Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunter000

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Android Multikulti zagyvaság 2011.09.20 00:07:00
 Van egy ismerősöm, akinek mindig is az volt a fixaideája, hogy Quake-et akar játszani a(z akkor) frissen beszerzett PC-s kormányommal. Az obiwan222222 nevű YouTube user hasonló lelkületű lehet, ugyanis egy nem mindennapi dolgot hozott össze, a kérdés már csak az, hogy van-e…..
Korábban már hírt adtunk a Samsung Galaxy S Plus készülékről, akkor megígértem, hogy amint lehetőségünk nyílik rá leteszteljük a telefont. A Samsung Magyarország jóvoltából sikerült is szert tennünk a címben is említett kütyüre.Bevallom őszintén vegyes érzelmeket vált ki…..
hunter000 2011.09.02 14:39:17
smartphonebenchmarks.com/forum/index.php?/topic/61-what-is-adreno-205-and-how-does-it-compare-to-other-gpus/

- Az adreno 205 sehol nincs a PowerVR SGX540-hez képest.
- Az sgs-ből volt 16gb-os változat is.
- A cortex a8-ot 1,2ghz-ig feszültségemelés nélkül lehet húzni, ami eltapossa a qualcomm procit, de még gyári állapotában is éppen csak fölé-fölé megy.

Vagy írd le, hogy milyen hardver/szoftver van a gépben (telefonban/táblában) és maximum azt írd le a másikból, hogy mi volt benne, ne azt, hogy milyen volt, vagy rendesen teszteld le a dolgokat és olvass utána, hogy minden okés-e, valós-e amit írsz. Az SGS szívügyem, azért tudom ezeket, de egyébként többek között én is szoktam tőled tájékozódni, úgyhogy remélem, hogy nem igazán fordult még elő ilyen és nem is fog. A hitelesség fontos. :)
Csak nem akar ez sikerülni a HTC-nek profi módon. Kijött a frissítés (legalábbis a legtöbb EU országban, úgy tudom többek között az amerikai és a japán Desire tulajok is fel lettek ültetve az ápdéttel a szopórollerre.), de egyelőre nagyon "csináld magad" formában, nem…..