Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingatlanguru

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az élet minden területén, az ingatlan vásárlásnál is elengedhetetlen az információáramlás. Itt egy történet ezzel kapcsolatban.Péter középiskolai osztálytársam volt, az egyik közösségi oldalon talált rám, és látta, hogy ingatlanértékesítéssel foglalkozom, így vette…..
Ingatlanguru 2013.05.06 10:20:23
Már a nevük is mosolyt csal az ember arcára, hiszen olyan vidám név ez, sőt aki látta a Madagaszkár című animációs filmet, biztosan emlékszik Julien király mókás karakterére, ahogy táncol a fák között.  Körülbelül egy hete makibébivel gazdagodott a Fővárosi Állat-…..
Ingatlanguru 2013.05.03 09:07:57
Itt a tavasz és talán újra éled a Pesti Gonzo, ha mással nem is, egy kis elmélkedéssel biztos. Hogyan lehet két ismerőssel egy új ismeretlent teremteni úgy, hogy morálisan megingathatatlanok legyünk.   Szóval az úgy kezdődött, hogy egész nap azon dolgoztam, hogy vajon mit…..
Ingatlanguru 2013.04.30 18:57:17
Ma este visszatérünk Lembergbe, ahol már a luzitánok ellen sikerrel megvívtunk egy csatát. Az ellenfél most az Olsen-banda lesz. A tegnapi napon láttunk már sok csodát, de ma ezt kizártnak tartom. Németországnak tovább kell jutnia és tovább is fog lépni csoportelsőként.   A B…..
Ingatlanguru 2012.06.17 18:40:22
Eladó ingatlanok hirdetési portálja! Hamarosan.....
 Eladó akciós ingatlanok!..