Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobilka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
A Sotfbank Japánban "iPhone-t mindenkinek" kampányba kezdett, vagyis ott már elérkeztek a termékciklus utolsó fázisához, az árleszállításokhoz.A 8 gigabájtos iPhone 3G-t kétéves előfizetéssel ingyen el lehet vinni, ami nem lenne nagy szám, mert nálunk is ezer forintért…..
mobilka 2009.02.26 15:05:39
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
hogyvolt Lost 4x03 - The Economist 2008.04.21 11:36:00
Ha valaki azt hitte, hogy az első két rész rohanása után kicsit leülünk pihenni, az nagyon tévedett, zajlanak az eseménye a szigeten és Szájid jövőjében is, mert ismét flashforwardot kapunk a múlt heti 5 (!!!) flashbacket követően. Meg egy olyan vaddöfakk pillanatot a végére,…..