Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tizenketto

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Officespotting evosoft 2011.08.05 12:14:00
Bérlő: evosoft Hungary Kft. Bérlő profilja: szoftverfejlesztés Irodaház: Macropolis Irodaház (Miskolc)   Alkalmazottak száma: 60 fő…..
tizenketto 2011.08.12 12:16:41
@M.Ágika: Mennyit keresel?
tizenketto 2011.08.12 13:04:19
@Szakyster: A pénz irreleváns lenne télleg? Gondolom neked szép mosolyért adják a kenyeret a boltban akkor. Szerencsés ember vagy.

Persze hogy kedvesek, meg van pénz faszságra, ha az ember ugyanazt a munkát, amit máshol 2 millióból hoznak ki, elvégzi 500K-ért. Más pénzéből, az alkalmazottak fizujából könnyű vagánynak lenni, meg szép irodaházat építeni.

Valszeg nem kevés imát elmormolnak, nehogy a tehetségesebbeknek túl hamar felnyíljon a szemük és elhúzzanak párszáz km-vel nyugatabbra ugyanezt csinálni sokszoros pénzért, mer' akkor ugrik az ő kis profitjuk. Mert ugye nekik nem irreleváns a pénz, csak az alkalmazottaknak legyen az, meg legyen illetlenség egyáltalán szóba is hozni a témát. Ott a csocsóasztalotok, oszt' kussoljatok, mi meg húzzuk a nagy lóvét, így működnek ezek a dolgok.

Lassan már eljöhetne az a világ, hogy az emberek nem hagyják kihasználni magukat. Egy átlag fejlesztőnek 2-3 év tapasztalattal minimum 1 misi nettót kéne keresni legalább, pont mint 1 órányi repülőúttal nyugatabbra. Mindenkit arra bátorítok, hogy nyisson ki tetszőleges külföldi álláskereső site-ot, annyi betöltetlen fejlesztői állás van, mint a szemét.
tizenketto 2011.08.12 13:45:23
@Szakyster: "álmodik a nyomor"
"Ki tudsz termelni havi 2 milla bevételt? Nem? Akkor csönd."

Javaslom nézegess külföldi álláshirdetéseket sűrűbben. Na én koccoltam, a további vita értelmetlen, pár éven belül úgyis felmennek a fizuk eu-s szintre. Na szevasztok!
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
tizenketto 2011.08.11 11:29:13
@okostojáska: Hallod, te nagyon tudod otthonról, hogy mi van itt.

Nekem kábé hat ismerősöm jött ki az elmúlt egy évben, mindegyik megtalálta a számítását, van aki otthon minimálbért kapott, itt meg a nyolcszorosát kapja nettóban, fele annyi melóval. Mindezt kábé fél év alatt, a második munkahelyén.
tizenketto 2011.08.11 11:47:03
@okostojáska: Nemtom, mi már jóval régebben kirajzottunk mint 3 év. És senki nem ment haza, sőt, még többen jöttek.

Jobban élünk, mint az átlag helyi, van aki már szép házat is vett, felesége is van.
tizenketto 2011.08.11 12:15:36
@okostojáska: A nagy ismeretlenbe, senkit nem ismertem, fogalmam sem volt az egészről, mindenért kőkeményen fizettem az első perctől kezdve. (a haveri társaságból mindenki más országban van, úgyhogy segíteni sem tudtunk egymásnak).
„3 hónap múlva Attila kirúgott azzal a szöveggel, hogy a próbaidőn belül indoklás nélkül elbocsáthatja azt, aki nem jól teljesít” – nehéz a munkakeresés, de ha egy nő mégis megcsíp valamit, lehet, hogy őt is megcsípik hamarosan. Mai Levélírónkat felveszik egy…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
tizenketto 2011.08.03 10:43:29
@Father Justice: Mielőtt még nagyon beleélnéd magad a sztoriba javaslom ezt a mondatot átolvasni és értelmezni:
"Mondanom sem kell, hogy az első hitetlenkedés után kérdőre vontam"

Gyengébbek kedvéért ez valami olyasmit jelenthet hogy kurva nagy drámát csapott, amit nekem se lenne kedvem napokon át hallgatni. A csaj a lehető legjobban cselekedett, elköltözik, hagyja a posztolót gondolkozni nyugodtan + főni a saját levében, valszeg jóval érettebb mint a posztoló. Biztos vagyok benne, hogy kurva jó csaj, én el nem engedném. Szó szerint kurva jó hehehhehehe
tizenketto 2011.08.03 11:42:45
@Father Justice: "Kérdőre vonás = kurva nagy dráma?"

Valszeg nem azért költözött el, mert azt mondta ödönke hogy "Kurva vagy? Nem baj kedvesem, semmi gond." Mondjuk ahhoz, hogy ebbe belegondolj, már agy is kéne.
tizenketto 2011.08.03 12:58:36
@Father Justice: "Az első két nap folyamatosan részeg voltam, de most már lépnem kell."
Rakd össze a coming out képét a hangyányi agyaddal, meg azt hogy mennyire lehetett békés a hangulat.

Az általad kurvának nevezett csajnak valszeg jóval több sütnivalója van mint neked meg a posztolónak együttvéve, már csak ez alapján is szimpatikus.

Az hogy mi volt X éve, kurva, nem kurva, az kibebaszottul nem számít, inkább örüljön neki a poszter hogy már kiélte magát a csaj és nem mellette fog más faszokat szopni, ahogy majd a te - biztosan nem kurva - feleséged teszi.
„De itt ez a valami, egy „valami-érzés”, ami azt mondja, hogy maradjak távol tőle. Most egyedül vagyok, ő is” - érzelmi X-akta következik. Mai levélírónk arról panaszkodik, hogy nem tudja, miért is akarja elhagyni azt a fiút, akit ő az igazinak tart. Mindketten…..
tizenketto 2011.08.02 14:29:35
@Alfonzina: Lófaszt.

Tipikus béna pár, aki azt hiszi szerelmesek mert a csajnak nagy a csöcse, meg a srác nem swiftre fizeti a törlesztőt.

A külsőségek megvannak, nosza "szerelmesek" vagyunk, költözzünk össze, aztán persze megutálják egymást, mert nem is illenek össze, meg tök másmilyen ember indítaná be őket, csak ők ezt nem tudják, mert tapasztalatlanok.

Szakítani kell.
tizenketto 2011.08.02 16:33:09
@cyd: "A lehetőség mindenki előtt nyitva áll, de a végén csak egy kaphat meg"

csp forumon csajozni eléggé szánalom, te csaj vagy ugye?
Azt mondta, szeretne apa lenni, de még nem most. Vártam.   Sziasztok! Elmesélem nektek, hogy estem a saját hiszékenységem csapdájába. 29 voltam, amikor megismertem "álmaim pasiját". Két évvel volt idősebb nálam. Hamarosan összeköltöztünk. Fél éve éltünk…..
tizenketto 2011.08.02 14:32:03
@hany eves a kapitany: "Aztarohadt! Én asszem kibelezném a lány helyében ezt az önző állatot"

Te igen korlátolt vagy. A nők 30 fele már lófaszt sem akarnak tőled, csak hogy csinálj nekik gyereket, kábé bárkire ráugranak aki hajlandó erre. Ez ám az igazi őszinte szerelem.
Pont úgy kell büntetni őket ahogy a poszter csávója tette.
tizenketto 2011.08.02 14:39:03
@Easyke: "miért baj, ha egy nő gyereket akar? Ha ettől érzi teljesnek az életét? "

Miért baj ha mi meg csak dugni akarunk és nem akarunk az első szembejövő ronda, mentálisan instabil, depressziós nőnek egy tucat gyereket nemzeni és az összes lóvénkat elkölteni rájuk?

Mi meg ettől érezzük teljesnek az életünket.
tizenketto 2011.08.02 15:36:53
@gernika:" "az első szembejövő ronda, mentálisan instabil, depressziós nőnek"
Mert egy ilyet azért megdugsz, mégha gyereket nem is?"

Sajnos meg kell, mert nincs tul nagy valasztek, kb az osszes szembejovo ilyen...
„Főzött nekem egy kávét a hazaútra. Egyszer csak beleült az ölembe. Na, most mit csináljak, elég jó kis bőr volt” – egy augusztus 20.-i tűzijáték után már csak egy fergeteges és titkos szex teheti fel a buktára a habot. Meg némi dobozos sör, és olyan kávé, amit ölbe huppanva szolgálnak fel. Most…..
tizenketto 2011.08.01 14:21:50
@Sadist: "Egy genetikailag aszimmetrikus, aránytalan (értsd csúnya) arccal nem sokat tehetsz"

Na ja, de az ilyen azért elég ritka.
tizenketto 2011.08.01 14:52:00
@Nathan D'Xantine: "A nőim nem bombanők"
Ja, lepattant csajokat bármennyit össze lehet szedni.
Mennyi kell és mikorra?
tizenketto 2011.08.01 16:48:30
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ja, csak azokat nem Nathan baszkurálja, asszem ez egyértelmű...
Sokáig nem tudtam túltenni magam rajta. Sokszor amikor vele álmodtam, arra ébredtem, hogy a kezéért nyúlok. Ijesztő volt.   Hogy kell egy ilyet elkezdeni? Elmesélek egy sztorit, legyen mit olvasnotok. Én akkor 18 voltam, a lány, Zsófi, 17. Szokásos sztori, egy házibuliban…..
tizenketto 2011.08.01 11:34:42
@michaela77: "ha úgy érzed kell a szerelem is, meddig érdemes várni, hogy életed értelme esetleg beléd szeret vagy sem?"

Nem túl sokáig. A szerelmet bizonyos dolgok a másikban kiváltják belőled, a viselkedése, a kinézete, bármi. A mikrokörnyezetedben találkozol mondjuk 100-200, mondjuk max. 1000 emberrel, ebből az ezerből máris találtál olyat, aki ezt kihozta belőled. A bolygón jópár milliárd ember él, szóval szinte biztos, hogy a közeledben van egy másik, akiben ugyanezek a számodra fontos összetevők megvannak, amik szerelmet váltanak ki belőled.

"Fellángolhat bármikor, vagy van olyan intervallum, ami után már felesleges várni?"
Ha együtt éltek és pár hónap alatt nem jön, akkor szerintem már soha nem fog. Pár hónap együttélés alatt van idő megismerni a másik külső-belső jellemvonásait, amik ha beindítják akkor be fog indulni, ha nem akkor nem.

Persze egy hosszú kapcsolat alatt a belső és a külső is változhat, a felek előnyére és hátrányára, szóval semmire nincs garancia, bár az első időben kialakult benyomást elég nehéz megváltoztatni.
tizenketto 2011.08.01 12:02:07
@gfjfhj467676768: "az ezzel a probléma, hogy nem feltétlenül azzal esel szerelembe akivel együtt is tudsz élni évtizedekig."

A tapasztalat, önmagad és mások ismerete segít abban, hogy gyorsan meglásd működni fog-e a dolog hosszútávon. Ahogy az ember érettebb lesz, a szerelembe esésben is egyre nagyobb szerepet játszik a másik fél érettsége, felnőttsége, és ugyanezen tulajdonság szerencsére elég sokat segít abban is, hogy hosszú távon együtt élj valakivel.

Sajnos nagyon sokan nem jutnak tovább pár kapcsolatnál, így nem is igazán tudják mi az ami jó nekik, mi a különbség egy érett partner és egy éretlen között, mert egyszerűen nem élték még át. Nagy a csöcs, jó a segg, oszt' azt hiszik ettől boldogok, közben meg szenvednek egymás mellett.
tizenketto 2011.08.01 12:14:16
@gfjfhj467676768: "Ezzel elvben egyet tudok érteni, csak az életben nem így látom."

Hát ja, mert nagyon kevés az érett ember. Olyanból meg még kevesebb van, aki érett, lelkileg kiegyensúlyozott, és egyedül van, igazából nincs sok esély hogy ilyennel találkozol.

Frissen elvált, plasztikázott 40-es, aki minden huszas srácba "szerelmes" lesz, mert tapasztalatlan, olyan bezzeg van. Szakítás miatti lelki betegek, érzelmileg instabilak, olyanok vannak dögivel. Csúnyácskák, akik mindig náluk egy szinttel jobbat akarnak megkapni és ezért lemennek kutyába, olyanok is vannak.

Vadászgatni, időt eltölteni lehet velük, de normálisat találni rettentő nehéz.