Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fakezu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ateista Klub A nem igazi náci 2021.04.17 12:50:00
  Ma délután Dresden-an-der-Oder városban terrorista támadás történt. Egy Adolf Weinmacher nevű férfi behatolt a Die Linke baloldali párt irodájába, és a "Heil Hitler" jelszó ordibálása közepette lelőtt 12 pártaktivistát. A férfi egy veideó-üzenetet is hátrahagyott, melyben a tettét azzal…..
fakezu 2015.01.13 16:11:33
@Brendel Mátyás:
" az ateisták nagy része nem kommunista"
a vallásos emberek túlnyomó része sem terrorista.
"az ateizmusnak, mint nézetnek tartalmilag, logikailag semmi köze a kommunizmushoz, mint nézetnek"
a keresztény felfogásnak mint nézetnek tartalmilag, logikailag semmi köze a terrorizmushoz, mint nézetnek, ezért nem tartható az a tézised, hogy a vallás per definitionem a terrorizmus melegágya
fakezu 2015.01.13 22:59:17
@Brendel Mátyás:
"már mondtam, hülyegyerek, hogy az iszlám terrorista és nem terrorista ugyanazokat a hittételeket hiszi"
Én is elmondtam már te idióta, hogy a kommunista Péter Gábor meg te is ugyanazokat a hittételeket hiszitek, ami elég rövid.
"Azt hiszem nincs Isten."
Teljesen mindegy, hogy a kommunisták miért egyházellenesek, a lényeg, hogy az ateizmusuk nem védte őket meg attól, és az egész rohadt rendszerüket, hogy mocskos gyilkosok legyenek közülük sokan. Kitől tartottak volna egymáson kívül? A nemlétező istentől? Kommunizmus, ateizmus és tömeggyilkosságok olyan szorosan nőttek össze az elmúlt században, hogy többszáz évig kell kapálóznod, mire levakarod magatokról a szarukat.
Én tudom, hogy nem minden ateista kommunista, te erőlteted foggal körömmel napok óta, hogy aki vallásos az potenciális merénylő. Ennyi erővel bárki kiállhatna hogy aki ateista az előbb-utóbb tömeggyilkos lesz.
Nyilván nincs igaza, de akkor neked sem.
Olyan beszűkült és korlátolt a látásod, hogy nem vagy képes a valódi okokat meglátni és leegyszerűsíted a kérdést egyetlen pontra.
Nincs igazad haver!
Voltak és vannak vallásos gyilkosok és terroristák és voltak és vannak ateista, ideológiai alapon önbíráskodók is.
en.wikipedia.org/wiki/League_of_Militant_Atheists