Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cazadora

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Új csillag van születőben Amerikában. Olyan csillag, ami a Youtube sztárok legszebb hagyományait folytatja. A Youtube által ismertté válás, azaz a semmiből való berobbanás kétféleképpen lehetséges. Csiszolatlan gyémántok, valódi tehetségek felbukkanása, akik…..
 0.nap 60,3 kg12.nap 58,1 kg Valamelyik nap lapozgattam a magyar értelmező kéziszótár legújabb kiadását, azaz nyomtam egy frissítést a Wikipediara, majd miután a tükörbe sírás szóösszetétel alatt megtaláltam a Laura nevet, úgy gondoltam éppen ideje letisztázni pár…..
Cazadora 2011.08.01 10:45:55
@birs55: Nem tudom miért lenne elérhetetlen számára a jó alak. Sőt, nem vagyok benne biztos, h most nincs jó alakja. Inkább becsülni kéne azt, aki törekszik a jobbra, vagy a maximumra. Igen, sajna a legtöbben inkább homokba dugják a fejüket, és "elfogadják" azt ami jutott. Elérhetetlen cél? :D Ugyan már, csak rajta áll h elérhetetlen-e amit kitűzött maga elé. Topmodellekről amúgy szó nem volt csak megjegyzem. "Laurának természeténél fogva nincsen jó alakja". Nem biztos hogy ugyanarról a lányról beszélünk sztem. Na mindegy, én szorítok neked, Laura, erős leszel ás végig tudod csinálni! ;)