Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fankoslangos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...nem mintha nem lenne elég sűrű így is a program, igazából kíváncsi vagyok a kérdéseitekre.  Iránymutatónak néhány segítség …. Pl: - Pici babával pihennénk Szarvason, de nem szeretnénk lemaradni a hétvégi babaúszásról , van-e a környéken egyáltalán ilyen…..
fankoslangos 2011.08.08 15:39:18
Kedves Erika és Áron!

/Azért kedves, mert találkozásunk feljogosít eme jelző használatára…/

Elmúlt egy hét a szerződött egy hónapból, és vegyes érzelmű levelek, hozzászólások olvashatóak a kommenteknél.

Vannak, akik szinte már felháborodva jelzik, hogy a napi bejegyzések megcsúszva, akadozva jelennek meg. Ők nem ezt akarják, sokkal „éhesebbek” az információkra. Számukra az lenne a természetes, ha szinte óránként lenne bejegyzés, merre jártatok, mit láttatok, milyenek a tapasztalataitok.
Türelmetlenek, és lehet, hogy igazuk is van, de…

Ne feledjük el, kedves türelmetlen olvasók a következőt:
A programok zsúfoltsága miatt egyik helyről rohanni kell a másikra, sokszor arra sincs idő, hogy kifújják magukat, és valóban élvezzék azt, ami miatt, mint turisták, városunkban tartózkodnak. Késő éjszakai „barátkozás” után még jön a „kötelező” blog írás, majd vacakolva az internettel, feltöltés és alvás, hogy másnap korán reggel a következő programra időben odaérjenek.
/Nem mintha sajnálnám Őket, hisz ezt vállalták, ezért kapják a fizetést, hát dolgozzanak meg érte…:) /

Ezt a gondolatot nem mentegetésként írtam le, csupán közöltem olyan tényeket, melyek legtöbbünknek eszébe sem jut.
Belelátva nagyjából a kulisszák mögé, elhiszem, hogy nehéz minden kívánságnak eleget tenni…

Most megint hozzátok szólok, kedves élményellenőrök.

Próbáljuk meg közösen kitalálni /okulva az első hét tapasztalatain/, hogyan lehetne gyorsabban eljuttatni a tapasztalatokat az olvasókhoz.

Én meglehetősen lusta embernek tartom magam, utálok feleslegesen dolgozni. Én mindig elgondolkozom azon, hogyan lehetne egy-egy munkafolyamatot egyszerűsíteni, gyorsítani, csak hogy minél könnyebben, gyorsabban elvégezzem azt. Utálok sokat írni, inkább a szavak embere vagyok./Már az is nagy erőfeszítés, hogy ennyi ideig ütögetem a billentyűzetet :)/

Én a helyetekben a következőket tenném:
Egy-egy programról, ott a helyszínen egy rövid, két-három perces video felvételeket készítenék, bevonva esetleg a jelenlévőket is. /Áronnak ez biztosan nem probléma, rádiós múltjára-jelenére gondolva/ Ezeket a videókat (ha telefonnal készülnek, és biztosítva van az internet hozzáférés) akár a program helyszínéről fel lehet tölteni a blogba, így biztosítva a leggyorsabb információáramlást. A nap végén már sokkal kevesebb dolgotok lenne az írással. Ha a telefonos video készítés nem megoldott, még mindig ott van a fényképezőgép, és a memóriakártya, melyet akkor a nap végén lehet feltölteni, de ez is már egyfajta könnyebség.

Kihasználva a video adta lehetőséget, akár olyan „mély” interjukat is készíthettek, amelyben bemutatjátok akár azt is, hogy a mellékhelyiségben nincs például fotocellás csaptelep…/én személy szerint ezen nem háborodok fel, számomra ugyanúgy megteszi egy karos, vagy uram bocsá, egy tekerős csaptelep is. A pisiszag engem is zavar, remélem, hogy ha olvasták az „illetékes elvtársak” a bejegyzést, intézkedtek. / A videoval egyébként tényleg szemléltetni lehet egy mosdó, kézmosó állapotát, és ha én egy leendő vendég lennék, el tudnám dönteni ez alapján, hogy számomra megfelelő-e az adott létesítmény.
Egy étterem esetén például, hogy milyen az asztalok állapota, a teríték, a kinti illetve benti férőhelyek száma /ha esetleg rossz időben támad ingerencia, hogy elfogyasszam napi betevőmet/, milyen gyorsan van kiszolgálás /hány pincér dolgozik/, ha lehet a konyháról készíteni, akkor az már egyfajta bizalomépítés, amit egy érdeklődő esetleg a látogatásával, akár a pénzével jutalmaz.
Így szerintem sokkal több figyelmet kapna az „ügy”, melyet képviseltek.

A többit személyesen, mert utálok írni…
Üdv: Hudák László