Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacs.janos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FilmBaráth kritikáját itt olvashatjátok A Szellemirtók 2016-ig a többség szemében egy aranyos klasszikus volt a 80-as évekből, idén viszont végérvényesen azzá a filmmé vált, amely ezreket inspirált arra, hogy internetes gyűlöletkampányok részeiként alacsonyodjanak le a…..
Smoking Barrels Timbuktu (2014) 2015.02.18 12:00:00
A film mindig is egy kapu volt a világra: ezen keresztül az alkotók teret nyithattak nekünk, a nézőknek bármilyen tőlünk távol álló dologra, függetlenül attól, hogy időben, térben vagy képzeletben értjük ezt. Azt hiszem, ha csak magának is, de mindenki válaszolt már úgy a…..
Mai posztom azoknak lehet tanulságos, akiknek két darab ingyenjegy akkora dolgot jelent az életében, hogy ezért nem átall órákon át fáradhatatlanul e-maileket küldözgetni. Továbbá mai posztom azoknak lehet tanulságos, akikbe annyi ész sem szorult, hogy mindezt megpróbálná nem…..
Néztem újra Jericho-t (vélemény majd később) és egy részre szerepelt ez az öreg fickó és végig az volt bennem, hogy "Te, ez nem a ....?" Utánajártam, és tényleg ő volt. Olyan jellegzetes is volt ez a nevetése, úgyhogy erről is készítettem a képkockát. Kíváncsi vagyok, más…..