Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koszt Arika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Reggel, miután kipattant a szemünk, és kipihenten pillantottunk mobiltelefonunk, ébresztő- vagy karóránk kijelzőjére, kaján vigyorral állapíthattuk meg, hogy még "igencsak korán van". Bizony, órát állítottunk, menthetetlenül közeleg a tél! De miről is szól ez az…..
Koszt Arika 2011.10.31 12:53:41
@cso zsi: Szerinted miért nincs ilyen munkanap tologatósdi pl. Ausztriában és más normális nyugati országokban? Ott vajon nem tudják kiszámolni, hogy mi éri meg és mi nem?
Koszt Arika 2011.10.31 13:33:04
@Uzi: és baloldali közlekedés
Szeretem a nagy, figyelemfelkeltő gyűrűket, ezzel most nem mondtam újat azoknak, akik már régebb óta követik a blogunkat. Különösen örültem, amikor nemrég egy ausztrál ékszerkészítőre bukkantam: StudioLeanne-re, aki kizárólag giga gyűrűket készít. A gyűrűk formája az…..
Koszt Arika 2011.10.30 22:21:08
Itt egy figyelemfelkeltő óriásgyűrű; a CERN LHC-ja:
www.conceivablytech.com/slideshows/index.php?s=201003311&p=1

S hogy szükségünk van-e a Nagy Hadronütköztetőre, kell-e nekünk? Ezt a kérdést általában nem szokták feltenni.
A Pécsi kesztyű után újabb magyar termékekbe szeretett bele a világhírű pop díva, Lady Gaga. Az énekesnőről az egyik filippínó takarítónő készített fényképet, amint a Gömböcöt gágogva simogatta, billegtette, majd hüvelytornácán fixálta annak egyetlen egyensúlyi…..
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..