Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KGB007

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
KGB007 2011.05.25 10:15:42
@vidéki suzukis: Ugye ezt te se gondolod komolyan? Szerinted honnét szerzi be a molocska a kőolajat (természetesen világpiaci ár alatt, amit nekünk vp áron ad). Európában a energetikai kérdésben=hatalmi érdekérvényesítés megszabadulni az oroszoktól. muhaha
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
KGB007 2011.02.25 09:04:40
@Walter Melone:
Nem akarok okoskodónak tűnni, de a 10%-os kulcs alkalmazásának lehetősége az adózás előtti eredményben van meghatározva. Amit 50-ről 500 misire toltak. Korábban a 10%-os mértékű kulcs alkalmazásának voltak feltételei. pl.: megfelel a rendezett munkaügyi kapcsolatok követelményének, megfizeti a járulékokat a minimálbér kétszerese után
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók kíméljenek!…..
Az 1990-es évek flipper-reneszánszának egyik meghatározó egyénisége volt a flippergyártásban a mai napig is aktív flippertervező, Pat Lawlor. Az 1951-es születésű Lawlor  videójáték-tervezőként kezdte karrierjét, az első flipperes munkája a Williamsnél az 1987-es Banzai…..
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
Néhány órával ezelőtt azt kértük a válogatottól, ha másképpen nem megy, nyomjuk le izomból a japánokat. Ennél sokkal többet tettek. A sikerhez persze kellett egy lengyel is. De: jobb egy keserédes győzelem, mint egy emelt fővel viselt vereség. Elemző írásunk végén Pat Cortina…..
Vidám hangulatú, popfesztivállal egybekötött adakozással zárult a Liga-szakszervezetek közös rendezvénye, a Társadalmi Szolidaritás Napja. Az érdekképviseletek közös nyilatkozatukban kijelentik: támogatják a Magyarország fenntartható fejlődéséért folytatott közös harcot.…..
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..
KGB007 2007.09.27 10:07:19