Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FLegby

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közeljövő csataterein Az őszi szezon vitathatatlanul legjobban várt játéka, a Modern Warfare 2 végre megérkezett. Be kell valljam, én a végén már tényleg számoltam a hátralevő napokat, mert az előző rész, a szakfolyóiratok vonatkozó cikkei, illetve a YouTube izgalmas videói…..
A második rész pedig a Világbajnoké. Csoportmeccsek No akkor lássuk az én csoportomat. Én rövidebb leszek mint Bromberg, de majd a csoportmeccsek utáni történésekről részletesebben írok. Dennis: igazi PC-s játékos, nem igazán tudott velem mit kezdeni amigán, oda-vissza…..
Sensible Soccer Tegnapi részletek 2011.07.31 15:52:00
A PC-s bajnokság pontos eredményei:http://www.sensiblesoccer.de/index.php?site=turniere_ergebnisse&tid=1462&rid=6322&gid=1 ..
Sensible Soccer Sensi Days 1. nap 2011.07.31 09:34:00
 Bocsanat, hogy kicsit kesve erkezik a beszamolo, de tegnap elszallt itt a wifi. A leirtak a tegnap hajnali 1 orakor kialakult allapotot tartalmazzak. Nem is tudom hol kezdjem, de tényleg. Olyan hosszú volt ez a nap, mintha egy hét eseményeit sűrítették volna belé. Ébresztő 03:15,…..
Sajnos du. óta semmi hír, de most jött a legfrissebb, a negyeddöntők párosítása: (00:13:46) marin|SensiDays: sensi days PC SWOS QF: Schulle - ElMichaJ, Dennis - Marin, Blazej - Lobo, AndYpsilon - PaiderÉrdekes, hogy mind a 4 azonos nemzetbeliek közt (német, bolgár, lengyel, német).A…..
Sensible Soccer Részeredmények 2011.07.30 17:06:00
Az első részeredmények megvannak. Sajnos sok ok nincs a vidámságra. (Azt tudni kell, hogy a srácok holtfáradtak és a PC nem a terepük, míg a hazaiak pont ebben jók.)Hawkz 3 vereséggel kezdett, ElMichaJ 6-1-re elagyabugyálta, egy szerb versenyző és mégvalaki pedig sajnos egy gólos…..
Reflektálnék röviden Dimetrodon előző írására. Egyrészt köszi az ötletet és a megvalósítást, valamint (fontossági sorrend nélkül) az asztalt, a székeket, a billentyűzeteket, a lecsót, a sört, a bort, a 3 kilós kenyeret, Borit, Ilonát, a parfétortát, a muffint, az ágyat és…..