Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varmer

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon elfogyott a fertőtlenítő alkoholunk, úgyhogy útközben elmentem a patikába venni egy új flaskát. Kérdésem felétek, szerintetek mennyibe került egy 100 grammos flaska? Nem egy nagy darab, összehasonlításképp kiraktam egy fülpálcikát. Megfejtés majd pár tipp után a…..
Varmer 2012.08.24 20:51:33
Volt már Trónok harca zenéje C64-re komponálva, Trónok harca 16 bites japán RPG-ben (ennek nemrég a második része is megjelent), épp a múlt héten posztoltuk a Trónok harca kontinense, Westeros Minecraft-verzióját, most pedig itt van, hogy nézett volna ki Westeros, ha a Mario Worldben…..
Varmer 2012.07.09 11:51:21
@balu_: A sorozatról nem tudok nyilatkozni, de regény nagyon jó.
Varmer 2012.07.09 19:49:13
@nál: Szerintem elég igényes. Annyi, hogy a neveket ugye hol lefordították, hol nem, és a lefordítás van ahol jobban, van ahol meg kevésbé jól sikerült, de alapvetően semmi gond nincs vele.
Japandroids – Celebration Rock (Polyvinyl Record Co.) A kanadai Japandroids 2009-ben a semmiből bukkant elő a meglehetősen irónikusan hangzó Post-Nothing című lemezével. A sokáig állandó érdektelenségbe ütköző noise punk duó kis híján feloszlott, aztán egy…..
Varmer 2012.07.05 13:48:34
Los Campesinos! - Hello Sadness(Wichita) A harmadik albumra szokás mondani, hogy minden zenekarnál vízválasztó. A Los Campesinos! is elérkezett ehhez a mérföldkőhöz, amely az ő esetükben akár egy szalagavató bálként is felfogható. A Hello Sadness ugyanis a tökéletes folytatása a…..
Vannak biztos pontok az ember életében: a Counter-Strike-kal, a Team Fortress-el vagy épp a Quake-kel biztos, hogy páran már a kiadás napja, évtizedek óta játszanak. Vagy alkalmanként, vagy rendszeresen, az viszont kifejezetten ritka, ha valaki folymatosan, éveken át játszik valamit,…..
Kedves üdvözletem minden látogatónak, aki a RPCJS után is érdekesnek tart! Változásokkal teli év volt nekem, legyen szó munkahelyről, projektjeimről és úgy általában is. Itt egy jópofa kis videó (amit Jakab küldött), hogy hogyan is telik nálam a karácsony a szeretteim…..
Varmer 2011.12.24 15:12:50
A Finntroll tagjai nyilván nem voltak tisztában vele, de amikor 1999-ben kiadták első lemezüket, a Midnattens Widundert, pusztító vírust eresztettek rá a világra: a folk metalt. Nem, nem őrültünk meg, tudjuk, hogy léteztek folk metalt játszó zenekarok a finn erdőlakók előtt is,…..
Mikor Pamkutyáékkal vettük fel a Mr Youtube epizódot, már szembesültem, hogy ők azért lényegesen profibban nyomják, mint én. Green Screen, külön utómunka effekteknek, rendes mikrofon. Azonban mikrofonjukkal ők sem voltak kibékülve és elkezdtünk beszélni…..
Varmer 2011.11.20 17:54:30
@jokkkkerr: Szerintem gondold végig, miket írsz le. Én szégyellem magam helyetted, amikor csak elolvasom, amit leírsz. Freddy, szerintem bannold ezt a hülyét... És rád meg nem lehet mit mondani, nem is érdemes
Túl sok szót nem vesztegetnénk a Nintendót sújtó krízisre (mivel korábban már megtettük), de az már izgalmas téma, hogy miként kívánnak változtatni az áldatlan állapoton. Egy szoftverfejlesztő cég esetében a legjobb megoldás természetesen a piszok jó játékok piacra dobása…..
(Akinek nincs türelme a hosszú wall-of-textekhez, ugorjon rögtön a poszt végére, ott a lényeg.) Szóval az úgy volt, hogy 2009. szeptember 17-én négyesben lementünk a III. kerületi Galagonya borpincébe (ahova Hancut és engem szép főiskolás emlékek kötnek, és ahol a ház…..
Varmer 2011.11.02 22:59:50
Ritka epizódok egyike, ahol végre nem az a rohadék kis egér nyer.Igaz, kellett hozzá egy kis segítség Tomnak. Küldöm minden Jerry ellendrukkernek ;)..
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
Varmer 2011.08.02 12:08:56
@pizsama: Nem tudjátok véletlenül, hogy lehetne hozzájutni ahhoz a BG2 cikkhez, mert nagyon sokan mondják, milyen jó volt, de nekem sajna kimaradt:(