Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Critisize me

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan eljut a pályázatunk a lezáráshoz és itt a hangsúly a lassan-on van! Remélem nagyon sokaknak lesz tanulságos, persze főleg kezdőknek - amiket itt leírok!Az egész 2011. március magasságában kezdődött - mondhatni március idusán - gyanút foghattam volna, hisz gyermekként…..
Jó reggelt Magyarország!Legalább az időjárás kegyes ma is hozzánk! Napsütéses időnk van, valószínűleg ez is a gazdaságpolitikánk része, hiszen az eddig enyhe ősz, a jövő évi SZJA kompenzációba beleszámítható - csak remélem erre nem lesz különadó!Rövid aktuál…..
Retrórovatunkban ezúttal a Life magazin egyik híres archív fotósorozatát szeretnénk bemutatni, mert divat- és kortörténeti dokumentumként is különlegesen érdekes. Az idő: 1959 júniusa, az esemény: nagyszabású Dior-divatbemutató Moszkvában. A fotós: Howard Sochurek. Hruscsov…..
Critisize me 2011.08.22 14:15:41
@A.V.: Egy újabb mérhetetlen felsőbbrendűségi tudattal megáldott fővárosihoz van szerencséje a "vidékieknek"? Fogalmam sincs mire alapozod ezt egyébként... képzeld vidéken is vannak plazák és elérhető minden egyéb is...sőt az emberek tudnak olvasni és van angol WC is...Javaslom a látogatást a "vidéki" városokban...lesz meglepteés... feltéve persze, ha megérted a "vidékiek" elmaradt nyelvezetét :D
Critisize me 2011.08.22 14:30:22
@A.V.: Ózdban esetleg kiegyezhetünk:D azonban szerintem az általánosítás veszélyes dolog - érdemes óvakodni tőle, bár valóban sebhelyes a régió és vannak nagyon csúnya részei, ugyanakkor vannak egyre szebb részei is... bár szerintem Budapesten is találni (de bármyleik nagyvárosban) olyan részeket ahonnan legszívesebben sírva menekülnék el...
 Ez rövid lesz, de ahogy mondani szokták velős! Az abszurdítás talaján maradva a mai nap talán legkiemlkedőbb eseménye, ami egyébiránt rendkívül elszomorító Idézem az Új Széchenyi Terv HIVATALOS honlapjáról: link Ügyfélszolgálat: Telefonos elérhetőség: 06 40…..
Kedves Jakab Andor! Jellemző az ízlésemre, hogy el sem olvastam a blogbejegyzésedet, amíg meg nem jelent egy "hurráoptimista" ellentétpárja. Már a címe alapján sem voltam kíváncsi rá. Gondoltam, "nem akarsz foglalkoztatni, jól van, ha te így, hát így, biztos van…..
Critisize me 2011.07.31 23:08:40
@_Molly: Teljesen egyetértek Veled ebben, ebben az országban rengeteg dolgot kellene gyökeresen megváltoztatni - gyökeresen - csak ehhez kellene egy becsületes politikai elit - ami, mint tudjuk napjainkban egy oximoron - nem is tudom, hogy a fenti szavakat lehet-e ilyen közelségben használni egyáltalán. Azt, hogy mire volna hirtelen szükségünk szakdolgozat hosszúságú lenne, csak felsorlni. Azonban lehet, egyszer érdemes volna felsorolni a teljesen egyértelműen értelmetlen állami vagy önkormányzati beruházásokat - amelyek esetében már az is elég volna, ha az eredeti állapothoz képest nem volna rosszabb - sokkal. Az a baj, hogy oly sokak felejtették el a becsület szó jelentését, ha egyáltalán tudták valaha. Az olyan szavak, mint élelmes vagy ügyes lassan a magyar nyelvben összeforrnak a korrupcióval csalással. Az csalók országa leszünk lassan/vagyunk már, mert aki becsületes az belerokkan a terhekbe (akár munkaadó akár munkavállaló, persze itt a kisvállalkozókra gondolok, akik bedöltek esetleg az ÚSZT kecsegtető kiírásainak, és az "egyszerűsített pályázati rendszernek", kockáztatják a meglévő vagyonukat aztán meg jól pofára esnek), akiben meg sem gerinc, sem elvek azok meg élnek szépen és senki nem kérdezi meg tőlük, hogy drága komám miből?