Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blues

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..
A 9/11 kapcsán ismét előkapták a szaxonfonos-gyakornokokat szopató amerikai ex-elnököt, és elkezdték baszogatni olyanokkal, hogy miért nem tett meg mindent Bin Laden elfogása érdekében, és így tovább. A mi miniszterelnökünktől is kérdeztek meredeket a CNN riporterei, de GyF…..
Hát igen, várható volt, hogy a Daily Show is le fog csapni miniszterelnökünk coming outjára, Jon Stewart nem szokta az ilyen magas labdákat kihagyni. (Mellesleg Stewart második lett az M0-ás hídszavazáson, tehát szakértője kis hazánknak) A videóban ugyan a beszédből pont nem azt a…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..