Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mush R

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már a háeres ilyen-olyan előszűréseket végez: egy huszonéves kiscsaj pontosan hogyan is állapítja meg valaki szakmai rátermettségét ? A marhanagy élettapasztalatával ? Esetleg a világ összes szakmájának a szakmai tapasztalatával ? Mondjon bárki bármit, háereséknél ha a…..
Mush R 2013.12.05 22:24:56
@cavinton: Nincs HR tudomány. Nem létezik. Példák tudományra a fizika, meg az orvostudomány. Ne röhögtess.
Mush R 2013.12.05 23:03:23
@Bambano: Igazad van.De ugye a villanyszerelő sem tudomány?
Mush R 2013.12.05 23:08:31
@¿Qué tapas hay?: Szerintem az emberek nem így működnek.Létezik szélsőség,de az öltözés frankón nevelés kérdése lehet.Ezért konkrétan ostobaság azt mondani,xy alkalmas,mert van/nincs rajta nyakkendő.Sőt,ez még gyerekes is.Kivéve azokat a szakmákat persze,amelyekben meg kell jelenni,de az megint más.
Azokat, akik ebben a mentőcsomagban reménykedtek, sajnos ki kell ábrándítanunk. Az adósmentő csomag ténylegesen nem segíti a hiteleseket. A kormány ugyan tárgyalt a bankokkal, de az érintetteket, adósokat (szavazó polgárait) elfelejtette megkérdezni. Közlünk néhány részletet…..
Mush R 2011.08.01 22:35:33
Ez jobb, mint régen a dezsomail, de még a Markos-Nádasnál is. Legszívesebben azt írnám, hogy no comment, de nem bírom ki. Ez a tragikomédia olyan szintje, amit író nem tudna kreálni. Hadd elemezzem kicsit:

a forinthitelesek, vagy hitel nélküliek (akik nem is értem, miért olvassák ezt az oldalt, meg miért töltik az idejüket azzal, hogy ideírkálnak), faszkalapozzák azokat, akik devizahitelt vettek fel. Szerintünk egy átlagos embernek tudnia kell, hogy ha felveszi a CHF alapú hitelt, attól az EUR/CHF soha nem látott módon kerül közel a paritáshoz 3 éven belül. Számolnia kell egy világméretű pénzügyi válsággal, euróövezeti országok csődjével, az amerikai adósságplafon meghaladásával. Mert ugye ez, meg az ezzel összefüggő leminősítések miatt szállt el a CHF, nem azért, mert sok magyar vett fel CHF hitelt?! És ha az átlagos ember tényleg nem számolt sem ezekkel, sem a 2036-os meteorbecsapódásokkal, sem a 3855-ben a távoli galaxisból megjelenő űrlények tömegével, akkor ugye nem gondoljuk komolyan, hogy nyerészkedni akart azzal, hogy 110000 forintos HUF alapú hitel törlesztés helyett (miközben azt szajkózták, hogy 201*-ban/ben az euróövezet tagjai leszünk, amiből következett volna, hogy egy, a korábbiakhoz hasonló konverziós folyamat végén 20%+ jön a forintos tőkéhez) az 55000 forintos törlesztést választotta? Merthogy az akkori gyakorlat szerint utóbbit 150000 forintos havi nettóval, az előbbit közel 300000 forintos nettóval kapta meg az ember?

Érdekes, hogy az egyik leginkább anyázó, nem ismert honfitársát gumicsizmaként használni kívánó, és ebből az alkalomból az útjába kerülő villanyoszlopokat rendkívül kreatív módon képzeletben végigrugdosó kommentelőnk még be is vallja, hogy korábban a jelenlegi problémával valamelyest összefüggő módon elbukott 30 millió forintot. Mégis helyénvalónak érzi, hogy élve azzal a helyzettel, hogy nem érintett ebben a konkrét nehézségben, mondjuk úgy, hogy a fasz másik oldalára képzelje magát (noha nincs ott), és korrektül, zéróempatikus napimocsár bulvárpolitikai stílusban kiossza azt, aki hasonló problémával küzd, mint ő korábban. Ebben ráadásul társra talál, ami külön vicces.

A harmadik érdekesség ugyanis a legfontosabb. Forinthitelt nyögő honfitársaink és devizahitelt nyögő honfitársaink anyázzák egymást és ígérik be az agyonverés különböző módjait a másiknak azon versengve, ki ártott jobban a magyar makrogazdaságnak. Hab a tortán: szintén jellemzően magyar módon a végén összeborulnak, és immár indulatoktól mentesen megbeszélik, hogy valójában egyikük sem okosabb a másiknál.

Uraim, egy élmény volt :))