmileg fontos célcsoportból.…..
communicator 2011.08.11 16:13:27
@J91: Tények? Külön poszt:D Szentelj kérlek különös figyelmet Gazdag Olgának:), és az általa szerkesztett blokkoknak. Biztosan én vagyok túl igényes, de hogy valaki ennyire ne tudjon intonálni... és akkor még finom voltam.

Ps.: akkor viszont mindenképpen szóljatok, ha érdemit produkál az M1:D
Kommunikáció Te is, Fiam? 2011.08.08 16:23:00
Az LMP is beáll a sorba Az LMP is elérkezettnek látta az időt, s benevez a névváltoztatási mizériába. A főváros legfőbb problémája valóban az, hogy nincs még Bibó Istvánról (egyébként tényleg joggal várhatnánk el, hogy legyen) elnevezve egyetlen közterület sem?! Kedves…..
Nem csak a higiéniával állnak hadilábon Gyanútlanul vásároltam egy vidéki áruházban, amikor a következő, ellenállhatatlan akcióra lettem figyelmes: A módszer induló vállalkozásoknak NEM ajánlott!        ..
Ma megbukott Mulder ügynök már-már öröknek tűnő igazsága, mármint "Az igazság odaát van!". Már nincs. Természetesen ki más, mint a Nemzet Magyar Hangja és Belső Lelkiismerete világosította meg az elménket, de nem is vártunk mást, mikor a Kedves Vezető audiencián…..