Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neltje

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teréz külföldi ismerőse különösen szerencsés. Egymást követő napokon többször találkozhatott minőségi magyar vendéglátással, egyedül akkor próbálták lehúzni, amikor magyar ismerősei nem kísérték el a Balettcipőbe:Szombaton esett meg külföldi ismerősömmel a…..
neltje 2011.08.01 23:59:28
@kispestipeti:Ez most egy jó alkalom, hogy mindenki láthassa mekkora géniuszok járnak köztünk.Te elolvastad a kommenteket? Szerintem lövésed sincs miről beszélsz,viszont mindenki olvashatja a dagályos,semmitmondó, értelmetlen, rosszindulatú fejtegetéseidet.Soha nem ettél a Balettcipőben.De KÖSZI Yoda, már öntjük a szobrodat.
neltje 2011.08.03 00:24:21
@kispestipeti: Tényleg nincs értelme,de azért írok.A kommentelők döntő többsége átlát a szitán,elenyésző a mindenszemétségetbelegelekaztánokoskodom kategória.Igen srác, shit happens néha beleszaladunk a jóba de ezért nagyon kis százalékban felelősek az alkalmazottak, max ha rákényszerítik őket a kondíciók vagy szimplán éhes férgek.Az idétlen dagályos okoskodásodból és abból ,hogy egy olyan ember mellé állsz aki hazudik látszik soha nem voltál még vendéglátás közelében sem.Az ürge elmondja,hogy sokszor járt ott, minden rendben volt aztán egyszer megcsúszik valami, és olyan jó fej/tekintettel a korábbi pozitív tapasztalataira/,hogy egy félre értésből /hálából/ féligazságokat, hovatovább hazugságot terjeszt.Ilyen ember mellé álltál, ténytudás nélkül okoskodsz sőt rosszindulatú vagy.Vagy inkább senki nem kiváncsi rád, és itt végre lehetsz valaki a "markáns" de full fals véleményeddel?Te fuss neki még egyszer amikor a gerinceket osztják.Nem fáj a véleményed, az ostobaságod és a rosszindulatod fáj.De mondom hála Istennek az emberek nem hülyék. Mi törzsvendégek is tapasztalunk hibákat mégsem viselkedünk csótányként.Ennyi.Bocs ha megsértettelek, de ígérem ha nagy leszek, kispestipeti leszek.