Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapsifüles

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tök kapor nélkül olyan, mint a Die Hard Bruce Atlétatrikó Willis nélkül, vagy mint Simon Garfunkel nélkül. Képzeljük el, hogy Samuel L Jackson egyedül gázol át Manhattanen, ugrik metró tetejére és lő halomra egy liftnyi rosszfiút majd borostásan legurít fél doboz…..
    A januári amerikai Vogue címlapjáról mosolyog ránk kedvencünk: Meryl Streep. A 62 éves színésznő az eddigi legidősebb Vogue címlaplány. Az Annie Leibovitz által készített képeken, Merylből csak úgy sugárzik a szépség és az erő. Úgy látszik,…..
Tapsifüles 2011.12.14 12:13:50
tvblog A hét legnézettebb filmjei 2010.03.04 18:22:00
Megint egy nézettségi lista a múlt heti filmekről, mely alapján talán megállapítható, hogy javult a hazai közízlés, véget ért-e a Zs-filmek uralkodása. Vagy mindössze csak ideiglenes rádiócsend miatt ezúttal nem tűntek fel gagyik a radaron. Ízlés kérdése, mindenesetre a lenti…..
zamat A pincérnek se könnyű 2010.01.25 11:00:00
Telefoncsörgés. - Itt a Bisztró. Miben segíthetek? - Milyen konyhát visznek?  - kérdezi az affektáló hang. - Olaszt, hölgyem. - És mi a ma esti szusi specialitás? Pillanatnyi csönd. - Nálunk nincs szusi, hölgyem. - Miért nincs? - Mert ez nem japán étterem?! Újabb szünet.…..